2 26yasindayim Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2010 303 26 38 22 Kasım 2010 Konu Sahibi 26yasindayim #21 pamuk58 .!.: kız gerilim içinde okudum hikayenizi çok üzüldüm hepsini gözümde canlandırdım biran okuyunca ahh canım ya ( sen mutlu ol bari emi Genişletmek için tıkla... bu olaylar yıllar önce oldu ama inan unutulmuyor. kimbilir abim içinde neler yaşıyor. tşk ederim allah herkesin gönlüne göre versin
pamuk58 .!.: kız gerilim içinde okudum hikayenizi çok üzüldüm hepsini gözümde canlandırdım biran okuyunca ahh canım ya ( sen mutlu ol bari emi Genişletmek için tıkla... bu olaylar yıllar önce oldu ama inan unutulmuyor. kimbilir abim içinde neler yaşıyor. tşk ederim allah herkesin gönlüne göre versin
Porsukcorap O artık depremzede. Pro Üye Anneler Kulübü 8 Ağustos 2010 3.039 4.127 23 Kasım 2010 Konu Sahibi 26yasindayim #22 çok geçmiş olsun ya cidden üzüldüm inasnların ahını almamak lazım eninde sonunda çıkıyor ahı yerde kalmaz diye boşuna dememişler abin adınada üzüldüm ama kaderleri böyleymiş inşallah bundan sonra herşey yoluna girer rabbim yardım etsin canım
çok geçmiş olsun ya cidden üzüldüm inasnların ahını almamak lazım eninde sonunda çıkıyor ahı yerde kalmaz diye boşuna dememişler abin adınada üzüldüm ama kaderleri böyleymiş inşallah bundan sonra herşey yoluna girer rabbim yardım etsin canım