- 24 Aralık 2014
- 4.900
- 6.585
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
O ceklerin bir sınıri oluyor mu acaba ?Ebebek hediye çeki verebilirsiniz
Ya görümcem aslinda aksesuar sevmiyor ama sanki bebege kupe bileklik ona da kolye daha iyi olur gibi geliyorKolye alabilirsiniz gorumcenizle anne bebek kolyelerinden
Hiç bilmiyorumO ceklerin bir sınıri oluyor mu acaba ?
Ya o kadar cok sey yapti ve yapiyor ki minnet duyuyorum kendi masrafi varken bile gecen ay bir kac takim esya almis kizima sanki ne yapsam karsiligini veremem gibi geliyorBence görümceniz size yaptıysa siz ona çeyrek bile yapsanız arada gönül alma bir şeyler yapmalısınız(içinizden geliyorsa). Mesela benim görümcenin oğlu 6 7 aylık olunca ilk adım arabası vs denk geldikçe alıyorum bir şeyler. Biz bir de soruyoruz ne eksik ne gerekiyor ona göre destek olalım size diye. Yani bence çeyreğinizi takın denk geldikçe de ufak tefek hediyeler alın, makbul olanı budur.
Cok tesekkur ederim.Ya bu ybb konusu cok kisisel tercihe bagli bir sey boyle bir sey yapip dayatmam dogru olur mu bilemedimHarika bir ailesiniz ne kadar tatlısınız. Allah razı olsun sizin gibi vefalı, karşılıklı saygılı, normal ve düzgün ilişkileri okumaya ihtiyacımız var. Siz arada konu açın olur mu? Ben olsam sizin durumunuzda yarım altın veya tam altın alırdım. Madem bu kadar masraf yapacaksınız ve sizden kalan eşyaları da bağışlayın çocuklar çabuk büyüyor masrafları çok oluyor. Bir de ybb yıkanabilir bebek bezleri var. Bebeklerin kimyasal bezden etkilenmemesi için. Yıllık bayağı tasarruf ederler. Ayrıca sliding var. Bebeği taşıyabilmek için pratik bir şey.
Kalici bir sey olsa manevi degeri acisindan daha iyi olmaz miBu devirde en güzel hediye altın. İsterse bozdurup ihtiyacı olan bir şey alır. İsterse bebeğinin geleceği için kenara koyar.
Tesekkur ederim bunu da bir dusuneyimEuro ya da dolar hesabi acin bence
Ya o kadar cok sey yapti ve yapiyor ki minnet duyuyorum kendi masrafi varken bile gecen ay bir kac takim esya almis kizima sanki ne yapsam karsiligini veremem gibi geliyor
Aranızdaki ilişki maşallahlık, Allah bozmasın, umarım siz de yeğeninize yaparsınız benzer şeyler. Ama ilk hediye için altın yapacaksanız çeyrek makbul gibi duruyor. Döngüye sokmayın, siz yarım takarsınız o sizin çocuğa tam takar, yine altta kalırsınız.Ya o kadar cok sey yapti ve yapiyor ki minnet duyuyorum kendi masrafi varken bile gecen ay bir kac takim esya almis kizima sanki ne yapsam karsiligini veremem gibi geliyor