- 3 Mayıs 2015
- 13.335
- 48.784
- 598
- Konu Sahibi birzerdali
-
- #381
Gece vakti bir babanın çocuğunu evden atmaya çalışması " az yapmış " olması mi ? Gerçekten vicdan yerine ne taşıyorsunuz ?
Lütfen ama erkekler ile konuşuyor aldatma sayılmaz. " Kendi tercihi " sayılır. Kadin ile aldatsaydi allah belasını versin, nişanlısına nasıl söyleyemezsin denirdi. Şimdi vicdanen rahatsızım dediğim için " abinin tercihi sanane" deniyor. Bir arkadaşım bu forum için bir gün demişti ki " tamamen işine geldiği gibi yazarlar". Kız içinde " aman evlenme mutsuz olursun " demişlerdi şuan gayet mutlu burayı dinlese mutsuz olacaktı yani. Burada bazı insanlar çok işine geldiği gibi. Keşke onların yazdıklarını engelleyebilsek, fikir almak istediğimizden alsakEvet o kadar çok seviyor ki milletle (en azından) sanal seks yapıyor.
Allah size de versin böyle büyük sevgi
Ay anlamıyorsunuz şaka gibisiniz üf !Ben size aynı soruyu sorayım.
Abinizin telefonunu kurcalayıp, bir koz geçirip, şok adı altında tüm aileye tek tek yayıp abiyi yerin dibine sokmaya çalışırken vicdan yerine ne taşıyordunuz?
Ay anlamıyorsunuz şaka gibisiniz üf !
Lütfen ama erkekler ile konuşuyor aldatma sayılmaz. " Kendi tercihi " sayılır. Kadin ile aldatsaydi allah belasını versin, nişanlısına nasıl söyleyemezsin denirdi. Şimdi vicdanen rahatsızım dediğim için " abinin tercihi sanane" deniyor. Bir arkadaşım bu forum için bir gün demişti ki " tamamen işine geldiği gibi yazarlar". Kız içinde " aman evlenme mutsuz olursun " demişlerdi şuan gayet mutlu burayı dinlese mutsuz olacaktı yani. Burada bazı insanlar çok işine geldiği gibi. Keşke onların yazdıklarını engelleyebilsek, fikir almak istediğimizden alsak
Yıllar önce bir arkadaşım yazmıştı erkek arkadaşım facebookta bir kızı aramış ne yapsam diye, bir bayan üzerine geldi de geldi ayrılmazsan gurursuzsun diyeLütfen ama erkekler ile konuşuyor aldatma sayılmaz. " Kendi tercihi " sayılır. Kadin ile aldatsaydi allah belasını versin, nişanlısına nasıl söyleyemezsin denirdi. Şimdi vicdanen rahatsızım dediğim için " abinin tercihi sanane" deniyor. Bir arkadaşım bu forum için bir gün demişti ki " tamamen işine geldiği gibi yazarlar". Kız içinde " aman evlenme mutsuz olursun " demişlerdi şuan gayet mutlu burayı dinlese mutsuz olacaktı yani. Burada bazı insanlar çok işine geldiği gibi. Keşke onların yazdıklarını engelleyebilsek, fikir almak istediğimizden alsak
Yorumunuzun alnı olsa da öpsem.Şaka gibi konu ya.
Bu konuyu abisi kızlarla sanaldan konuşan bir kadın açsaydı çoğu kişi kızın bilmeye hakkı var minvalinde yorum yapardı. Ama işin içine eşcinsellik girince nasıl da sahiplendiler abiyi, korkunç. Tamam arkadaşlar en lgbt savunucusu sizsiniz anladık.
Hele öyle yorumlar okudum ki konu sahibi abisini kıskanıyormuş da mutlu olmasını istemiyormuş yıllarca kıskanmış falan Freud ağladı beeaman ağzımızın tadı kaçmasın tavrı bu nerede görsem tanırım. Bu tip üyeler abisinin telefonunda bunları görse direkt ölü taklidi yapar zaten o da kesin. Kız kandırılıyor mu, işin içinde büyük bir aldatmaca var mı umurlarında değil. Allah böyle insanların şerrinden korusun.
Bir de belki kız da biliyor bir şey demiyor diyenler olmuşarkadaşlar istisnai örnekleri saymazsak muhafazakar olarak tanımlanan bir kadının böyle bir şeye okey deme ihtimali yok, nerede yaşıyorsunuz siz los angeles mı? İnsanlar inkar savunma mekanizması kullanma adına ülkesindeki realiteleri bile nasıl da görmezden geliyor, ilginç.
Bir de abisiyle konuşması lazımdı millete yaymadan önce diyenler olmuş. Ya gerçekten çok sınırlı aile türleri görmüşsünüz hayatta ya da konu sahibine yüklenelim de nolursa olsun mantığındasınızdır. Böyle erkekleri hiç mi duymadınız, görmediniz? Dışarıda millete i..e der, ne kadar errrrrkek olduğunu vurgular ama akşamları travesti peşinde koşar. Abi pasif gay değildir zaten aktif gaydir. Yani kadınsı olan taraf değil diğeri. Sorun zaten bu değil sorun bunu gizli saklı yapması ve dışarıda toplumda ailede çizdiği imajın buna taban tabana zıt olması. Zaten annesine verdiği tepkiden belli değil mi? Kadına deli muamelesi yapmış, inkar etmiş, kız kardeşini suçlamış neler neler. Böyle tiplerin elinden o imajı alın, nasıl zarar verir etrafa görün. Yani konudaki abi güzelce konuşulup anlaşılacak bir abi değil nesini anlamıyorsunuz? Ve bir kadın aldatılıyor, siz tutmuş "belki mutlu olacaklar ses çıkarma" diyorsunuz şaka gibi. Kadınla aldatsa da böyle diyecek miydiniz? Aldatılsanız bilmek istemez misiniz? Ne kadar empati yoksunu yorumlar, insanlar var şok oldum.
Allah yardımcın olsun konu sahibi, ve bizim de Allah yardımcımız olsun. Özellikle böyle bir toplumda!
Sizce çok kötü olan duruma düşmem için bana beddua etmişsiniz. Bu sizi yine sizce çok kötü bir insan olan konu sahibinin abisinden daha iyi bir insan mi yaptı ?Evet o kadar çok seviyor ki milletle (en azından) sanal seks yapıyor.
Allah size de versin böyle büyük sevgi
Niye beddua olarak algıladiniz ? Beddua kötü bir durum temennisi ile yapılır ama size ortada kötü bir durum olduğunu düşünmüyorsunuz zaten ? Üye size beddua etmemiş ki. Çok normalse ve size göre seviyorsa umarım sizde böyle sevilirsiniz demiş. Ha kötü birşey olduğunu düşünüyorsanız abiyi masum gösterme çabasını sergilemezsiniz o zaman. Size gelince kötü durum, başkasına gelince "kendi tercihi ama kardeşin".Sizce çok kötü olan duruma düşmem için bana beddua etmişsiniz. Bu sizi yine sizce çok kötü bir insan olan konu sahibinin abisinden daha iyi bir insan mi yaptı ?
Seks, ilişkiler, cinsellik, kardeşlik konularında sizin gibi düşünmüyor olabilirim. Siz de bana saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz ya da beğenmedim yapar geçersiniz. Yaptığınız sizce bedduanin sonuna sevimli emoji koyunca yorumunuz sevimli olmuyor.
Zaten yazdım, yorumcu "kendince" beddua yapmış. Ben alınmadım yani, kendince kotu olan bir duruma düşmem için kendince beddua etmiş. Yani niyeti kötü. Yoksa benlik bişey yok.Niye beddua olarak algıladiniz ? Beddua kötü bir durum temennisi ile yapılır ama size ortada kötü bir durum olduğunu düşünmüyorsunuz zaten ? Üye size beddua etmemiş ki. Çok normalse ve size göre seviyorsa umarım sizde böyle sevilirsiniz demiş. Ha kötü birşey olduğunu düşünüyorsanız abiyi masum gösterme çabasını sergilemezsiniz o zaman. Size gelince kötü durum, başkasına gelince "kendi tercihi ama kardeşin".
Öncelikle ağabeyinin cinsel hayatından sana ne? İster biseksüel olur ister sadece kadınlara yönelir bu seni hiç alakadar etmez. göz çarpmasıyla da mesaj okunmaz haddine olmayan şeylrri daha fazla kurcalama zaten ortalığı karıştırmışsın karıştıracağın kadar. nişanlısıyla da evlendiğinde isterse delice sevisirnistemezse zevk almaz. Kardeşinin hayatına bu kadar mudahale etmek senin haddine değil. Nişanlısıyla onun ilişkisi daha fazla hırtlık yapma kapat konuyu.Herkese merhaba,
Daha önce detaylı bir konu açmıştım. Kısaca bahsedecek olursam, ailem ile yaşıyorum. Abim dışarıdan bakıldığında efendi, düzgün, işinde gücünde güvenilir biridir. Kendini şuan nişanlı. Nişanlısını çok sevdiğini düşünürdüm, çünkü ne zaman en ufak sorun yaşasalar çok üzülür, kızı mutlu etmek için elinde geleni yapar.
Nişan arefesindeyken telefonunda bir mesaj gördüm. İstemsiz baktım. Gay bir çocuk ile bir yazişmasina denk geldim. Flörtlesmek gibi bir yazişmaydi. Cinsellik var mı bilmiyorum ama olma ihtimali var. Farklılık denemek istemiş gibi.
Gördüğüm an inanılmaz bir şok yaşadım. Elim ayağım titredi o an bir anda anneme söyledim. Daha kontrollü davranmam gerekirdi ama şokun etkisi ile her şey yanlış gitti, doğru yönetemedim. Annem duyduğu günlerde yataklara düştü, ikimiz de perişan olduk. Sonra annem abimle konuşmayı denedi, benim bildiğimi hissetirmeden.
Abimin sesini duydum odadan. Kadına resmen deli muamelesi yaptı. Uydurduğunu, ona iftira attığını, okuduğunu anlamadığını söyledi ve üste çıkmaya çalıştı. Öyle çirkin bir tavrı vardı ki bu konunun böylece kapanmasına razı gelemedim ve ben de bildiğimi ,her şeyi gördüğümü söyledim. Tabi her şey karıştı böylelikle. Birbirimize kötü şeyler söyledik, benim bildiğimi öğrenince ne diyeceğini şaşırdı. Haliyle aile bireyleri de öğrendi. Aslında böyle olmasını istemedim, tamamen kontrolümuzu yitirdik.
İlerleyen günler onun için de bizim icin de çok zor geçti. İntihara meyil edecek bir durgunluk oluştu üzerinde abimin. Onun gibi biri için bu ağır bir şey. Sadece öylesine konuştuğunu, sıradan bir arkadaş gibi gördüğünü, öylesine bir şey olduğunu söylemiş erkek kardeşime, ağlayarak. Hep babamız gibi gördüğümüz biriydi, böyle bir durum ile karşı karşıya kalmak onu çok etkiledi.Ben ise yemeden içmeden kesildim. Nişanlısını düşündükçe içinden çıkılmaz bir vicdani yük hissettim. Hâlâ daha hissediyorum. Bütün bunların sonunda herkes inkar yoluna gidip, üstünü örttü. Hatta babam oğluma iftira atıyorsun diyerek üzerime yürüdü. Evden kovmak istedi beni. Çok zor günler geçirdim. Erkek kardeşim bu durumu kapatmam gerektiğini, daha fazla ustelemenin onu intihara sürükleyecegini, bu kadar rezilliğin ona ders olmasıni umduğunu söyledi ve konuyu unutmaya çalıştı. Bana da bunu tavsiye etti. Herkes normaline döndü.
Nişanlısı dini gerekliliklerine çok bağlı bir kız, böyle bir durum yaşam şekline çok ters. Bilmek hakkı. Şuan çok mutlu gibiler, kız abimi çok seviyor, görünüşte de abim üzerine titriyor ama arkada olan böyle bir gerçek var.
O günden beridir abim ile bir daha hiç konuşmadım, üzerimde bıraktığı bu vicdani yük için onu hiç affetmedim, etmeyeceğim de. Kıza söylemek istedim ama evde yasayacaklarimdan korktum. Kıza bağlılığı, üzerine titreyisi de tek siginagim oldu ama vicdanım rahat değil. Aklım hep bu konuda.
Arkadaşlar çok kötü hissediyorum. Biliyorum doğrusu bunu kıza söylemek, ailemi karşıma almak ama olmuyor işte. Bana neler yasatirlar bilmiyorum, gerçekten geçici saçma sapan bir şey ise ve ben mutlu olmasını engellersem diye bile düşünüyorum. Çünkü evlenmek istiyor, daha önceki hiç bir kız arkadaşı ile olduğu gibi değil nişanlısı ile. İlk kez bu denli değer verdiğini, kıymet verdiğini görüyorum. Kızı aldattı herşeyden önce hem de kızın asla kabullenemeyecegi şekilde.
Psikolojim bozulmuş durumda. Kızın yerine kendimi koydukca hiç bir yere sigamiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Psikolojik destek almak istiyorum. Öyle zor durumdayım ki. Bir daha bu konu hic açılmadı, herkes kendi içinde ne düşünüyor, yaşıyorsa öyle kaldı. Ben ise kendimden kacamiyorum.Bana tavsiyeleriniz nelerdir ?
Gerçekçi olmak istiyorum ve öyle olacağım. Abinizin bu işlere devam edeceğini düşünüyorum, çok benzer şeyler yaşayan birkaç kişi tanıdım. Bekarken yapanlar evlenince de devam etti, üzgünüm.Yorumunuzun alnı olsa da öpsem.
Bana ne tavsiye edersiniz ? Bu durumdan nasıl kurtulurum ? Psikolojik destek almak istiyorum. Bu durumun bu denli yok sayılisi içimi çok sıkıyor. Mutlu olsun, gerçekten bir hata olsun istiyorum. Eşini mutlu görerek yılları içinde belki bu durumdan biraz olsun sıyrılicam ama bu konu evlenince de devam ederse o zaman vicdanen ölürüm herhalde. Ailem inkâra gitti, karşılarına alıp ciddi bir biçimde konuşmadı. Yarım yamalak. Herkesin utandığı ve hemen kapattığı bir konu oldu. Yipransin da istemiyorum. Bana ne tavsiye edersiniz ? Ailem konuyu kapattı, herkes düğün hazırlığı telaşında. Herkes mutlu, umarım da devam eder ama içimde hep acaba meraktan mıydı yoksa buna devam edecek mi korkusu var. Sizce ne yapmalı ?
Hırtlık ne ya, haddinizi bilin. Konudaki abi sizsiniz sanırım bu düzenbaz adamı bu kadar sahiplendiğinize göre.Öncelikle ağabeyinin cinsel hayatından sana ne? İster biseksüel olur ister sadece kadınlara yönelir bu seni hiç alakadar etmez. göz çarpmasıyla da mesaj okunmaz haddine olmayan şeylrri daha fazla kurcalama zaten ortalığı karıştırmışsın karıştıracağın kadar. nişanlısıyla da evlendiğinde isterse delice sevisirnistemezse zevk almaz. Kardeşinin hayatına bu kadar mudahale etmek senin haddine değil. Nişanlısıyla onun ilişkisi daha fazla hırtlık yapma kapat konuyu.
Niye beddua dediniz hayırdır? Size göre seviyormuş ya ben de size sevgi diledim. Sevgi dilemenin nesi beddua?Sizce çok kötü olan duruma düşmem için bana beddua etmişsiniz. Bu sizi yine sizce çok kötü bir insan olan konu sahibinin abisinden daha iyi bir insan mi yaptı ?
Seks, ilişkiler, cinsellik, kardeşlik konularında sizin gibi düşünmüyor olabilirim. Siz de bana saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz ya da beğenmedim yapar geçersiniz. Yaptığınız sizce bedduanin sonuna sevimli emoji koyunca yorumunuz sevimli olmuyor.
aynen benim kankiHırtlık ne ya, haddinizi bilin. Konudaki abi sizsiniz sanırım bu düzenbaz adamı bu kadar sahiplendiğinize göre.
Anlayamamışsiniz yorumumu, size göre beddua bana göre değil.Niye beddua dediniz hayırdır? Size göre seviyormuş ya ben de size sevgi diledim. Sevgi dilemenin nesi beddua?
Size göre beddua ise bu, kendinizle çelişiyor ve empati yapmıyorsunuz demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?