• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye takaslamak isteyen bayanlar buraya....

Eki Görüntüle 974945 Eki Görüntüle 974948 Eki Görüntüle 974953

kırmızı abiye 1 defa giyildi s bedendir m bedene de uyar 75 tl
leoparlı elbise kolları şifon hiç giyilmedi etiketi üzerinde 15 tl
pudra abiye hiç giyilmedi AdilIşık markası L beden 15 tl

Nilaycım öncelikle kusura bakma konuna eklenmiş oluyorum sorun olmaz umarım :)
Son pudra elbiseyi üstünüzde görebilir miyim kesimi duruşu vs hakkında bilgi sahibi olmak için ?

kilo 53 boy 1.58

bu elbise olur size o zman.bu benim bi arkadaşımın elden çıkarmak istiyo. çok uyguna veriyo o yüzden .son 50 tl olur yani.bana oluyo elbise ama ben 165 im bana kısa oluyo tabi boydan arkadaşında boyu 155 tam oluyo.ve senin kilolarda.tam sana göre yani elbise yaka detayı süper bana boydan olsa kaçırmicam da boydan olmuyo

Son düzenleme:
canım elbise komşumun aynı binadayız.giyip denerim çekerim fotosunu.sorun olmaz.yani.sen kendine mi düşünüyosun elbiseyi.

canım aynı elbiseden bahsetmiyoruz twety arkadaş yazmış 15 tl pudra elbise diye ben onu soruyorum sen hangisinden bahsediyorsun ben anlamadım ben kusura bakma diyerek twety arkadaşın elbisesini görmek istedim 15 tl dediği

canım aynı elbiseden bahsetmiyoruz twety arkadaş yazmış 15 tl pudra elbise diye ben onu soruyorum sen hangisinden bahsediyorsun ben anlamadım ben kusura bakma diyerek twety arkadaşın elbisesini görmek istedim 15 tl dediği

karışmış canım konu şimdi oldu.:))

mrb bi karışıklık olmuş ama düzelmiş sanırım :) burda herkes satmak istediği abiyeleir paylaşabilir dendiği için bende bu konuya ekledim elimdekileri :) bu elbise bana büyük ben m beden giyorum bu elbise L beden bana olmuyor bol geliyor yinede giyerim bugün ama evde yalnızım resim çekecek birini bulunca hemen gönderirim size resim :) profilime girerseniz başka elbise trençkot vs. kıyafetler ekledim onlarada bakabirlsiniz

Back