Abimin Cinsel Hayatı ve Üzerimde ki Vicdani Yük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gece vakti bir babanın çocuğunu evden atmaya çalışması " az yapmış " olması mi ? Gerçekten vicdan yerine ne taşıyorsunuz ?

Ben size aynı soruyu sorayım.
Abinizin telefonunu kurcalayıp, bir koz geçirip, şok adı altında tüm aileye tek tek yayıp abiyi yerin dibine sokmaya çalışırken vicdan yerine ne taşıyordunuz?

Evet o kadar çok seviyor ki milletle (en azından) sanal seks yapıyor.

Allah size de versin böyle büyük sevgi
Lütfen ama erkekler ile konuşuyor aldatma sayılmaz. " Kendi tercihi " sayılır. Kadin ile aldatsaydi allah belasını versin, nişanlısına nasıl söyleyemezsin denirdi. Şimdi vicdanen rahatsızım dediğim için " abinin tercihi sanane" deniyor. Bir arkadaşım bu forum için bir gün demişti ki " tamamen işine geldiği gibi yazarlar". Kız içinde " aman evlenme mutsuz olursun " demişlerdi şuan gayet mutlu burayı dinlese mutsuz olacaktı yani. Burada bazı insanlar çok işine geldiği gibi. Keşke onların yazdıklarını engelleyebilsek, fikir almak istediğimizden alsak

Üyenin ismine basıp göz ardı et butonuna basarak görmeyebilirsiniz.
Abinizin telefonunu kurcalarken sergilediğiniz üstün teknoloji bilgilerini bu forum içinde kullanın bence.

Şaka gibi konu ya.

Bu konuyu abisi kızlarla sanaldan konuşan bir kadın açsaydı çoğu kişi kızın bilmeye hakkı var minvalinde yorum yapardı. Ama işin içine eşcinsellik girince nasıl da sahiplendiler abiyi, korkunç. Tamam arkadaşlar en lgbt savunucusu sizsiniz anladık.

Hele öyle yorumlar okudum ki konu sahibi abisini kıskanıyormuş da mutlu olmasını istemiyormuş yıllarca kıskanmış falan Freud ağladı bee aman ağzımızın tadı kaçmasın tavrı bu nerede görsem tanırım. Bu tip üyeler abisinin telefonunda bunları görse direkt ölü taklidi yapar zaten o da kesin. Kız kandırılıyor mu, işin içinde büyük bir aldatmaca var mı umurlarında değil. Allah böyle insanların şerrinden korusun.

Bir de belki kız da biliyor bir şey demiyor diyenler olmuş arkadaşlar istisnai örnekleri saymazsak muhafazakar olarak tanımlanan bir kadının böyle bir şeye okey deme ihtimali yok, nerede yaşıyorsunuz siz los angeles mı? İnsanlar inkar savunma mekanizması kullanma adına ülkesindeki realiteleri bile nasıl da görmezden geliyor, ilginç.

Bir de abisiyle konuşması lazımdı millete yaymadan önce diyenler olmuş. Ya gerçekten çok sınırlı aile türleri görmüşsünüz hayatta ya da konu sahibine yüklenelim de nolursa olsun mantığındasınızdır. Böyle erkekleri hiç mi duymadınız, görmediniz? Dışarıda millete i..e der, ne kadar errrrrkek olduğunu vurgular ama akşamları travesti peşinde koşar. Abi pasif gay değildir zaten aktif gaydir. Yani kadınsı olan taraf değil diğeri. Sorun zaten bu değil sorun bunu gizli saklı yapması ve dışarıda toplumda ailede çizdiği imajın buna taban tabana zıt olması. Zaten annesine verdiği tepkiden belli değil mi? Kadına deli muamelesi yapmış, inkar etmiş, kız kardeşini suçlamış neler neler. Böyle tiplerin elinden o imajı alın, nasıl zarar verir etrafa görün. Yani konudaki abi güzelce konuşulup anlaşılacak bir abi değil nesini anlamıyorsunuz? Ve bir kadın aldatılıyor, siz tutmuş "belki mutlu olacaklar ses çıkarma" diyorsunuz şaka gibi. Kadınla aldatsa da böyle diyecek miydiniz? Aldatılsanız bilmek istemez misiniz? Ne kadar empati yoksunu yorumlar, insanlar var şok oldum.

Allah yardımcın olsun konu sahibi, ve bizim de Allah yardımcımız olsun. Özellikle böyle bir toplumda!

Siz aynı durumda olsa idiniz ve abiniz size bu şekilde davransa idi ne olurdu.Abinize üzüldüm durumu sadece onunla paylaşmalı ve size anlattigina inanmalı ve aldatma varsa yaptığının yanlış olduğunu ifade etmeli ve yapması gerekenleri ona soylemeliydiniz ve kenara çekilmeli idiniz.Abiniz de olsa hayat ona ait fazla müdahil olup etrafa yaymaniz doğru olmamış.

Yıllar önce bir arkadaşım yazmıştı erkek arkadaşım facebookta bir kızı aramış ne yapsam diye, bir bayan üzerine geldi de geldi ayrılmazsan gurursuzsun diye
Sonra o bayan bir konu açmış aylar sonra sevgilim beni aldattı ne yapcam yazan, sayfalrın sonunda hata olduğunu anladı affettim demiş
İnsanlar bazen de kendi başlarına gelmeyen şeyin empatisini çok yapamaz, kendilerine gelince durum başka olur

Yorumunuzun alnı olsa da öpsem.
Bana ne tavsiye edersiniz ? Bu durumdan nasıl kurtulurum ? Psikolojik destek almak istiyorum. Bu durumun bu denli yok sayılisi içimi çok sıkıyor. Mutlu olsun, gerçekten bir hata olsun istiyorum. Eşini mutlu görerek yılları içinde belki bu durumdan biraz olsun sıyrılicam ama bu konu evlenince de devam ederse o zaman vicdanen ölürüm herhalde. Ailem inkâra gitti, karşılarına alıp ciddi bir biçimde konuşmadı. Yarım yamalak. Herkesin utandığı ve hemen kapattığı bir konu oldu. Yipransin da istemiyorum. Bana ne tavsiye edersiniz ? Ailem konuyu kapattı, herkes düğün hazırlığı telaşında. Herkes mutlu, umarım da devam eder ama içimde hep acaba meraktan mıydı yoksa buna devam edecek mi korkusu var. Sizce ne yapmalı ?

Evet o kadar çok seviyor ki milletle (en azından) sanal seks yapıyor.

Allah size de versin böyle büyük sevgi
Sizce çok kötü olan duruma düşmem için bana beddua etmişsiniz. Bu sizi yine sizce çok kötü bir insan olan konu sahibinin abisinden daha iyi bir insan mi yaptı ?
Seks, ilişkiler, cinsellik, kardeşlik konularında sizin gibi düşünmüyor olabilirim. Siz de bana saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz ya da beğenmedim yapar geçersiniz. Yaptığınız sizce bedduanin sonuna sevimli emoji koyunca yorumunuz sevimli olmuyor.

Buradaki üyelerden birinin nişanlısı kendisiyle nişanlıyken bir erkekle cinsel iliski yasasa kabul edecek demek ki. Vay be. Pardon da nişanlı adamın nasıl bir cinsel özgürlüğü olabilir? O zaman nişanlanmasın. Hem istediğim gibi takılayım hem de herkes beni efendi biri sansın. Ben böyle iğrenc bir şeyi bilmek isterdim, gay kisiyle aralarında saygı duyulmayı gerektirecek bir sevgi de yok ki hani olay tamamen hormonal bir şey fiziksel bir şey . Nişanlısını escinsel bir iliski yaşayarak aldatan adamı suçlamak yerine olayı ortaya çıkaran kızı suçlamış herkes, git abinden özür dile falan demişler. Aile içinde olanlarla paralel yorumlar var burada da. insanların bütün dert ettiği şeyin “bu olay duyulursa rezil oluruz elalem ne der” olduğunu bir kez daha anladım. Kk da zihniyet aynıymıs, sadece “cinsel özgürlük” “mesajlarını nasıl okursun özel hayata saygısızlık” diyerek meşrulaştırmaya calısmıssınız. İntihar falan filan da olayın duygu somurusu iste

Niye beddua olarak algıladiniz ? Beddua kötü bir durum temennisi ile yapılır ama size ortada kötü bir durum olduğunu düşünmüyorsunuz zaten ? Üye size beddua etmemiş ki. Çok normalse ve size göre seviyorsa umarım sizde böyle sevilirsiniz demiş. Ha kötü birşey olduğunu düşünüyorsanız abiyi masum gösterme çabasını sergilemezsiniz o zaman. Size gelince kötü durum, başkasına gelince "kendi tercihi ama kardeşin".

Zaten yazdım, yorumcu "kendince" beddua yapmış. Ben alınmadım yani, kendince kotu olan bir duruma düşmem için kendince beddua etmiş. Yani niyeti kötü. Yoksa benlik bişey yok.

Abinizi niye masum göstermek isteyelim,bir düşünün,kişiyi tanımıyoruz bile. İnsanlar mağduru savunurlar,içgüdüleri bu yöndedir. Anlattığınız hikayede en yerinde olmak istemeyeceğim kişi abiniz.
Burnunuzu sizi ilgilendirmeyen işlere sokmuşsunuz hala da daha sokayım mı diye soruyorsunuz. Ne haddinizeyse adamın telefonunu karıştırıp görmemeniz gereken şeyleri görüp, bir de tüm aileye yaymışsınız. Düşmanca bir tavır. Abinizden bahsederken bile bize ne kadar iğrenç biri olduğunu kanıtlamak istermişçesine kötüledikçe kötülüyorsunuz.
Sizin abinizin nişanlısına karşı olan vicdani yükünüz bir hiç, abinize karşı olan ne olacak?

Öncelikle ağabeyinin cinsel hayatından sana ne? İster biseksüel olur ister sadece kadınlara yönelir bu seni hiç alakadar etmez. göz çarpmasıyla da mesaj okunmaz haddine olmayan şeylrri daha fazla kurcalama zaten ortalığı karıştırmışsın karıştıracağın kadar. nişanlısıyla da evlendiğinde isterse delice sevisirnistemezse zevk almaz. Kardeşinin hayatına bu kadar mudahale etmek senin haddine değil. Nişanlısıyla onun ilişkisi daha fazla hırtlık yapma kapat konuyu.

Gerçekçi olmak istiyorum ve öyle olacağım. Abinizin bu işlere devam edeceğini düşünüyorum, çok benzer şeyler yaşayan birkaç kişi tanıdım. Bekarken yapanlar evlenince de devam etti, üzgünüm.

Siz böyle bir ailede, böyle bir ortamda yapabileceğiniz ne varsa yapmışsınız. Sizin de gücünüzün bir sınırı var, böyle düşünün. Sorumluluk almanız takdire şayan bir durum ama yapabileceğiniz bir şey yok maalesef, bundan sonra kendinizi düşünün. Böyle bir aileniz varsa onlara sırt dayamayın kesinlikle ama dediğim gibi kendinizi de düşünmek zorundasınız. İçinde bulunduğunuz durum zor ve duygularınız çok normal. Ama başa çıkamayacağınızı düşünüyorsanız kesinlikle uzman yardımı alın.

Kolaylıklar diliyorum.

Hırtlık ne ya, haddinizi bilin. Konudaki abi sizsiniz sanırım bu düzenbaz adamı bu kadar sahiplendiğinize göre.

Niye beddua dediniz hayırdır? Size göre seviyormuş ya ben de size sevgi diledim. Sevgi dilemenin nesi beddua?

Size göre beddua ise bu, kendinizle çelişiyor ve empati yapmıyorsunuz demektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…