dayımın düğününde tatsızlıklardan dolayı kimsenin yüzü gülmüyordu, kimseyle fotoğraf çekilmedim kendim de çekmedim muhtemelen bir tek geniş aile fotoğrafında çıkmışımdır ona da hiç denk gelmedim bakmadım. Söz-nişan evde olacak en yakınlarımızı çağıracağız, teyze amca filan. Hem üstünden zaman geçti hem fotoğraf yok, belki de elbiseyi hatırlayan bile çıkmaz yeni aldım desem güzelmiş diyip geçecekler
Bilemiyorum, ben kendi kıyafetimi başkasında görsem tanımam, görsel hafızam da düşüktür, umrumda da değildir çünkü ne giydi ne cikardi vs. Ama çoğu kadının böyle konularda algısı çok açıktır.
Elbise siyah/beyaz olsa belki yine hatırlamayan çıkar ama bu rengiyle dikkat çekiyor bence.
Dayının düğünündeki tatsizligin / tatsizligin büyümesinin vs sizin aile ile alakası var mıydı? Eğer varsa özel günleri b.k etmeye cekinmeyen akrabalarin var demektir, hiç bulaşma:) bazı insanlar kötü bir şey de yaşasalar 'bugun onun özel günü' der, susar yalandan güler oturur. Bazı insanlar da Elif Karlı 'nin klibindeki gibi düğün dernek demez tribini atar, asar suratini, eder dedikodusunu (ki sayıca çoklar ülkemizde) .
Biraz da kendi akrabalarıni düşün, ona göre bir daha düşün bence. Akrabalar çok zevk alırlar açık bulmaktan. Ben ziyafetli otel düğününe gitmiştim, hayatında otelin lobisinden geçmemiş insanlar 'yemeklere soğan koymuşlar, hiç koyulur mu yani' diye dedikodu yapmıştı, boğazda balık restoranında nişana gitmiştim, 'yani bu mevsimde olacak iş mi, üşüdük hasta olacagiz' diye dedikodu yapıldı. Mesela ben biliyorum ki benim akrabalarımda iş yok:) o yüzden ne düğün yapacağım ne nişan çünkü memnuniyetsiz insanlar. Kimsenin mendebur suratı için bir kuruşumu harcayamam
Sen de düşün bakalım halalarin teyzelerin düğünde nişanda bir şeyleri eleştiren insanlar mi, dikkatli insanlar mı?
Eger öyleyse vazgeç:)
Ha diyorsan ki; yok bizim sülale muasır medeniyetler seviyesinde, böyle şeylere hiç takılmaz, kimsenin umru olmaz, asla düğün dernekte kusur arayan insan değillerdir , giyin