- 9 Temmuz 2023
- 162
- 119
- 23
- 25
- Konu Sahibi naez23333sswsw
-
Bu tarz durumlarda her zaman iki tarafın da dinlenmesi gerekir.
Ama anlattıklarınız tamamen gerçeği yansıtıyor ise haklısınız.
Nolur yumma kendinizi ezdirmeyin elin şımarıklarına.herkes herşeyi biliyorda işte mutlu olsun diye göz yumduk bütün saygısızlıklara
Suç sizin aramayın, abinize de postayı koyun , şuna bak ne demek hazır değilmiş konuşmaya çocuk mu bu , terbiyesizler bana denk geleceklerdi ki göreceklerdi neler oluyor, abinizle görüşmeyin...arkadaşlar merhaba
size içimi dökmüştüm biliyorsunuz yorumlar için teşekkür ederim . arkadaşlar canımı sıkan bi detay var abim yengeni ara hayırlı olsun de demişti bende dedim ki sorun çıkarır mı çünkü sorun çıkaracak yer arıyor abimde farkında ama işine gelmiyor. neyse ben aradım açmadı duymadı mı bilmiyorum yarım saat sonra o aradı buyrun dedi bende yenge dediğim anda sen kimsin çıkaramıyorum dedi ağzını yayarak bende hayırlı olsun sağlıkla kavusmak nasip etsin dedim. hı hı dedi sen nasılsın vs asla demedi ben evlendim yeni hayırlı olsun felanda demedi. nasılsın hamilelik nasıl gidiyor diyorum hııı diyor dalga geçti bildiğiniz neyse saygılı sekılde kapattım yine ben .
morelim çok bozuldu babama söyledim içimi döktüm babamda abime kızmıs abimde beni arad.ı babama niye anlattın eşime göz oluyor hata bende senle konusmaya hazır degılmıs dedi . biraz zaman geçti abim sadece iş saatlerinde arıyordu hiç bişey olmamıs gibi çok kırılmıstım özür dilemek asla yok bnde mesafemi koydum haksız mıyım kızlar bu olay patlama noktası oldu benım ıcın ?
ailesinden yanada çok dertliyim ahım var. bu olayda artık patlama noktası oldu mesafemi koydumNolur yumma kendinizi ezdirmeyin elin şımarıklarına.
aramasam da bu sefer abim bana iyice göz olacak diye mecbur aradım . aradıgıma bin pişman oldum zaten abiminde hattasını anlaması gerekirken üste çıkması anladım ki abimlede görüşmemek gözümden düştü artıkSuç sizin aramayın, abimize de postayı koyun , şuna bak me demek hazır değilmiş konuşmaya çocuk mu bu , terbiyesizler bana denk geleceklerdi ki göreceklerdi neler oluyor, abinizle görüşmeyin...
O abine de ki “sizle konusmaya hazir degilim. Biz size sonra doneriz. Hadi canim baaay.”aramasam da bu sefer abim bana iyice göz olacak diye mecbur aradım . aradıgıma bin pişman oldum zaten abiminde hattasını anlaması gerekirken üste çıkması anladım ki abimlede görüşmemek gözümden düştü artık
Bakın ısrarla abinizle iyi olmaya çabalamayın adam sizi tınlamıyor ve bencil, bırakın ne halleri varsa görsünler, siz böyle yaptıkça iyice terbiyesizleşecekler , abinize lafınızı diyemediniz mi ben olsam rezil eder daha da görüşmezdim, abim yıllar önce kız kardesime bir konuda haksızlık etti diye telefonda rezil ettim, mesafe koydum , sonra kendisi hatasını anlamak zorunda kaldı, kız kardeşime hicbir konuda haksızlık yapamadı daha da ...aramasam da bu sefer abim bana iyice göz olacak diye mecbur aradım . aradıgıma bin pişman oldum zaten abiminde hattasını anlaması gerekirken üste çıkması anladım ki abimlede görüşmemek gözümden düştü artık
Abim bana göz olacak ne demek? Görüşmeyin lütfen kendi evlerinde mutlu olsunlar ne halleri varsa görsünler yahuaramasam da bu sefer abim bana iyice göz olacak diye mecbur aradım . aradıgıma bin pişman oldum zaten abiminde hattasını anlaması gerekirken üste çıkması anladım ki abimlede görüşmemek gözümden düştü artık
aynen hak ettikleri buO abine de ki “sizle konusmaya hazir degilim. Biz size sonra doneriz. Hadi canim baaay.”
haklıısnızAbim bana göz olacak ne demek? Görüşmeyin lütfen kendi evlerinde mutlu olsunlar ne halleri varsa görsünler yahu
Biz de salça olmak deriz. Bulaşmak sataşmak anlaminda oyle birsey sanirim.Göz ne anlamadım
Az görüşün
bir iki gün sustum bekledim ama dediğiniz gibi çok bencil bu satten sonra iyiye iyi kötüye kötü ne halleri varsa görsünler . bu zamana kadar susturan benı abımdı artık kimse susturamaz abimide sildim kocaman adam artık yeter bende insanımBakın ısrarla abinizle iyi olmaya çabalamayın adam sizi tınlamıyor ve bencil, bırakın ne halleri varsa görsünler, siz böyle yaptıkça iyice terbiyesizleşecekler , abinize lafınızı diyemediniz mi ben olsam rezil eder daha da görüşmezdim, abim yıllar önce kız kardesime bir konuda haksızlık etti diye telefonda rezil ettim, mesafe koydum , sonra kendisi hatasını anlamak zorunda kaldı, kız kardeşime hicbir konuda haksızlık yapamadı daha da ...
göz derken yani bak aramıyor hayırlı olsun bile demedi diye soeuGöz ne anlamadım
Az görüşün
bak hayırlı olsun bıle demedı sevınmedı dıye suçlamasın dıye sorun çıkarmasın demek ıstedımBiz de salça olmak deriz. Bulaşmak sataşmak anlaminda oyle birsey sanirim.
aynen öyle geçte olsa anlıyor insanİlk konunuzu bilmiyorum ama şunu ara bunu ara diyerek birilerine birilerini aratmak saçma. İletişimde olmak istemeyen, birbirinden hoşlanmayan insanlar bence uzak durmalı birbirinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?