- 17 Aralık 2015
- 26.677
- 48.635
- 598
ne oldu konu ?Arkadaşlar lütfen son mesajları okuyup ona göre yazin kendinizi boşuna üzmeyin biz uzduk de noldu
Resmen duygularımızla oynadıSorma nihalim. Vicdanımla oynadı gece gece hatunhasta ruhlu ya
Sağ olsun bir arkadaş eski mesajlarını bulmuş aslında gayet güzel yaşantısı varmış altın biriktirdiğine dair, eşinin ona gayet iyi harçlık verdiğine dair mesajları varmış bulabilirsem kopyalayalim. Ama konu sahibi girip de bir açıklamada bulunmadı. Sanırım durum bambaşka.ne oldu konu ?
Evet bi de bir yerde yazmis ya hanii cocuklarla disari cikiyorum yanima bilerek para almiyorum diye. Canlari bisey isterse cuzdani bos goruyorlar vazgeciyorlar demis. Cok uzuldum cok. Sen altin al, araba alacagim diye kenara para at sonra cocuklarin akli kalsin gorduklerinde. Cok uzucuhayır bir de çocuklar eğer gerçekten bahsedilen durumdaysa çocukları aç açıkta, yırtık ayakkabıyla bırakan babaları değil annelerinin altın aşkı. Çok korkunç.
Sinirlendim haResmen duygularımızla oynadı
evet aksam bende eski mesajlarini okudum hatta birde yorum yaptim sonra 2 sene kadar once esiyle birlikte ingilizce kursuna falan gitmeyi dusunuyorlar her ay ceyrekde degil tam altin biriktiriyor falanSağ olsun bir arkadaş eski mesajlarını bulmuş aslında gayet güzel yaşantısı varmış altın biriktirdiğine dair, eşinin ona gayet iyi harçlık verdiğine dair mesajları varmış bulabilirsem kopyalayalim. Ama konu sahibi girip de bir açıklamada bulunmadı. Sanırım durum bambaşka.
Bu ay eşim bi altın aldı. Adı ne oluyor bunun bilmiyorum. Ata mı tam mı deniyor. İki ay önce de kumbaramı açtım 975₺ biriktirmişim onla da o tam veya ata olandan aldım. İki oldu. Eşim de Doğum günümde kalın bi zincir almış. Şimdilik birikimim bu. Ama burada sayenizde azme gelip ayda bi küçük altın almak istiyorum. Kalan para da kumbaraya girer(tabi arttırabilirsem)
Bu arada çalışmıyorum ev hanımıyım. Harçlıklarımdan kısıyorum. İki çocuğum var biri anaokul diğeri 2. Sınıfa gidecek. Ev kira (1100₺) eve giren 3000₺ nasıl daha fazla arttırabilirimin yollarını arıyorum
Aynen. Evdeki bozukluklardan aldım 10₺ 50 yi attım kenara. 5 karta 5 te taze Türk kahvesi aldım. Oh miss.
Çocuklar biri 5.5 diğeri 8 yaşında ikisi de erkek
İstiyorlar tabi ki durular mı hiç?
Büyüğü sürekli bişey istiyo küçük olan abi parası Yok diyo. Yanıma para alırsam mutlaka harcıyorum. O yüzden çocuklar da boş cüzdanı görünce inanıyo zaten
Kuruş harcamadan bir gün geçirdim çok mutluyum
Kardeşim yanımdaydı 4 vasıta market ıvır zıvır hepsini o ödedi. Sigaramı da eşim aldı oh daha ne isterim. Birikim bayaa iyi gidiyor. Ben bu ay yarım alırım artık
Yarın sabah çok erken çıkıcaz. Kampa gidicez. Uludağ'a. Cimriliğim tatil anlayışımıza bile yansımış yaa
Telefonum çekmez oralarda giremem. Hadi Allah'a emanet olun şekerler
Eşim zincir almıştı Haziran'da. Ona takıyorum ikisini ama ses filan çıkarıyor iki tane olunca sevmiyorum. Ben bilezik yapayım en iyisi. Üç tane 15-16 gr bileziğim var kendim yaptım. Sağolsunlar düğünden hiç bişey vermediler. Ben de inat ettim doldurucam kolumu başa kadar. Geçip nispet yapıcam
Yok bende konforuma çok düşkünüm günü en iyi şekilde geçirmeye bakarım. Bu aralar biraz pintiliğim tuttu. Araba almak istiyorum kendime de söylemesi ayıptır. Ondan elime beş kuruş dahi geçse açılmaz kumbara var koca teneke oraya atıyom. Sonra ekmek almaya bile Param yok. Eşime diyom işten gelirken ekmek al vs. Yok sana para vermiştim n’aptın hemen diyo. Bende cevap hazır. İki tane çocuk var isteği ihtiyacı bitiyo mu ki diyom. Bilmiyo ki evdeki stoğu kullanıyom. Buzluğu erzak dolabını bakliyatı bitireyim bu koş onlar bizi kurtarır bende harcama yapmazsam baya biriktirmiş olurum bahara kadar. Bugün kendime söz verdim. Yaza kadar kitap almıycam(benim zaafım da o)
Bende çok üzülmüştüm konuya.Sorma nihalim. Vicdanımla oynadı gece gece hatunhasta ruhlu ya
Sorma bi de alisveris olayi var. Zipladi sinirim benim de. Hayir neden yani? Bir insan bunu neden yapar?Bende çok üzülmüştüm konuya.
Eski yorumlarina baktım, arabaları var konu sahibi kendine araba almak için para biriktirmeye çalışıyorama 2018'de aylık gelirimi z 3500 demiş, kira ve 2 çocuk varken her ay altın alip kenara koymak için cocuklarin zeytin bile yememesi gerekir tâbi.
Aralık'ta 17 parça alışveriş yapmıs internet üzerinden dün çocuğumun ayakkabısı yırtık diyor. Dalga geçiyor resmen bizimle.
Aynı durumu çok çok fazlasıyla yaşadım. Sesler neredeyse sürekli hergün ve gerçekçi idi. Kendime zarar verme isteği. Öldürme isteği de çok fazlaydı. Kullandığım ilaçları artırdı bi işe yaramadı çok çok arttı. Hastaneye yatırmaya karar verildi. Eşimin imzası veya anne babanın imzası olmadan olmuyormuş. Eşim ne yaptı. İlaçları tuvalete döktü.yatış Belgesini yırttı. Eşime de berbat davranıyorum. Sonra Aldı beni tatile götürdü. İyi davrandı sevgisi ile iyileştirdi resmen. 1.5 sene önce oldu bunlar bi tek ilaç içmedim bu süreçte çok çok çok iyiyim.
Keşke bizim borç ta o kadar olsaydı. Maalesef eski parayla 1tirilyon
Kahve cim eve alma diyorum çekiliyorum
biz burda ayakkabi yirtik diye kendimizi yiyoruz kadinda suan çil çil altin milyarlik milyonluk evler varAmin inşallah eski borç 600 bindi geçen sene bitti. Bu ay da bu başlıyor. Allah sağlık versin inşallah öderiz.
Çocukları nasıl etkilediğinin, nasıl yaralar açtığının da farkında değil. Yetişkinlikte nasıl bir insan olacağımız çocukken yaşadıklarımıza bağlıdır. Keşke her üreme yetisi olan insan çocuk sahibi olmasa.Evet bi de bir yerde yazmis ya hanii cocuklarla disari cikiyorum yanima bilerek para almiyorum diye. Canlari bisey isterse cuzdani bos goruyorlar vazgeciyorlar demis. Cok uzuldum cok. Sen altin al, araba alacagim diye kenara para at sonra cocuklarin akli kalsin gorduklerinde. Cok uzucu
Ya bırakın Allah için ne sevgisi bu, böyle sevgi mi olur? Öyle bir herifle ruhen nasıl mutlu oluyorsunuz merak ediyorum , adam olan çocuğunu karısını parası varken aç bırakmaz. Eşinizin parası var ama size harcamıyor. Buradaki bazı konuları okurken insan gerçekten çıldırıyor, bu kadar pasif olmayın ya inceldiği yerden kopsun.Çocuklara sert bana umursamazseviyorum diyor ) ruhen mutluyuz ama parasal yönden değil. Bişey istediğimde hep kızar bi aydır zeytin istiyorum mesela
Keske keske.. yapacagi aciklamayi o kadar merak ediyorum ki dur bakalik ne diyecekÇocukları nasıl etkilediğinin, nasıl yaralar açtığının da farkında değil. Yetişkinlikte nasıl bir insan olacağımız çocukken yaşadıklarımıza bağlıdır. Keşke her üreme yetisi olan insan çocuk sahibi olmasa.
Birisi yazmış asgari ücretle o kadar borcu nasıl yaptınız diye ama cevap gelmemişbiz burda ayakkabi yirtik diye kendimizi yiyoruz kadinda suan çil çil altin milyarlik milyonluk evler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?