- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım burdanda yazmak istedim memnunıyetımı ancak fırsat buldum.Gönderdiğin urunler tertemız ve güzel kumaşlara sahıpler elıne saglık. Çok memnun kaldım hepsiden![]()
Çok giymek isteyipte giyemedigim saten takımımı satiyorum kızlar,
S beden m yede olur ic geceligide var askılı kırmızı onu birkaç kez giydim bulunca onuda eklerim isteyen olursa
Çok giymek isteyipte giyemedigim saten takımımı satiyorum kızlar,
S beden m yede olur ic geceligide var askılı kırmızı onu birkaç kez giydim bulunca onuda eklerim isteyen olursa
çok güzeller :) keşke beden olsaydı bana
canım baktım konularına bedenler uyar dersen bunlarla takas yapabilirimbide diğer konunda adidas takım var düşünürsen eger onu da dahil edebiliriz
Eki Görüntüle 1014497 Eki Görüntüle 1014498
Adidaslar takaslik yapamıyorum kızıma başka rengini alacağım bu sectiklerinden pantolon 38 bdn mango, ceket ise 36, 38 bdn uyumlu düğmeleri çıtçıtlı olduğu için dört tanesi diger tarfinda kaldi kusuru bu
Adidaslar takaslik yapamıyorum kızıma başka rengini alacağım bu sectiklerinden pantolon 38 bdn mango, ceket ise 36, 38 bdn uyumlu düğmeleri çıtçıtlı olduğu için dört tanesi diger tarfinda kaldi kusuru bu
Arkadaşım pembe içi olan siyah babetler ne kadar
![]()
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben aldım ve memnunum çok teşekkür ederimİlk sayfadaki polaris bot ve batik marka çanta.2.sayfadaki trenç kot satılmıştır arkadaşlar. diğerleri hala günceldir