• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin arkadaşı :(

Disikartal38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
8
2
1
38
Merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım hiç evlenmedim evlenmeyide hiç düşünmedim ancak tanıdıklar vesilesi ile bana bir adamdan bahsedildi huyları insanlığı çok güzel yakışıklı 35 yaşında bir kez evlenmiş biri en büyük sıkıntımız abimin arkadaşı bana o gözle o hiç bakmıyor tabi bense onu tanımak istiyorum birkez bunu yazdım okumamış olayım dedi ancak o zaman öğrendimki sevgilisi varmış o dönemde ve ciddi düşünüyormuş şimdilerde ayrılmışlar ben tekrar yazmak istiyorum abimin yüzünden konuyu hemen kestirip atıyor tanışmaya nasıl ikna edicem yazmalı mıyım çok düşünüyorum ayrı şehirlerdeyiz reddetsede önemli değil görmüyorum sonuçta ama konuşmaya başlasak ilerletebilcez o yüzden ilk başta sahte hesaptan derdimi anlatsam sahte hesabı hemen kestirip atma diye açtım desem nasıl olur yada başka yol aklınıza geliyorsa bi yol gösterir misiniz?

Adam duymamış olayım demiş.
Bunun o dönemki sevgilisi ile alakası yoktur, arkadaşının kardeşine böyle bir düşünecek karakterde değildir.
Bir daha yazmayın bence.

Merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım hiç evlenmedim evlenmeyide hiç düşünmedim ancak tanıdıklar vesilesi ile bana bir adamdan bahsedildi huyları insanlığı çok güzel yakışıklı 35 yaşında bir kez evlenmiş biri en büyük sıkıntımız abimin arkadaşı bana o gözle o hiç bakmıyor tabi bense onu tanımak istiyorum birkez bunu yazdım okumamış olayım dedi ancak o zaman öğrendimki sevgilisi varmış o dönemde ve ciddi düşünüyormuş şimdilerde ayrılmışlar ben tekrar yazmak istiyorum abimin yüzünden konuyu hemen kestirip atıyor tanışmaya nasıl ikna edicem yazmalı mıyım çok düşünüyorum ayrı şehirlerdeyiz reddetsede önemli değil görmüyorum sonuçta ama konuşmaya başlasak ilerletebilcez o yüzden ilk başta sahte hesaptan derdimi anlatsam sahte hesabı hemen kestirip atma diye açtım desem nasıl olur yada başka yol aklınıza geliyorsa bi yol gösterir misiniz?
Belli ki adam istemiyor ne bu ısrar ?

Adam duymamış olayım demiş.
Bunun o dönemki sevgilisi ile alakası yoktur, arkadaşının kardeşine böyle bir düşünecek karakterde değildir.
Bir daha yazmayın bence.
İşte bende bunu yıkmak istiyorum sonuçta herkes birinin kardeşi değil mi neden bu kapalı görüş bana saçma geliyor

Yahu herkes herkesi istemek zorunda mı ?
Hem olmuyorsa istediğiniz birşey vardır bunda da bir hayır deyip yolunuza bakmalısınız
İşte orasını tabiki bende öle düşünüyorum herkes herkesi beğenmek zorunda deeğil konuda ayrıntılı anlatıyorumya belki bişey yakalamışsınızdır diye sordum genel şeylerin hepsi benimde aklıma geliyor tabi

Denemekten birşey olmaz
Ama.sahte hesap saçma olur
Direk kendi hesabından yaz, onzaman senin geçen seferden de dolayı ciddiyetini daha iyi anlar artık.

Yine konuşmak istemezse sen de artık.kendi yoluna bakarsin

Yok hırs falan değil kestirip attı onun içindi konuşsa biraz istemem derse ok amenna ama tavrı o yönde benim düşüncemde herkesin bi abisi var kardeşi var bu bakış açısı saçma işte herkesin bi düşüncesi var benimkide bu hırs yapcak bişey yok burda

sahte hesap vs çok çocukça değil mi? ayrıca adamı görüp aşık olmuş vs değilsiniz ki ne bu ısrar. bi kere reddetmiş tekrar denemeye gerek yok. istese gelirdi zaten.

Back