Kovsun. Şirketin parasını evli kadınlarla yemeyi biliyor, kız da şirkettekileri eziyormuş. Baba parasıyla değil alnının teriyle para kazanıp kıza baksın bakalım, para yediremeyince kız 2 günde postalar zatenKız o kadar yüssüz ki,bugün bi konuşma geçti abimle aramızda kızda yanımızdaydı ordan atladı "belki benimde 3.sü erkek olur,beklenmedik yerden" dedi abimde nasıl sırıttı,olayı illaki çözmem gerek ama nasıl babama söylesem abimi de kovar yollar
Beklenmedik yerden ne demek sen meryem anamisin yoksa bilmediğimiz bir durum mu var?diye niye sormadınız o anda?Kız o kadar yüssüz ki,bugün bi konuşma geçti abimle aramızda kızda yanımızdaydı ordan atladı "belki benimde 3.sü erkek olur,beklenmedik yerden" dedi abimde nasıl sırıttı,olayı illaki çözmem gerek ama nasıl babama söylesem abimi de kovar yollar
Abim burayı yurtdışı sanıp at koşturuyor,babam abimi hep tuttu bu zamana kadar erkek diye,inşallah bu rezilliği de biricik oğlunun başına birşey gelmemesi için önler. Abimin nişanlanacağı kızla da uzun yıllardır ilişkisi var,heyecan arıyor sanırım abim.valla kan çıkar bu işin sonunda. kocası öğrenince abinin de başına gelecek var.
millet ne cesur ya.
bence babana söyle, abinin nişanlanacağı kıza da söyle. baban bu kadını işten çıkarıp abini de işlerden uzaklaştırsın. kadına tek başına suçlu diyemeyiz. abinin ne işi var evli çocuklu kadınla, ahlaksızlık diz boyu.
Aynen öyle malesef.Vay anasını millet hayatı be kadar rezıl ve hızlı yasıyor
Yapmadım yalan söylüyorsun diyip inkar edicek eminim.Iğrenç bir şey ikiside çok iğrenç.
Abin alası..
Abinle konuş önce.Kiz değil senin muhattabın,abin.
Daha kötü olmaz mı kiKocasından önce annene falan söylesen daha mantıklı
Babam abimi çok tutuyor bayanlar yaBabana bi sekilde duyurttur
Kız o kadar yüssüz ki,bugün bi konuşma geçti abimle aramızda kızda yanımızdaydı ordan atladı "belki benimde 3.sü erkek olur,beklenmedik yerden" dedi abimde nasıl sırıttı,olayı illaki çözmem gerek ama nasıl babama söylesem abimi de kovar yollar
Abimi tutmasından korkuyorum birde erkektir hata etmiştie derse çıldırırımHemen babana söyle.
O konuda şüpheliyim.baban olaya müdahale etmez mi?
Orda benim abim çok haklı dedim mi? Ya da benim abimin hatası yok dedim mi? O zaman ?Sen kadının ahlaksızlığıyla değil de abininkiyle ilgilenen.
Suç kadindada abinizdede kusura bakmayın ama o iş yapismayla olmuyor sadece her kuyruk sallayana gidecek kadar iradesizmiAbimin aşağı kalır yanı var dedim mi yazıda? Alıntılayabilir misiniz? Suçun büyüğü kadında patron diye 2 çocuklu bir şekilde abime yapışmasaydı. Kocası işletmeye hiç gelmemiş,dolayısıyla haberi olduğunu sanmıyorum.
Söylemedim çünkü o zaman anlaşılır diye hiç karışmadım hehe diyerek güldüm. Benim sinirlendiğim nokta babamın yıllardır emek verdiği işletmeyi rezillikleriyle batırması,eşimden fikir almayı düşünüyorum.Beklenmedik yerden ne demek sen meryem anamisin yoksa bilmediğimiz bir durum mu var?diye niye sormadınız o anda?
Biraz sakin kalmışsınız.ben olsam çoktan babama anneme abimin nişanlısına anında anlatırdım.
Kadının kocası bilmesin şimdilik namus cinayetlerini hepimiz biliyoruz
Demedin zaten sorun da burda abine hiçbir kötü laf etmemiş kadına demediğini bırakmamışsın.Abimi tutmasından korkuyorum birde erkektir hata etmiştie derse çıldırırım
O konuda şüpheliyim.
Orda benim abim çok haklı dedim mi? Ya da benim abimin hatası yok dedim mi? O zaman ?
Burayı yurtdışı sanıyor sanırım abim,orada rahattı 8 yıldır orada yaşıyordu,abim 32 küsür yaşındaSuç kadindada abinizdede kusura bakmayın ama o iş yapismayla olmuyor sadece her kuyruk sallayana gidecek kadar iradesizmi
O konuda şüpheliyim.
Buraya konu açıp açmamak adına çok düşündüm.
Kadının ve abimin linç yiyeceğini biliyorum ama yazacağım içimde kalmasın.
Baştan başlıyorum.
Biz bir aile işletmecisiyiz bir şirketimiz var,buna bağlı 4 işletmemiz var,3ü farklı ilde bir tanesi burada.
Babam yanımızda değil başka şehirde 3 işletmenin olduğu yerde,bölge müdürleriyle birlikte orayı idare ediyor.
Abim ise buradaki işletmenin başında.
Abim yurdışından geleli 1 sene oldu,babam hemen ona işletme açtı ona hediye (!) olarak.
Ve işin başına geçti.
Olay ise burda başlıyor.
Bu işletmede çalışan bir kadın var. 21 yaşında,benden 1 yaş büyük.
Evli ve biri 3 yaşında diğeri ise 1 yaşında olan 2 evladı var. Ve kız gerçekten çok güzel.
Neyse dün hastaneye gittiğimde dönüşte abim gel bugün bende kal,birlikte yemek yeriz sende işyerine gelip işleri görürsün dedi,bende tamam dedim. Hastaneden dönüşte abime gittim ben yemeği hazırlarken abim duşa girdi,o sırada telefonuna ard arda mesajlar gelmeye başladı,bi bayan whatsapptan abime ard arda fotoğraflar atmış. Bayanı da şirket şubesinin ismiyle kaydetmiş atıyorum ( xxx şirket istanbul bölüm 1) gibi sonunda da adı soyadını yazmış. Herhalde işle ilgili dedim ve girdim,girmemle çıkmam bir oldu. Kadın yatakta yatıyor önünde çerez kasesi ve iç çamaşırlı çıplak bacaklarının ojeli tırnaklarının fotoğrafını çekmiş altına da cinsel içerikli bir mesaj yazmış. Benim aklıma o an abim kız arkadaşı anlamasın diye ismini değiştirdiği takıldığı bir kızdır dedim,bizim çalışanımız olma ihtimali aklımın ucundan geçmedi,çünkü daha önce hiç görmemiştim ve işe yeni başlamış.
Hiçbirşey olmamış gibi devam ettim yemek yedik daha sonra işletmeye gittik. Diğer bir çalışana bir kız ismi sordu abim. Kızın ismi İrem olsun. İrem hanım nerede işe gelmedi mi dedi çalışanda ürünler geldi depoda yerleştirme yapıyor dedi. Abimde ben bir bakayım dedi sırıtarak. Abimle çalışan geldiklerinde 2. Bir şok daha yaşadım,kız meğerse sabahno çıplak fotoğrafları atan kızmış. Tabi benim anımda modum düştü,kızla tanıştık biraz yılışık yılışık benimle sohbet ettikten sonra abimin odasına geçtim,onlarda ürünleri raflara yerleştirmeye başladılar. Abimin odasında kamera sistemi falan var bir yandan da onları izliyorum,kız o kadar yılışık ve samimiyetsiz ki,abime el şakaları falan yapıyor,omzuna beline falan dokunuyor allahım monitörün önünde sinir krizleri geçiriyorum resmen. Daha sonra abimin asistanıyla konuşurken ondan öğreniyorum rezilliklerinin dahasınında olduğunu,olay işletmenin tamamına yayılmış dedikodular almış başını gitmiş,kızı motorla başka ile falan götürmeler,son model arabalarda restorantlara götürmeler,bebek,moda,nişantaşı turları falan.
Kadın tam bir yiyici yani,e abim patron olduğu için kimse birşey demiyor,kadında işini salak abime güvenerek baya bi savsaklıyor,kendini patron zannedip işletmedekilere "orayı süpür,burayı sil,rafları düzenle" gibi şeyler söylüyormuş. Ve ben acayip kin duyuyorum,abim de tam bir salak ki 3-4 ay sonra nişanlanacağını kadına söylememiş,kadında ben kocamla boşanıyorum beni hergün dövüyor demiş işletmedekilere. Bende kadının iş dosyasından kocasının numaralarını almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor? Söylemem gerekiyor değil mi? Adama ve 2 çocuğa acıyorum ben. Gerçekten hatun başımıza kalacak gibi. O kadar yılışık ki sürekli odaya para istemeye falan geliyor. Bugünde abimin yanında durucam,abim yarın 4 günlüğüne diğer ile babamın yanına gidecek. Şansa bakar mısınız? Bu kadınında ablası doğum yapmış 5 gün izni varmış!?!?!?!? Abimle aynı gün izne çıkacaklar büyük ihtimalle beraber gidip bir yerde tatil yapacaklar. Kız 15-20 günlük çalışan bu arada. Benim bu durumda ne yapmam gerekir?
Kız o kadar yüssüz ki,bugün bi konuşma geçti abimle aramızda kızda yanımızdaydı ordan atladı "belki benimde 3.sü erkek olur,beklenmedik yerden" dedi abimde nasıl sırıttı,olayı illaki çözmem gerek ama nasıl babama söylesem abimi de kovar yollar
Ben abimin hatası yok demedim abim sütten çıkma ak kaşık demedim,kadın yiyiciyse ben napabilirim?Demedin zaten sorun da burda abine hiçbir kötü laf etmemiş kadına demediğini bırakmamışsın.
Babama diyeceğim ama nasıl bence çalışanların bahsetmesi daha akıllıca olur ya da diğer ilden müdür falan yollasın abime burayı bırakmasınbabanla konuş ikisini de muhattap alma
Ahahah abimi eğer tanıyorsam öyle bir durum olduğunda kürtaj parasını kat kat fazla verir ve her yerden engelleyip postalar. Torun morun sevemeyiz şu durumda,hele ki ahlaksız bir kadının çocuğunu.olaya hemen müdahale etmen lazım yoksa size torun gelecek
belki yola çıkmıştır bile torun
Babama abim buradaki işleri idare edemiyor diyeceğim,bu konudan hiç bahsetmeyeceğim. Kıza söylesem direk abime söyler abimde illaki beni uzaklaştırır ciddiye almazBabanı ve abinin kız arkadaşını haberdar et. Baban abine ciddi yaptırım uygulamalı.
Kızı kenara çekip eşine anlatmakla tehdit et. Bu işin sonu çok kötü olur bence aklını başına alsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?