• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi ile Ortak iş aynı maaş fakat hayatlarımızdaki uçurum gibi fark...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorma bi de alisveris olayi var. Zipladi sinirim benim de. Hayir neden yani? Bir insan bunu neden yapar?
Trilyonluk ev borcu varmış ya zaten, yeni okudum onu, sinirlerim bozuldu iyice 😅

Ama çocukların anne babanin para biriktirme, yatırım yapma derdinden dolayı birçok şeyden mahrum bırakıldıkları doğru muhtemelen çünkü var böyle insanlar maalesef.

Keske keske.. yapacagi aciklamayi o kadar merak ediyorum ki dur bakalik ne diyecek :olamaz:
Muhtemelen bir şey demeyecek. Gelip bakacak, foyasının ortaya çıktığını görecek, çekip gidecek. 15-20 gün sonra unutulduğunu düşünüp kaç altın biriktirdiğini kumbaraya kaç kuruş attığını yazmaya devam edecek.
Ama ben unutmam. OnDeryaa OnDeryaa nickini yazdım beynime, nerde görsem hatırlarım haberin olsun.

Trilyonluk ev borcu varmış ya zaten, yeni okudum onu, sinirlerim bozuldu iyice 😅

Ama çocukların anne babanin para biriktirme, yatırım yapma derdinden dolayı birçok şeyden mahrum bırakıldıkları doğru muhtemelen çünkü var böyle insanlar maalesef.
Sorma 1 trilyonluk ev borcu 🤦‍♀️ Allahim sana geliyorum 😂

konu sahibesi hanim boynuna taktigi teklik altinlariyla milyarlik evinde kahve yudumlarken yorumlari okuyup bize duyarli pis fakirler diyordum sanirim 😁😁
Bak boyle okuyunca bi fakir hissettim cidden. 😂 amaaam konu sahibi de vicdan fakiri napalim en azindan vicdanimiz var 🤭

valla bana hepsi yalan geldi cunku bayan bir konuda agir depresyon hatta sizofreni belirtileri veren bir rahatsizligindan bahsetmiş yaziyor ve yazdiklarinada inaniyor sanirim

Ben de o sureci okuduktan sonra ne borcuna, ne altinina, ne fakirligine inanmiyorum suan acikcasi bir hayal dunyasi kurmuş gibi...

Ben de o sureci okuduktan sonra ne borcuna, ne altinina, ne fakirligine inanmiyorum suan acikcasi bir hayal dunyasi kurmuş gibi...
valla ben bu hastaligi babamdan biliyorum
adam bir gun kendini evde peygamber bile ilan etmişti yani 😵
hergun birilerine kafayi takiyordu
bir gun kalkiyor beni takip ediyorlar diyo
bir gun kalkiyo beni oldurecek diye anneme saldiriyo
bir gun bakiyorum banker kastello bir gun bakiyorum parkta el aciyo cok farkli ve tehlikeli bir hastalik bu maalesef
bayanda acisini cocuklardan cikariyor cunku kocasindan korkuyor
cocuklari ac birakarak yoksulluk yasatarak tatmin oluyor olabilir
cocuklara paikolojik baski uyguluyor muhtemelen

valla ben bu hastaligi babamdan biliyorum
adam bir gun kendini evde peygamber bile ilan etmişti yani 😵
hergun birilerine kafayi takiyordu
bir gun kalkiyor beni takip ediyorlar diyo
bir gun kalkiyo beni oldurecek diye anneme saldiriyo
bir gun bakiyorum banker kastello bir gun bakiyorum parkta el aciyo cok farkli ve tehlikeli bir hastalik bu maalesef
bayanda acisini cocuklardan cikariyor cunku kocasindan korkuyor
cocuklari ac birakarak yoksulluk yasatarak tatmin oluyor olabilir
cocuklara paikolojik baski uyguluyor muhtemelen

Yani eşi de bir garip haplari atmış bilmem neyi yirtmiş tatile cikartmiş ve iyileştim diyor. Bu tarz hastaliklar bir tatile gidilmeyle, iyi davranmayla tamamen gececek şeyler degiller malesef. Basit bir depresiflikten bahaediyor gibi bahsetmiş birde.

Nasıl ya fake konu mu şoktayım şuan
Bu üye banlanmalı!!!

Yani eşi de bir garip haplari atmış bilmem neyi yirtmiş tatile cikartmiş ve iyileştim diyor. Bu tarz hastaliklar bir tatile gidilmeyle, iyi davranmayla tamamen gececek şeyler degiller malesef. Basit bir depresiflikten bahaediyor gibi bahsetmiş birde.
hasta oldugunu kabul etmiyor çünkü

Nasıl ya fake konu mu şoktayım şuan
Bu üye banlanmalı!!!

Bilmiyoruz. Bir kadın kocasının ekmek ve zeytin bile almadığını, çocuklarının yırtık ayakkabı ile gezdiğini yazmış. Daha önceden de eşinin 1 trilyonluk kredi borcu ödediğini- ev kredisi, altın zincir vs aldığını yazmış. Günlük 50 TL harçlık veriyor ve ben bununla birikim yapıyorum diyor. Acaba adam tamam borç ödüyor ondan mı kadına para vermiyor, yoksa bir taraftan internet alışverişi vs yapan biri neden oğlunu yırtık ayakkabı ile gezdirsin diye insan düşünüyor. Gece uyutmadı bu konu. Bir de oturup yeni sayfalarca mesaj okudum. Bu kadar insanın zamanına yazık.

Nasıl sabit 4bin oluyor ki geliriniz?
Kendi işleri demişsiniz. 4 bin standart alıyor olabilirler ama yeri gelir fazla olur kazancları,onu da uygun şekilde bölüşürler.
4 bin lira değil gelir bence ya eşiniz sizden saklıyor yada abisi fazla alıyor.

Nasıl sabit 4bin oluyor ki geliriniz?
Kendi işleri demişsiniz. 4 bin standart alıyor olabilirler ama yeri gelir fazla olur kazancları,onu da uygun şekilde bölüşürler.
4 bin lira değil gelir bence ya eşiniz sizden saklıyor yada abisi fazla alıyor.
Hoş geldiniz. Siz de bizim gibi bir anda ağa düştünüz. Geçmiş olsun.

Bilmiyoruz. Bir kadın kocasının ekmek ve zeytin bile almadığını, çocuklarının yırtık ayakkabı ile gezdiğini yazmış. Daha önceden de eşinin 1 trilyonluk kredi borcu ödediğini- ev kredisi, altın zincir vs aldığını yazmış. Günlük 50 TL harçlık veriyor ve ben bununla birikim yapıyorum diyor. Acaba adam tamam borç ödüyor ondan mı kadına para vermiyor, yoksa bir taraftan internet alışverişi vs yapan biri neden oğlunu yırtık ayakkabı ile gezdirsin diye insan düşünüyor. Gece uyutmadı bu konu. Bir de oturup yeni sayfalarca mesaj okudum. Bu kadar insanın zamanına yazık.
Bende biraz baktımda daha ocak ayında bir msjında 15 günde bir gelecek temizlikçi aradıgını yazmış, netten alısverişler yapmıs!! Şaka gibi

Ben cocuklara cok üzülmüştüm gercekten duygularımızla oynadı kadın yazıklar olsun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back