merhaba,
benim çok yakın bir arkadaşımın söz olayı var. ben evli olduum için bana fikir danıstı ama işin içinden çıkamadım. sizlere aşağıda özetliyorum nasıl bir yol izlememiz gerek bizi aydırnlatırsanız sevinirim.![KK68 :68: :68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
şimdi kız tarafının aile büyükleri köyden gelecek. erkek tarfının da başka bir şehirden. o yuzden bizde isteme, söz nişan bir olsun gel git olmasın dedik. Ramazanın bereketinden midir bilemem ama haftaya erkek tarafı gelelim demiş..
şimdi malum ramazan .. nasıl bir davet yapmalı. işleyişi nasıl olur ki ben işin içinden çıkamadım.(not: aileler daha önceden tanışmadı. sadece kız tarafı damatı biliyor tanıyor.erkek tarfıda kızı)
fikirlerinize ihtiyacım var..:26:
benim çok yakın bir arkadaşımın söz olayı var. ben evli olduum için bana fikir danıstı ama işin içinden çıkamadım. sizlere aşağıda özetliyorum nasıl bir yol izlememiz gerek bizi aydırnlatırsanız sevinirim.
![KK68 :68: :68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
şimdi kız tarafının aile büyükleri köyden gelecek. erkek tarfının da başka bir şehirden. o yuzden bizde isteme, söz nişan bir olsun gel git olmasın dedik. Ramazanın bereketinden midir bilemem ama haftaya erkek tarafı gelelim demiş..
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
fikirlerinize ihtiyacım var..:26: