Merhaba ablalarım, abla diyorum çünkü eminim çoğunuz benden büyüktür ve benim bi konuda gerçekten tecrübenize ve fikirlerinize ihtiyacım var. Bi çocukla görüşmeye başladım kendisi 24 yaşında kültürlü eğitimli sevgisini gösteren birisi. Ama bazı sıkıntılarım var. Mesela gerçekten yakışıklı birisi, daha önce birçok cinsel birliktelik yaşamış, etrafında bir sürü kız olan birisi. Aramızda 6-7 yaş var. Şu an sevgili gibiyiz daha önce onun sevgilisi olmamış yani günlük ilişkiler yaşamış birisi. Bundan sonra sadece onun bana benim de ona ait olduğumuzu söylüyor. Beni arkadaşlarıyla tanıştırmak istiyor. Ben daha önce cinsel ilişki veya öpüşme tarzı bir şey yaşamadım, o kadar birisini sevmemiştim. Benim için namus bacak arasında değildir asla öyle düşünen bir kız olmadım ama cinsel bir ilişki yaşarsam pişman olmaktan korkuyorum. Yani sizce 24 yaşındaki biri benimle ciddi olabilir mi ciddiden kastım evlenmek değil gerçekten sevebilir mi yoksa amacı sadece cinsellik midir? Pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum biliyorsunuz ki Türkiye'de yaşıyoruz ve bazı erkekler için namus hala iki bacak arasında. İleride evlendiğimde böyle bir sorunun olmasından korkuyorum. Duygularım tamamen masum onun beni sevdiğini düşünmek istiyorum ama korkuyorum da, ya amacı farklıysa diye... Kendimi övmüyorum güzel bir kızımdır ama neden 24 yaşındaki böyle yakışıklı kültürlü birisi kendi yaşıtı değilde beni istiyor diye düşünmüyor da değilim... Umarım anlamışsınızdır ablalarım, hepinize şimdiden çok teşekkürler ve öpücükler:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ablalarım görüşlerinize ihtiyacım var, önemli.
- Konu Sahibi Adeeplook
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ilişkde yaş farkı ilişki
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Canım niyetini buradan bilemem ama sen 17 yaşındasın daha. 24 yaşında ben üniversiteyi çoktan bitirmiştim. Normalde altı yedi yaş çok değil ama bu yaş aralığında çok gibi geliyor.
Çok sert davranmayayım seviyorsan tanı, tanıyarak anlarsın. Çok kapılma ama.
sizce 17 yaşında böyle bir şey yaparsam çok pişman olur muyum? En korktuğum şey pişman olmak
- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
sizce 17 yaşında böyle bir şey yaparsam çok pişman olur muyum? En korktuğum şey pişman olmak
Neden buna odaklandın ki?
Hemen cinsellik niye geliyor aklına bir dur bakalım. Belki olay o noktaya gelmeyecek. Bu yaşta yaşarsan pişman olma olasılığın var, biraz daha büyüyüp beklemeni öneririm. Gerçekten sevdiğin biriyle olduğunda pişman olmazsın üstelik sonradan karşına çıkanlara "sana ne" deme cesaretini de bulabilirsin ama şu an çok erken.
Cinsellik zaten benim aklıma gelmiyor. Ama o önceden birçok kez yaşamış olduğu için buna alışkın ve istediğini biliyorum hatta bazen belli de ediyor.Neden buna odaklandın ki?
Hemen cinsellik niye geliyor aklına bir dur bakalım. Belki olay o noktaya gelmeyecek. Bu yaşta yaşarsan pişman olma olasılığın var, biraz daha büyüyüp beklemeni öneririm. Gerçekten sevdiğin biriyle olduğunda pişman olmazsın üstelik sonradan karşına çıkanlara "sana ne" deme cesaretini de bulabilirsin ama şu an çok erken.
- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Cinsellik zaten benim aklıma gelmiyor. Ama o önceden birçok kez yaşamış olduğu için buna alışkın ve istediğini biliyorum hatta bazen belli de ediyor.
Bence mantıklı düşün ayrılman daha iyi ya da tavrını koy. Daha önce yaşamış olabilir o zaman yaşına uygun birini bulacaktı.
Haklısınız teşekkürler:)Bence mantıklı düşün ayrılman daha iyi ya da tavrını koy. Daha önce yaşamış olabilir o zaman yaşına uygun birini bulacaktı.
- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
Sakın sakın daha çok küçüksünMerhaba ablalarım, abla diyorum çünkü eminim çoğunuz benden büyüktür ve benim bi konuda gerçekten tecrübenize ve fikirlerinize ihtiyacım var. Bi çocukla görüşmeye başladım kendisi 24 yaşında kültürlü eğitimli sevgisini gösteren birisi. Ama bazı sıkıntılarım var. Mesela gerçekten yakışıklı birisi, daha önce birçok cinsel birliktelik yaşamış, etrafında bir sürü kız olan birisi. Aramızda 6-7 yaş var. Şu an sevgili gibiyiz daha önce onun sevgilisi olmamış yani günlük ilişkiler yaşamış birisi. Bundan sonra sadece onun bana benim de ona ait olduğumuzu söylüyor. Beni arkadaşlarıyla tanıştırmak istiyor. Ben daha önce cinsel ilişki veya öpüşme tarzı bir şey yaşamadım, o kadar birisini sevmemiştim. Benim için namus bacak arasında değildir asla öyle düşünen bir kız olmadım ama cinsel bir ilişki yaşarsam pişman olmaktan korkuyorum. Yani sizce 24 yaşındaki biri benimle ciddi olabilir mi ciddiden kastım evlenmek değil gerçekten sevebilir mi yoksa amacı sadece cinsellik midir? Pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum biliyorsunuz ki Türkiye'de yaşıyoruz ve bazı erkekler için namus hala iki bacak arasında. İleride evlendiğimde böyle bir sorunun olmasından korkuyorum. Duygularım tamamen masum onun beni sevdiğini düşünmek istiyorum ama korkuyorum da, ya amacı farklıysa diye... Kendimi övmüyorum güzel bir kızımdır ama neden 24 yaşındaki böyle yakışıklı kültürlü birisi kendi yaşıtı değilde beni istiyor diye düşünmüyor da değilim... Umarım anlamışsınızdır ablalarım, hepinize şimdiden çok teşekkürler ve öpücükler:)
Adam tam bir çakal, seni kandırmasına izin verme
Önüne bak , derslerini düşün, güzel bir ünv kazan, mesleğini eline almaya bak, sevgili herzaman olur, bu günlerin geri gelmez
Hem bu adam güvenilmez biri belliki, hemde sen böyle bişey yaparsan kendinden çok ödün vermiş ve bağlanmış olacaksın, yazık değil mi daha bu yaştan niye böyle bir sorumluluğun altına giresin, sen kendine bak, alma bu adamın sorumluluğunu filan üstüne. Bir de flört başka cinsellik başka, cinsellik yaşadığın anda işler değişecek, çok küçüksün , yapma derim
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
aranızdaki yaş farkı bana yasal olarak bir ilişki yaşamınızın yasak olduğu kanısını uyandırdı yanılıyor muyum?
ayrıca daha önce kimseyi bu kadar sevmemen çok normal, çünkü küçüksün. ileride neler yaşayacaksın..
namus iki bacak arasında değil ama benim için kalbim, aklım birlikte çalıştığında bedenimle ilgili net bir karar alabilirim.
olaya bir de şu açıdan bakıyorum. nişanlım öğretmen, 25 yaşında. 17-18 yaşında öğrencileri var. sizin anlattığınız durum bu açıdan bana ürkütücü geliyor. siz daha çocuksunuz. istediğiniz kadar güzel ve alımlı olun.
sevgilim dediğiniz o kişi vicdanen düşünmeli...
ayrıca daha önce kimseyi bu kadar sevmemen çok normal, çünkü küçüksün. ileride neler yaşayacaksın..
namus iki bacak arasında değil ama benim için kalbim, aklım birlikte çalıştığında bedenimle ilgili net bir karar alabilirim.
olaya bir de şu açıdan bakıyorum. nişanlım öğretmen, 25 yaşında. 17-18 yaşında öğrencileri var. sizin anlattığınız durum bu açıdan bana ürkütücü geliyor. siz daha çocuksunuz. istediğiniz kadar güzel ve alımlı olun.
Ablacim cevabini yeni gordum ve cok tesekkur ederim ama keske daha erken gorseydim.. eger hala buradaysaniz size ozel olarak bir sey sorabilir miyim mesaj kutusundanSakın sakın daha çok küçüksün
Adam tam bir çakal, seni kandırmasına izin verme
Önüne bak , derslerini düşün, güzel bir ünv kazan, mesleğini eline almaya bak, sevgili herzaman olur, bu günlerin geri gelmez
Hem bu adam güvenilmez biri belliki, hemde sen böyle bişey yaparsan kendinden çok ödün vermiş ve bağlanmış olacaksın, yazık değil mi daha bu yaştan niye böyle bir sorumluluğun altına giresin, sen kendine bak, alma bu adamın sorumluluğunu filan üstüne. Bir de flört başka cinsellik başka, cinsellik yaşadığın anda işler değişecek, çok küçüksün , yapma derim
Haklisiniz cevabinizi yeni gordum tesekkur etme firsatim olmadi cok tesekkurler :)aranızdaki yaş farkı bana yasal olarak bir ilişki yaşamınızın yasak olduğu kanısını uyandırdı yanılıyor muyum?
- 29 Mayıs 2017
- 60
- 23
- 88
Haklısınız sanırım..17 sin o da 24? Seninle ciddi düşünür mü hiç?
Hiç sanmıyorum... Adam biraz sanki sübyancıymış gibi geldi.
Seni kullanıyor bence bu sözü söyleyerek.
- 15 Nisan 2017
- 7
- 2
- 1
- 28
Canım benim adamın seninle ciddi düşünmediği zaten sana cinsellik istediğini göstermesinden yada belli etmesinden belli derhal bağını kopar ve derslerine ailene arkadaşlarına odaklan sen daha körpe bebeksin kimsenin seni kullanmasına izin verme önünde seni bekleyen çok güzel günler var
- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
- 8 Eylül 2017
- 19
- 0
- 1
- 47
39 yaşındayım ve eşimden boşandım.ciddi bir ilişki aradım ama bulamadım.Maddi problemim yok ama sıkıntıdan kendimi sekse verdim.Belki beni ayıplayacaksınız ama bir jigoloyla tanıştım.O da 35 yaşında hafta 2-3 kez beraber oluyoruz.Ayrıca çok hoş sohbet biri.Bazen sabahlara kadar sohbet ediyoruz.Doğru yapmıyorum farkındayım ama şu an için bana iyi geliyor.