- 10 Şubat 2022
- 457
- 273
- 26
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
Herkese iyi akşamlar hemen konuya gireyim.Abimin bi bebeği oldu ama bebeğimiz erken dünyaya geldi hastanede yatıyor yengemle.Annem ve ben çok uzakta yaşıyoruz annem eve temizlik yapmak için yardıma gitti 1 ay oldu toplam bu kadar kaldı.Ben gitmedim çünkü rahatsızlık vermek istemedim bebek zaten hastanede yatıyordu yengemle yengemin annesi yatalı da bir hafta oldu.Ben de yanlarına abim çok istediği için 2 günlüğüne geldim yarın dönüyoruz annemle.Annem gitmeden bir kez görmek istedi beneği,yengemin annesi bir haftadır kalıyor kızım ben de bi gece kalsam iyi olur 1 aydır göremedim dedi,anne bi sor konuş doktorla annesine de söyle hem annesi dinlenir bi gece sen kalırsın hastanede ertesi günde döneriz o halde dedim tamam dedi.Abim hiç bir gecede sen kal anne demedi tabi ki yengem annesiyle rahat eder onla kalsı, annem yengemin annesine siz de dinlenirsiniz bir gece de ben kalayım gitmeden isterseniz diyimce yok ben alıştım bebeğe o da bana alıştı dedi annem de sen bilirsin dedi kapattı konuyu.Annemin içine dokunmuş ki bu sabah keşke oğlum kaynanan izin verseydi dedi herkes bencilce düşündüğünü söylüyor dedi, ben sadece aklın yolu bir dedim abim ben öyle diyince sen de gaz verme zaten sen gelince böyle şeyler oluyor dedi sok oldum.Ben yengeme yenge bile demem abla derim kendisiyle hiçbir problemimiz yok çok iyi anlaşırız.Annem gereksiz bir şeye üzülünce de yengem haklı anne çok takılma derim yapıcı konuşurum .Abimin böyle düşünmesi beni çok üzüyor.En basitinden abi lohusa duygusaldır diyorum güzel bir şey bu yengemi düşünüyorum,bide onu sokma lohusa depresyonunu sokma kafasına diyor ben napıcam bilmiyorum siz sorun ben anlatayım çok üzgünüm