Abi ile Ortak iş aynı maaş fakat hayatlarımızdaki uçurum gibi fark...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağ olsun bir arkadaş eski mesajlarını bulmuş aslında gayet güzel yaşantısı varmış altın biriktirdiğine dair, eşinin ona gayet iyi harçlık verdiğine dair mesajları varmış bulabilirsem kopyalayalim. Ama konu sahibi girip de bir açıklamada bulunmadı. Sanırım durum bambaşka.

hayır bir de çocuklar eğer gerçekten bahsedilen durumdaysa çocukları aç açıkta, yırtık ayakkabıyla bırakan babaları değil annelerinin altın aşkı. Çok korkunç.
Evet bi de bir yerde yazmis ya hanii cocuklarla disari cikiyorum yanima bilerek para almiyorum diye. Canlari bisey isterse cuzdani bos goruyorlar vazgeciyorlar demis. Cok uzuldum cok. Sen altin al, araba alacagim diye kenara para at sonra cocuklarin akli kalsin gorduklerinde. Cok uzucu

Etiketleme veya ayırım yapma değil adetleri öyle bizde de arnavut gelin var babadan bir sürü daire dükkanları varmış çoğunu abi satmış yemiş başka tanıdıklarım da var aynı işi yapıyorlar abi nin evinde hizmetçi var kardeşinin evinde yok abisinin bol harcamaları yüzünden iflas ettiler bir arkadaşın da abisi bütün malları yedi kıza tek bir daire kaldı bu bahsettiklerim in de 2-3 daire değil bir sürü daireler arsalar dükkanları vardı sen beni tanıyor musun da birilerini tanıyıp tanımadığımı biliyorsun birilerini tanımak için aynı milletten olmam gerekmez anlattığım gibi bir çok örnek gördüm üstelik kendileri söylüyor bizde bütün yetki abiye verilir küçüklerin söz hakkı olmaz diyorlar tek tük yemeyen vardır ama çoğu yemiş işte

evet aksam bende eski mesajlarini okudum hatta birde yorum yaptim sonra 2 sene kadar once esiyle birlikte ingilizce kursuna falan gitmeyi dusunuyorlar her ay ceyrekde degil tam altin biriktiriyor falan
eger cocuklari yirtik ayakkabiyla geziyorsa bu bayanin vicdansizligindan

chamallows burda yazdıklarından bahsettim

4 bin maaşla eşi de çalışmıyorsa öyle rahat yaşanmaz.
Ya sizin bilmediğiniz başka gelirleri var ya da bilemiyorum.
Eşiniz ve abisi ortak ne iş yapıyorlar ?
Eşiniz takip etmiyor mu işi ?
Kasayı bankayı kontrol etsin.
Hesapları incelesin.
Ne kadar para nereye ayrılmış vs.
Hiç normal gelmedi anlattıklarınız.

Sorma nihalim. Vicdanımla oynadı gece gece hatun hasta ruhlu ya
Bende çok üzülmüştüm konuya.

Eski yorumlarina baktım, arabaları var konu sahibi kendine araba almak için para biriktirmeye çalışıyor ama 2018'de aylık gelirimiz 3500 demiş, kira ve 2 çocuk varken her ay altın alip kenara koymak için cocuklarin zeytin bile yememesi gerekir tâbi.

Aralık'ta 17 parça alışveriş yapmıs internet üzerinden dün çocuğumun ayakkabısı yırtık diyor. Dalga geçiyor resmen bizimle.

Sorma bi de alisveris olayi var. Zipladi sinirim benim de. Hayir neden yani? Bir insan bunu neden yapar?

Siz de marka çantalar, ayakkabılar almak istiyorsanız çalışmaya ne dersiniz.
Nazar etme ne olur .... .... .... boşlukları doldurun.

Keşke bizim borç ta o kadar olsaydı. Maalesef eski parayla 1tirilyon

Kahve cim eve alma diyorum çekiliyorum
Amin inşallah eski borç 600 bindi geçen sene bitti. Bu ay da bu başlıyor. Allah sağlık versin inşallah öderiz.
biz burda ayakkabi yirtik diye kendimizi yiyoruz kadinda suan çil çil altin milyarlik milyonluk evler var

Çocukları nasıl etkilediğinin, nasıl yaralar açtığının da farkında değil. Yetişkinlikte nasıl bir insan olacağımız çocukken yaşadıklarımıza bağlıdır. Keşke her üreme yetisi olan insan çocuk sahibi olmasa.

Çocuklara sert bana umursamaz seviyorum diyor ) ruhen mutluyuz ama parasal yönden değil. Bişey istediğimde hep kızar bi aydır zeytin istiyorum mesela
Ya bırakın Allah için ne sevgisi bu, böyle sevgi mi olur? Öyle bir herifle ruhen nasıl mutlu oluyorsunuz merak ediyorum , adam olan çocuğunu karısını parası varken aç bırakmaz. Eşinizin parası var ama size harcamıyor. Buradaki bazı konuları okurken insan gerçekten çıldırıyor, bu kadar pasif olmayın ya inceldiği yerden kopsun.

Keske keske.. yapacagi aciklamayi o kadar merak ediyorum ki dur bakalik ne diyecek

Ben geçmiş yorumlarını kopyaladım merak ettim gerçekten nasıl bir durumda diye.cocuklarima yemek yedirirken bile üzüldüm gece uyuyamadım baktım mesajlarına iyi ki bakmışım bir insan nasıl bu kadar yalan söyleyebilir ve çocuklarına bu mahrumiyeti nasıl yaşatabilir.dün adama sinirlenmiştim bugün konu sahibine nefret besliyorum.bir anne altın aşkına nasıl çocuklarına varlık içinde yokluk yaşatabilir? biz burdaki mesajlardan üzüldük ama o çocuklar bu anneyle öyle bir hayatı yaşıyor.Neden? O çocukların ne suçu var? Hadi bizim duygumuzu sömürdün ki eline ne geçti ama o çocuklara bunu yapmaya ne hakkın var? Sen nasıl bir eşsin, nasıl bir annesin? Yazıklar olsun hemcinsim olduğun için utanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…