• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin Cinsel Hayatı ve Üzerimde ki Vicdani Yük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değil işte. Kadın dini bütün diyor, öyle biri biseksüel biriyle olmak istemeyebilir. En doğal hakkı, yani adamın yönelim özgürlüğü kadar kadınında adamı istememe özgürlüğü mevcut.
Ateist olsa da istemeyebilir, burada nişanliya dair bir sey soylemedim ben.

Konu sahibi abisinin erkeklerle yazistigi halde evlenmek istemesine sasirdigi icin, abisinin cephesinde evlilik icin sorun yoktur dedim. Adam biseksuelse evlenmek ister yani bir kadınla. Demek istedigim buydu. Ha aldatma aldatmadir, kadinla veya erkekle olmasi bir sey degistirmez, o ayri.

Herkese merhaba,
Daha önce detaylı bir konu açmıştım. Kısaca bahsedecek olursam, ailem ile yaşıyorum. Abim dışarıdan bakıldığında efendi, düzgün, işinde gücünde güvenilir biridir. Kendini şuan nişanlı. Nişanlısını çok sevdiğini düşünürdüm, çünkü ne zaman en ufak sorun yaşasalar çok üzülür, kızı mutlu etmek için elinde geleni yapar.

Nişan arefesindeyken telefonunda bir mesaj gördüm. İstemsiz baktım. Gay bir çocuk ile bir yazişmasina denk geldim. Flörtlesmek gibi bir yazişmaydi. Cinsellik var mı bilmiyorum ama olma ihtimali var. Farklılık denemek istemiş gibi.
Gördüğüm an inanılmaz bir şok yaşadım. Elim ayağım titredi o an bir anda anneme söyledim. Daha kontrollü davranmam gerekirdi ama şokun etkisi ile her şey yanlış gitti, doğru yönetemedim. Annem duyduğu günlerde yataklara düştü, ikimiz de perişan olduk. Sonra annem abimle konuşmayı denedi, benim bildiğimi hissetirmeden.
Abimin sesini duydum odadan. Kadına resmen deli muamelesi yaptı. Uydurduğunu, ona iftira attığını, okuduğunu anlamadığını söyledi ve üste çıkmaya çalıştı. Öyle çirkin bir tavrı vardı ki bu konunun böylece kapanmasına razı gelemedim ve ben de bildiğimi ,her şeyi gördüğümü söyledim. Tabi her şey karıştı böylelikle. Birbirimize kötü şeyler söyledik, benim bildiğimi öğrenince ne diyeceğini şaşırdı. Haliyle aile bireyleri de öğrendi. Aslında böyle olmasını istemedim, tamamen kontrolümuzu yitirdik.
İlerleyen günler onun için de bizim icin de çok zor geçti. İntihara meyil edecek bir durgunluk oluştu üzerinde abimin. Onun gibi biri için bu ağır bir şey. Sadece öylesine konuştuğunu, sıradan bir arkadaş gibi gördüğünü, öylesine bir şey olduğunu söylemiş erkek kardeşime, ağlayarak. Hep babamız gibi gördüğümüz biriydi, böyle bir durum ile karşı karşıya kalmak onu çok etkiledi.Ben ise yemeden içmeden kesildim. Nişanlısını düşündükçe içinden çıkılmaz bir vicdani yük hissettim. Hâlâ daha hissediyorum. Bütün bunların sonunda herkes inkar yoluna gidip, üstünü örttü. Hatta babam oğluma iftira atıyorsun diyerek üzerime yürüdü. Evden kovmak istedi beni. Çok zor günler geçirdim. Erkek kardeşim bu durumu kapatmam gerektiğini, daha fazla ustelemenin onu intihara sürükleyecegini, bu kadar rezilliğin ona ders olmasıni umduğunu söyledi ve konuyu unutmaya çalıştı. Bana da bunu tavsiye etti. Herkes normaline döndü.
Nişanlısı dini gerekliliklerine çok bağlı bir kız, böyle bir durum yaşam şekline çok ters. Bilmek hakkı. Şuan çok mutlu gibiler, kız abimi çok seviyor, görünüşte de abim üzerine titriyor ama arkada olan böyle bir gerçek var.
O günden beridir abim ile bir daha hiç konuşmadım, üzerimde bıraktığı bu vicdani yük için onu hiç affetmedim, etmeyeceğim de. Kıza söylemek istedim ama evde yasayacaklarimdan korktum. Kıza bağlılığı, üzerine titreyisi de tek siginagim oldu ama vicdanım rahat değil. Aklım hep bu konuda.

Arkadaşlar çok kötü hissediyorum. Biliyorum doğrusu bunu kıza söylemek, ailemi karşıma almak ama olmuyor işte. Bana neler yasatirlar bilmiyorum, gerçekten geçici saçma sapan bir şey ise ve ben mutlu olmasını engellersem diye bile düşünüyorum. Çünkü evlenmek istiyor, daha önceki hiç bir kız arkadaşı ile olduğu gibi değil nişanlısı ile. İlk kez bu denli değer verdiğini, kıymet verdiğini görüyorum. Kızı aldattı herşeyden önce hem de kızın asla kabullenemeyecegi şekilde.
Psikolojim bozulmuş durumda. Kızın yerine kendimi koydukca hiç bir yere sigamiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Psikolojik destek almak istiyorum. Öyle zor durumdayım ki. Bir daha bu konu hic açılmadı, herkes kendi içinde ne düşünüyor, yaşıyorsa öyle kaldı. Ben ise kendimden kacamiyorum.Bana tavsiyeleriniz nelerdir ?
Anonim olarak faks bir sosyal medya hesabı açıp Kıza durumu anlatın. Yoksa abinizin sapkın hisleri yüzünden o kızın hayatı mahvolacak

Konu homoseksüellik olunca çok iki yüzlü bir toplumuz gayet açık.

Ama konunun ana teması, aldatılmak. Nişanlı bir kız aldatılıyor. Ve bunu bilmeye hakkı var.

Konu ne cinsel tercih, ne cinsel özgürlük.
Cok ikiyuzluyuz kesinlikle katiliyorum size.

Konu basligi bile abimin "cinsel hayatı" farkindasinizdir umarim :D

Erkek kardesim boyle bisey yasasa ben restimi ceker ya sen söylersin ya ben derdim. Illaki escinsel oldugunu soylemek zorunda degil ben seni aldattım artik sevmiyorum evlenemeyiz der olur biter.

Ha benim kardesim boyle bisey yasasa ben pamuklara sarar bagrima basarim kimseye de ezdirmem o ayri.

Abinizin özel hayatını neden bütün aileye açtınız? Nişanlısıyla kendisini ilgilendiren bir konu bu. Sizin vicdan yapmanıza gerek yok
Saçmalamayın yahu. Hangi kadın erkeklerle ilişkisi olan bir adamla bile bile ilişki yaşar .. şaka mısınız nesiniz

Ateist olsa da istemeyebilir, burada nişanliya dair bir sey soylemedim ben.

Konu sahibi abisinin erkeklerle yazistigi halde evlenmek istemesine sasirdigi icin, abisinin cephesinde evlilik icin sorun yoktur dedim. Adam biseksuelse evlenmek ister yani bir kadınla. Demek istedigim buydu. Ha aldatma aldatmadir, kadinla veya erkekle olmasi bir sey degistirmez, o ayri.
İşte ben bu konuda aldatma görüyorum.
nişanlı oldugu halde başkasıyla yazışan bir adam, bunu aldatmadan ayıran birşey var o da nişanlıya seni aldattı dersek affedebilir. kkda görüyoruz ammavelakin erkekle aldattığını söylerse affetmez çünkü burda dini gereklilikler devreye girer (bahsedildiği gibiyse)

Konu homoseksüellik olunca çok iki yüzlü bir toplumuz gayet açık.

Ama konunun ana teması, aldatılmak. Nişanlı bir kız aldatılıyor. Ve bunu bilmeye hakkı var.

Konu ne cinsel tercih, ne cinsel özgürlük.
Geçen ki konuda aileye yardıran döşeyenler yok ailesi nasıl söylemez hakka girmişler vs diyenler bir anda iki yüzlüce bir anda cinsel özgürlüğe konuyu çevirdiler. Yahu bir kadın paravan evlilik mağduru olucak. Cinsel özgürlük ile bu konu kel alaka ama normal insanlar nasıl işlerine gelirse öyleler:deli:

Cok ikiyuzluyuz kesinlikle katiliyorum size.

Konu basligi bile abimin "cinsel hayatı" farkindasinizdir umarim :KK70:
Evet başlık aldatıyor olsaydı belki konu homoseksüelleri her şartta savunmaya dönmezdi.

Ailemden biri de olsa karışmazdım en nihayetinde koloni halinde yaşamıyoruz.
Herkesin kendi özel hayatı kıza siz söylerseniz de herkese yayılacağını ve erkekle yazıştığının ortaya çıkacağını düşünüyorum.

abiniz kendisi ayrılsın.
Burada yönelim değil evet aldatılma sorun
Fakat herkesin kendi hayatı.

kendi açımdan iyilik meleği değilim.

Geçen ki konuda aileye yardıran döşeyenler yok ailesi nasıl söylemez hakka girmişler vs diyenler bir anda iki yüzlüce bir anda cinsel özgürlüğe konuyu çevirdiler. Yahu bir kadın paravan evlilik mağduru olucak. Cinsel özgürlük ile bu konu kel alaka ama normal insanlar nasıl işlerine gelirse öyleler:deli:
Aynen öyle. Kızcağız kocasının erkeklerle yattığını bilse evlenir mi?
Hangi kadın bunu kabul eder?

yıl 2021 hala gaylerin hepsi feminen oluyor sananlar var... neyse... bu arada abiniz şakalaşmış ve siz yanlış anlıyor olamaz mısınız? böyle düşündüm çünkü bir teyzem var sürekli zavallı kuzenimin telefonunu kurcalayip erkek arkadaşlarıyla olan samimi fotolarını ve yazışmalarını bana atıp bunlar gay mi diye soruyor. ama çocuk gay değil. sizin de öyle olabileceğinizi düşündüm açıkçası...

Ne diye iftira atıyorsunuz kıza? Kızın sizin inancınıza da çok ihtiyacı vardı sanki. Adam hiçbir şey yapmasa bile yazışarak aldatmış nişanlısını, neredeyse madalya takacaksınız şaka gibisiniz. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış gerçekten.

Konu sahibi, sizin önceki konunuza da yazmıştım. Abiniz gibi tipler hiiiiç intihar falan etmez, rahat olun. Ona buna i..e der dalga geçer, alttan alttan da her haltı yer bunlar gibiler. Şu dobloyla travesti kovalayıp gündüz aile babası ayağı çekenler gibi.

Çok zor bir durum ama kendinizi de düşünmek zorundasınız. Aileniz size zarar verecek potansiyelde bir aile ki bu meselelerden cinayet bile işleniyor. Eğer sizden bilinmeyecek sağlam bir yönteminiz varsa kıza söyleyin ama onun dışında bulaşmayın çünkü önce kendi güvenliğinizi düşünmek zorundasınız maalesef. Keşke herkes sizin gibi dürüst ve duyarlı olsa. Ama bizim toplumda sizin gibileri sevmezler, "abim yapmaz öyle şey, aslan gibi errrrrrkek maşşşşşallah." demeniz lazım sevilmek için.
Anlayışlı yorumunuzu çok çok teşekkürler. Ailem gibi bir durumu susup kabullenmeye başladım ama vicdanım, değerlerim buna izin vermiyor ama daha fazla usteleyemiyorum. Annem babam ciddi kronik rahatsızlığı olan insanlar. Böyle bir durumu konuşmaya bile tahhamulleri yok. Usteledikce hastalıkları tetikleniyor. Hayattan kopuyorlar. Bu durumu kıza anlatsam herkes öğrenecek, en önce bunu annem babam kaldıramaz. Sonra malum abim olacak şahsiyet. Netice de erkekliğine laf gelmiş olur, bu durumda yapabileceklerini düşünemiyorum. En önce annem ve babam bunu kaldıramaz. Yaşlı sayılırlar, artık bu konu ile daha fazla yipranmalari beni de mahvediyor. Tek başıma sirtlandim anlayacağınız, içinden çıkamıyorum. Tek abim olsa onu dusunmezdim belki ama olacaklar beni korkutuyor. Pisi pisine susuyorum bende işte m. Böyle bir durum için kendimdem nefret ettim. İyi hiç bir şeye layık değilmişim, bir gün bunun bedelini vicdanımla ödeyecekmisim gibi hissediyorum. Psikolojim gerçekten bozuldu nişanlısını düşündükçe

İşte ben bu konuda aldatma görüyorum.
nişanlı oldugu halde başkasıyla yazışan bir adam, bunu aldatmadan ayıran birşey var o da nişanlıya seni aldattı dersek affedebilir. kkda görüyoruz ammavelakin erkekle aldattığını söylerse affetmez çünkü burda dini gereklilikler devreye girer (bahsedildiği gibiyse)
Nisanliya soyleyebilir bence de. Sonucta ortada ne olursa olsun aldatma var. Kadin tamam mi devam mi kararini kendi verir. Bu konuda zaten bir sıkıntı bence yok.

Sıkıntı -bence- konunun tamamen abinin yonelimi uzerinden dönüyor olmasi. Ne yaptığından cok kiminle yaptığı. Yoksa aldatmanin hepsi ayni.

Arkadaşlar, bi taşlamadiğiniz kaldı da, burada kiz kardeş abisinin aldatıp anlatmadığını bile bilmiyor. Yalnızca gay eğilimi olduğunu düşünüyor. Kaldı ki abisinin biseksüel olduğu çok açık.

Açıkçası kadınların: anne, kızkardeş, kaynana, görümce, elti şeklinde, insanların hayatına bu denli takıntı haline getirecek kadar müdahale etmesinin savunulacak bir tarafını göremiyorum.
Ben biseksüel olsaydım ve abim bir kadına eğilimimi görmüş olsaydı, eminim ki görmemezlikten gelirdi. Beni bütün aileme rezil edip, üstüne nişanlımla arami bozmaya çalışmazdı. Gece gündüz benim cinsel hayatımı düşünüp uykuları kaçmaz, internete benimle ilgili konular açıp duramazdı.
Ortada net bir durum yokken, kimse kimseye sapık muamelesi yapamaz.

Direk nişanlıya konuyu anlatıp, sonrasında olayı kapatmak, bu durumdan daha vicdanlıca olurdu.
Böyle kardeşlik olmaz.

Nisanliya soyleyebilir bence de. Sonucta ortada ne olursa olsun aldatma var. Kadin tamam mi devam mi kararini kendi verir. Bu konuda zaten bir sıkıntı bence yok.

Sıkıntı -bence- konunun tamamen abinin yonelimi uzerinden dönüyor olmasi. Ne yaptığından cok kiminle yaptığı. Yoksa aldatmanin hepsi ayni.
Tamam aynı şeyi destekleyip düşünüyormuşuz zaten.
böyle medeni medeni banlanmadan fikir belirtmek kk ruhuma uymadı benim ya. :confused:

sırf cinsel ihtiyacını karşılaması için başka birisine hayır demeyen insanlar var.
Her ilişkinim dinamiği ayrıdır.
E şiddete rağmen ayrılmayanlar var
Aldatıldığını bilmesine rağmen ayrılmayanlar var.

ülkemizde de biliyorum ki bir erkekle aldatıldığı için çok da önemsemeyen insanlar var.
Böyle bir ilişkileri de olabilir kimse bilemez.
Aldatılmanın şiddetten bir farkı yok bana göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back