Abi ile Ortak iş aynı maaş fakat hayatlarımızdaki uçurum gibi fark...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AÇILIN REKLAMCILIK SEKTÖRÜNDEN GELİYORUM

1- Dükkana ortaksa gelir ASLA standart olmaz. Dönem dönem gelirde ciddi oynamalar olur. Ve eğer 4000 kazanıyorum diyorsa geliri en az o kadardır. Reklamcı işletip 4000 kazanan zaten kapatır o dükkanı gider çünkü maaşlı olarak daha yüksek maaşlı iş bulabilir zaten.

2- Yakın zamana kadar eşim 3500 alıyordu, ben de çalışıyorum ama düşüktü maaşım kira fatura vs gidiyordu, yok gibiydi. Yine de çantamı da aldım, zeytinimi de, pastamı da, 3. kabanımı da, oğlumun her istediğini de... Bu miktarla çocukları özel okula gönderemezsiniz ama en basit FLO LCW gibi markalarda 50 TL civarı çocuk ayakkabıları var, ortopedik vs. Onu bile mi alamıyor? Yahu bu maaşı alıp çocuğa ayakkabı, eve zeytin alamamak ne demek...

Sonuç olarak eşiniz yalan söylüyor. Bu konudaki tek dürüst insan abisi. Bak ailesine gelirini olduğu gibi yansıtıyor, karısını ve çocuklarını seviyor, onlara harcıyor. Ama size göre eşiniz saf değil mi :)

Kusura bakmayın konu sahibi saf olan eşiniz değil sizsiniz maalesef. Eşinizin abisiyle ve yengesiyle sizi fazla görüştürmek istememesinin sebebi yengesini sevmemesi değil sizin oraya gidip onların yaşamlarını görüp onlar öyle biz neden böyleyiz sorgulaması yapmamınız için. Bu anlattıklarınızı eşinizin görmemezi için kör olması gerekir ki bunu önce eşiniz sorgulamalı. Demek ki durum eşinizin size yansıttığı gibi 4 bin tl maaş değil daha fazla ama eşiniz bunu sizden saklıyor. Ayrıca dışarıda yemek yemeye para var ama eve pazar parası ya da ekmek parası bırakacak para yok öyle mi!!! Siz buna gerçekten inanıyor musunuz?

Hanfendi kendi harcamıyormuş sanırım şizofren fln heralde. Eski paylaşımlarında eşim yeni altın zincir aldı bana, makaron istedinm aldı diyor. Ama kendi araba almak istiyorum bu nedenle kenarımdaki beş kuruşu dahi kumbaraya atıyorum bu defada ekmek alcak para kalmıyor evde ama araba da almak çok istiyorum yazmış bir yerde. Bence eşi değilde çocuklarını madur eden kendisi. Makaronuna kadar alan adam neden zeytin almasın.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Valla bende dün akşam üzüldüğüme yandım. Allahtan bir arkadaş eski mesajlarını fln yollamış.
Yemin olsun bende o yirtik ayakkabili meyve bogazindan gecmeyen cocuklari dusundum dusundum gece uyuyamadim.
Neyseki kadin hastaymis cok sukur.

Kaynın kazandığı parayı eşine ve çocuklarına yediriyor Eşiniz ise saklıyor bu yüzden görüşmenizi istemiyor farketmeyin diye kaynınız çalmıyor çalsa akıl var mantık var iki çocuk 4 biniraya özel okulla gidemez üstelik ev kira bu gözünüze ben çalıyorum mu sokmak demektir..özetti kaynınızda ve eltinizde sorun yok Eşiniz de var

Konunun sahte olduğuna şaşırmadım zaten, mantık hatalarıyla dolu çünkü

Konu tamamen fake bence. Yani aile uludag tatiline gidiyor, çoçuk makronu biliyor ama ayni zamanda kadin 50 tl'yimi gözetliyor? 3000 tl'lik maasimi oluyormus? Bu üyenin ne söylerse yalan oldugunu düsünüyorum. Sirf ilgiyi üzerine çekmek için. Ancak konunun bu kadar patlaycagini, hit olacagini bilemedi. Konu sahibi ne yapacagini bilmedi. Hani millet onu esten vuracagini hesaplayamadi. En fazla 1-2 saat elti üzerine hep beraber atip tutmus olurduk diye düsünmüstür. Kim bilir gerçek hayatinda elti ile sorunlari vardir.

KelebekkB

Bence eşiniz sizden bir şeyler saklıyor. Onların 4 bin lira maaş ile söylediklerinizi yapmalarına imkan yok. Sizn de 4 bin lira maaş ile nasıl 2 3 ayda pazar alışverişi yapabildiğinizi de anlayamadım . Asgari ücretle geçinen binlerce insan her hafta pazar alışverişi yapabilirken sizin evinize meyve alamamanız garibime gitti. Bence eşinizi sorgulayın eltinzi değil.

Ya ben dun gece o cocuklari dusunmekten uyuyamadim.benim cocuklarim sicak evinde karni tok uyuyor.nice cocuklar var bu imkanlara sahip olamayan diye.size soylenecek cok sey varda banlanmak istemiyorum.bu nasil bir psikoloji anlayamiyorum.Allah sizi islah etsin.

Ülen kaç sayfa boşu boşuna üzüldük kadına çocuklara. OnDeryaa bizi üzmeye ne hakkınız vardı? Bir açıklamanız var mı?
Gercekten bende merak ediyorum. Bir aciklamasi olmali. Gece boyu gozume uyku girmedi. Kendi cocugumun bulundugu sartlara baktim,burda yazdiklarina baktim. Icim eridi tum gece. Insan nasik bir hastalikli kafada olabilir bunlari yazmak icin merak ediyorum

hayır bir de çocuklar eğer gerçekten bahsedilen durumdaysa çocukları aç açıkta, yırtık ayakkabıyla bırakan babaları değil annelerinin altın aşkı. Çok korkunç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…