abiyeler, ayakkabilar, kazak, mont kadına dair herşey buradaaaa...

Fiyatları cok uygun kizlar sorun yardımcı olurum hediyelerde var...

Canım içine sığar mıyım bilmem ama giyildiginde cok şık duruyor dogumdan sonra kilo kaldı sen kaç bedensin

canım 38, ama 40'ı zorluyorum :)) belki 40 demeliyim artık

Canim simdi siyahlı olanı denedim bel kısmına kadar kapanıyor fermuar bebegimi emzirdigim için yukarı ya kdar kapanmıyor.bu oyleyse öbürü hic olmaz çünkü o 36 bedene olur, evet elbiseler saten .

canım zahmet verdim, teşekkür ederim.

desene olmaz :))

40 bedene yakınsan göğüs bölgen 80 yada 85 ise siyahlı olur sana düşünürsen biseyler yaparım diger ürünlere de baktın mı beğendiğini söyle toplu fiyat veririm

evet 85, siyahlı olur düşüncesindeyim ben de, o beyaz olanı olmaz sanıyorum (

itiraf etmeliyim, çok zevklisin canım :)

diğerleri de çok güzel ama bedenden kaybediyorum..

evet 85, siyahlı olur düşüncesindeyim ben de, o beyaz olanı olmaz sanıyorum (

itiraf etmeliyim, çok zevklisin canım :)

diğerleri de çok güzel ama bedenden kaybediyorum..

Teşekkür ederim canım sen yine beğendiğini soyle ben olurmu olmazmi söylerim elbet buluruz bişeyler

tamam canım, çok sağolasın.

o siyahlı beyaz elbisenin bir kaç fotosunu bekliyorum e-postama, tamam mı canım :)
üzerine tam da oturup oturmaması çok önemli değil, duruşunu görmek istiyorum, boyunu vs..

Bunlar sana olur 38 bedenken almistim dar geliyordu çanta da 5 tl toplam 15 tutuyor senden aldıklarım kac tl ydieger fazla ise ya sen benden bir ürün seç yada bir ayarlama yapalım

evet canım bu 3 ürün özelden yazdım sana kusuruma bakm işteyim farkettirmeden girmeye çalışıyorum

Alan arkadasimiza simdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle

Eklentiler

• $20140123_021937.jpg
    233,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $20140120_225140.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $20131121_204318.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşlar yokmu beğenen çok uygun fiyatlar,beğendiğinizi söyleyin yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…