canım 5 dk engeline takıldıysan burdan yaz istersen.
canım ürünleri ayır sen yarın cvp veririm tekrar.kaç bedendin sen ona göre bişeyler bakiyim ben sana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 5 dk engeline takıldıysan burdan yaz istersen.
Bunlarda tanesi 5 tl olanlar hepsi cok güzel, temiz kullanışlı alanlara hayırlı olsun şimdiden.
canım ikitane elbise var penyemi kuması bide etek uzun olan kaç beden bunlar
Kac bedensin canım etek lastikli hangi elbiseler anlamadım tarif etsen söyleyebilirim.
Kac bedensin canım etek lastikli hangi elbiseler anlamadım tarif etsen söyleyebilirim.
Penyeler, evet olur diye düşünüyorum su an geç oldu ölçemiyorum kizimda o boylarda sabah bi deneyelim. uzunlar ama ben 1.65 kadarim 40 bdnim dizlerimin baya altında uzun boylu biri giyse dizalti yada dizüstü olabilircanım 5tl ürünlerde iki tane puanlı elbise var onları sordum 38 penyeyse kumaı 40beden anca olur bide bordan kaç santim ben topuga kadar istiyorum boyum kısa biraz1.55 olurmu
Penyeler, evet olur diye düşünüyorum su an geç oldu ölçemiyorum kizimda o boylarda sabah bi deneyelim. uzunlar ama ben 1.65 kadarim 40 bdnim dizlerimin baya altında uzun boylu biri giyse dizalti yada dizüstü olabilir
Amin canım cumlemiizi tamam ayırıyorum iyigeceler.kıznız maşallah siz bizden büyüksünüz allah doğru yoldan ayırmasın yavrularımızı allaha emanetler siziki elbiseyi ayırın bide etegi kimseye vermeyin ben gece giriyorum gündüz vaktim olmuyor hangi şehirdesiniz.
Amin canım cumlemiizi tamam ayırıyorum iyigeceler.
merhaba ölçebildizmimi boyunu sizden haber beklıyorum.
Canım bugün hic boş kalamadim annemlerdeydeydik eve geldim misafir felan inan simdi ohh dedimde oturdum kusura bakma ölçemedim yarina söz sabah erkenden kalkip ölçe iz inşallah.
Bunlarda tanesi 5 tl olanlar hepsi cok güzel, temiz kullanışlı alanlara hayırlı olsun şimdiden.
canım burda iki tane elbise renkleri başka biri morlu değeri sarılı aynı elbisemi yoksa ikiside farklımı
Ayri canim biri Yeşilli sarılı digeri mor renklidir, bide ben bedenini söylemiştim dimi ikisi 38 bden
söylemiştinde boyunu tam öğrenememiştim benim boyum 1.50 topuga kadar olur inşallah senide sıktım biraz ahkkını helal et![]()
Boyu ölçmedim ama kızıma giydirerek denedim, oda o boyda topuga kadar değil elbise topuktan bir karış yukarda bunu yazmıştım ben gördüğünü sanıyordum