- 25 Kasım 2018
- 8
- 2
- 1
- 38
- Konu Sahibi Disikartal38
-
Belli ki adam istemiyor ne bu ısrar ?Merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım hiç evlenmedim evlenmeyide hiç düşünmedim ancak tanıdıklar vesilesi ile bana bir adamdan bahsedildi huyları insanlığı çok güzel yakışıklı 35 yaşında bir kez evlenmiş biri en büyük sıkıntımız abimin arkadaşı bana o gözle o hiç bakmıyor tabi bense onu tanımak istiyorum birkez bunu yazdım okumamış olayım dedi ancak o zaman öğrendimki sevgilisi varmış o dönemde ve ciddi düşünüyormuş şimdilerde ayrılmışlar ben tekrar yazmak istiyorum abimin yüzünden konuyu hemen kestirip atıyor tanışmaya nasıl ikna edicem yazmalı mıyım çok düşünüyorum ayrı şehirlerdeyiz reddetsede önemli değil görmüyorum sonuçta ama konuşmaya başlasak ilerletebilcez o yüzden ilk başta sahte hesaptan derdimi anlatsam sahte hesabı hemen kestirip atma diye açtım desem nasıl olur yada başka yol aklınıza geliyorsa bi yol gösterir misiniz?
Sence neden istemiyor peki? Yani bi insan neden istemezBelli ki adam istemiyor ne bu ısrar ?
İşte bende bunu yıkmak istiyorum sonuçta herkes birinin kardeşi değil mi neden bu kapalı görüş bana saçma geliyorAdam duymamış olayım demiş.
Bunun o dönemki sevgilisi ile alakası yoktur, arkadaşının kardeşine böyle bir düşünecek karakterde değildir.
Bir daha yazmayın bence.
Yahu herkes herkesi istemek zorunda mı ?Sence neden istemiyor peki? Yani bi insan neden istemez
İşte orasını tabiki bende öle düşünüyorum herkes herkesi beğenmek zorunda deeğil konuda ayrıntılı anlatıyorumya belki bişey yakalamışsınızdır diye sordum genel şeylerin hepsi benimde aklıma geliyor tabiYahu herkes herkesi istemek zorunda mı ?
Hem olmuyorsa istediğiniz birşey vardır bunda da bir hayır deyip yolunuza bakmalısınız
İşte orasını tabiki bende öle düşünüyorum herkes herkesi beğenmek zorunda deeğil konuda ayrıntılı anlatıyorumya belki bişey yakalamışsınızdır diye sordum genel şeylerin hepsi benimde aklıma geliyor tabi
YOk canım ne hırsı alakası yok görmüyorum bile ama sırf abimin arkadaşı diye istememesi saçma geliyor beğenmedim dese ok dicem ama zaten benim sorduğum bunlar değil yazıyım mı yazmayım mı demiyorum nasıl yazmalıyım diyorum :)Siz niye israrla istiyorsunuz hırs mı yaptınız ?
YOk canım ne hırsı alakası yok görmüyorum bile ama sırf abimin arkadaşı diye istememesi saçma geliyor
Size saçma gelen bu sebepten dolayı israrinizi hırs mı diye sormuştum :):)
Teşekkürler sorumu doğru anlayan ilk kişiDenemekten birşey olmaz
Ama.sahte hesap saçma olur
Direk kendi hesabından yaz, onzaman senin geçen seferden de dolayı ciddiyetini daha iyi anlar artık.
Yine konuşmak istemezse sen de artık.kendi yoluna bakarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?