Kız İsteme ablalarım fikirlerinize ihiyacım var.. ramazanda söz hakkında

byrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
228
2
96
İstanbul
merhaba,
benim çok yakın bir arkadaşımın söz olayı var. ben evli olduum için bana fikir danıstı ama işin içinden çıkamadım. sizlere aşağıda özetliyorum nasıl bir yol izlememiz gerek bizi aydırnlatırsanız sevinirim.

şimdi kız tarafının aile büyükleri köyden gelecek. erkek tarfının da başka bir şehirden. o yuzden bizde isteme, söz nişan bir olsun gel git olmasın dedik. Ramazanın bereketinden midir bilemem ama haftaya erkek tarafı gelelim demiş..

şimdi malum ramazan .. nasıl bir davet yapmalı. işleyişi nasıl olur ki ben işin içinden çıkamadım.(not: aileler daha önceden tanışmadı. sadece kız tarafı damatı biliyor tanıyor.erkek tarfıda kızı)

fikirlerinize ihtiyacım var..:26:

erkek tarafını iftara davet edin. böylece tanışıp kaynaşırlar ama söz nişan hepsi bi arada olacaksa bunun alışveriş kısmını da düşünmek gerekir bence.kalacak yerleri varsa ertesi gün veya kararlaştırılan bir günde yüzükler takılır.

bence cnm ılk geldıklerı gun ıftara davet edın ,bu sekılde tanısma olsun .ama o gun hem tanısma hem yuzuk takma olayı olmaz bence .hangı ara yapıcaksınz bunları .saat 20.20 de oruc acılıyor .bunlarda tam o zman gelse o vakıt tanısma olur .ee yuzugu sabaha karsı takıcak degılsınız yaa .acele davranmayın .onları bır hafta agırlayın sonra takın yuzuklerıde .en dogrusu boyle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…