• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abilify lustral anksiyete

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
Kızlar ben çok uzun zamandır abilify lustral kullanıyorum anksiyete için.ben yıllardır muzdaribim bu dertten.kendi öz annem paranoid şizofreni hastası öz annem diyorum çünkü evlatlık verilmişim şimdiki aileme.
Hikayem evlatlık alan annem hastaneye ameliyat için yattığında başladı.13 yaşındaydım.ağzım açık geziyordum nedeni şu deterjan elime değecek ya da ağzıma,ben zehirleneceğim ve öleceğim.deterjan gitsin diye devamlı ellerimi ağzımı yıkıyordum.saçlarıma değdi diye günde 7 kez duş aldığımı bilirim,deterjan gitsin diye.
Sonra tedavi oldum,prozac ve risperdal kullandım geçti.yıllar sonra hamile kalınca tekrarladı,doğuma kadar neler çektim anlatamam.
Zaten zamansız hamile kaldım,evlenmeden önce.sonra evlenmek zorunda kaldım.seviyorum eşimi ama ah bu huyları,tembellikleri olmasa bir de.
Şimdi hala tedavi görüyorum.gerekirse ömür boyu devam edecek.abilify 5 mg lustral sabah akşam 100 mg alıyorum.
Bu hep böyle mi devam edecek bilmiyorum.hep ilaçlara bağımlı mı yaşayacağım?

İlacınızın dozu yüksek olması annenizin rahatsızlığıyla hiç alakası yok korkmayın.zaten yüksekte değil dozu.doktorunuz ne diyorsa doğrudur kafanızı karıştırmayın.terapi alırsanız çok faydası olur.devlet hastanelerinde bir tane psikolog oluyor.psikiyatri yönlendirirse psikologla görüşebiliyorsunuz.doktorunuza söyleyin sizi psikologla görüştürsün.

İlacınızın dozu yüksek olması annenizin rahatsızlığıyla hiç alakası yok korkmayın.zaten yüksekte değil dozu.doktorunuz ne diyorsa doğrudur kafanızı karıştırmayın.terapi alırsanız çok faydası olur.devlet hastanelerinde bir tane psikolog oluyor.psikiyatri yönlendirirse psikologla görüşebiliyorsunuz.doktorunuza söyleyin sizi psikologla görüştürsün.
Benim gittiğim hastanede psikolog yok ama benim gerçekten terapiye ihtiyacım var

Teşekkür ederim.evet son aylarda artık dayanamaz oldum sabahları 50 mg alıyordum.doğumdan sonra da aynı şekilde devam etti
hımmm anladım cnm hamilelikte kullanılabiliniyomuş demek sırf bu yüzden evlilik erteliyorum ya evlensem hamile kalsam nasıl ilaçsız dayanabilirim diye o yüzden size sordum merak ettim rabbim şifa versin hepimize

hımmm anladım cnm hamilelikte kullanılabiliniyomuş demek sırf bu yüzden evlilik erteliyorum ya evlensem hamile kalsam nasıl ilaçsız dayanabilirim diye o yüzden size sordum merak ettim rabbim şifa versin hepimize
Amin cnm sende ne gibi belirtiler var fiziksel durumunu etkiliyor mu

Amin cnm sende ne gibi belirtiler var fiziksel durumunu etkiliyor mu
ben zamanında yani 7yıl önce depresyon geçirdim sonrası anksiyete..belirtiler kaygı ve endişe kalp çarpıntısı heyecanı gün içinde ya da birkaç gün arayla iç sıkıntısı mutsuzluk oratada hiç bir neden yokken.hep ilaç kullandım halen de kullanıyorum bu yüzden eviliği reddediyorum:(

ben zamanında yani 7yıl önce depresyon geçirdim sonrası anksiyete..belirtiler kaygı ve endişe kalp çarpıntısı heyecanı gün içinde ya da birkaç gün arayla iç sıkıntısı mutsuzluk oratada hiç bir neden yokken.hep ilaç kullandım halen de kullanıyorum bu yüzden eviliği reddediyorum:KK43:
Inşallah iyilerlesin cnm ya tedavini tam yap en önemlisi uykuna dikkat et çok etkiliyor uyku düzeni.bir de yürüyüş çok rahatlatıyor.Allah sifamizi versin insallah.

Inşallah iyilerlesin cnm ya tedavini tam yap en önemlisi uykuna dikkat et çok etkiliyor uyku düzeni.bir de yürüyüş çok rahatlatıyor.Allah sifamizi versin insallah.
çok tşk ederim evet haklısın uyku düzeni çok öenmli uykumu alamadığım zamanlar tetikliyo bende yürüyüş gerçekten çok iyi geliyo bana anksiyete yaşadığım zamanlarda hep gün boyu yürüdüm çünkü oturunca yer batıyodu sanki bana rabbim cümlemize şifa versin

çok tşk ederim evet haklısın uyku düzeni çok öenmli uykumu alamadığım zamanlar tetikliyo bende yürüyüş gerçekten çok iyi geliyo bana anksiyete yaşadığım zamanlarda hep gün boyu yürüdüm çünkü oturunca yer batıyodu sanki bana rabbim cümlemize şifa versin
Amin canim

Back