TSK ederim canim uzun daha iyi olur sanki diyorum düğün sahibi olarak agir gösterir beni
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-bol-boncuk-islemeli-buyrun-bayanlar.775845/
konumda gri bir elbise var 42 beden ama kalıbı dar 40 bedene kadar olabilen çok şık bir elbisedir 38 bedenin 55 civarı kilosu olan bayanlardansanız ben bu ürünü giydim benim bile üzrimde güzel oturdu 48 kilo olmama rağmen inşallah beğenirseniz fiyatının çok altında verebilirim boyu da uzundur
TSK ederim canim bedenine tam olsun istiyorum daraltma sorun cikarabilirEki Görüntüle 1356023 Eki Görüntüle 1356024 Eki Görüntüle 1356025 Siyah olan 4 beden ama daraltabilirsiniz kırmızılı olan 2 beden sıyah beyaz olan L beden ilgilenirsen cnm
Fiyati nedir canimKendi kinamda giymistimm.
Peki.gorusurz.Tamam canim aklima yazdim bunu da karar verdigimde donerim sana.
cnm 58 kiloya göre dikilmiş kaftan diyebilirim hiçbir sorun yaşamazsın ve pelerini hem modaya uygun hem de çok açık olmasın diyenlere birebir düşünülmüş ağır ciddi alımlı bir elbisedir fiyatta yardımcı olurum 400 e almıştım 150 nin altında bir fiyata verebilirm fiyatta teklif ne olursa olsun açığım kargosu da çok tutmaz kapıda ödemeli gönderiyorum .iyi satışlarBaktim canim güzelmiş gerçekten aklimda bulunacak tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?