Hanfendi kendi harcamıyormuş sanırım şizofren fln heralde. Eski paylaşımlarında eşim yeni altın zincir aldı bana, makaron istedinm aldı diyor. Ama kendi araba almak istiyorum bu nedenle kenarımdaki beş kuruşu dahi kumbaraya atıyorum bu defada ekmek alcak para kalmıyor evde ama araba da almak çok istiyorum yazmış bir yerde. Bence eşi değilde çocuklarını madur eden kendisi. Makaronuna kadar alan adam neden zeytin almasın.AÇILIN REKLAMCILIK SEKTÖRÜNDEN GELİYORUM
1- Dükkana ortaksa gelir ASLA standart olmaz. Dönem dönem gelirde ciddi oynamalar olur. Ve eğer 4000 kazanıyorum diyorsa geliri en az o kadardır. Reklamcı işletip 4000 kazanan zaten kapatır o dükkanı gider çünkü maaşlı olarak daha yüksek maaşlı iş bulabilir zaten.
2- Yakın zamana kadar eşim 3500 alıyordu, ben de çalışıyorum ama düşüktü maaşım kira fatura vs gidiyordu, yok gibiydi. Yine de çantamı da aldım, zeytinimi de, pastamı da, 3. kabanımı da, oğlumun her istediğini de... Bu miktarla çocukları özel okula gönderemezsiniz ama en basit FLO LCW gibi markalarda 50 TL civarı çocuk ayakkabıları var, ortopedik vs. Onu bile mi alamıyor? Yahu bu maaşı alıp çocuğa ayakkabı, eve zeytin alamamak ne demek...
Sonuç olarak eşiniz yalan söylüyor. Bu konudaki tek dürüst insan abisi. Bak ailesine gelirini olduğu gibi yansıtıyor, karısını ve çocuklarını seviyor, onlara harcıyor. Ama size göre eşiniz saf değil mi :)
Biz ölmüşüzde haberimiz yokıyıde 4 bın tl maasla gecınen ev beymenden canta alamaz cocugunu kolejde okutamaz
sız 4 bınle nasıl hıc meyve sebze alamıyorsunuz bence esınız sıze maasını dusuk soyluyor
bu ne perhiz bu ne lahana turşusuHanfendi kendi harcamıyormuş sanırım şizofren fln heralde. Eski paylaşımlarında eşim yeni altın zincir aldı bana, makaron istedinm aldı diyor. Ama kendi araba almak istiyorum bu nedenle kenarımdaki beş kuruşu dahi kumbaraya atıyorum bu defada ekmek alcak para kalmıyor evde ama araba da almak çok istiyorum yazmış bir yerde. Bence eşi değilde çocuklarını madur eden kendisi. Makaronuna kadar alan adam neden zeytin almasın.
Valla bende dün akşam üzüldüğüme yandım. Allahtan bir arkadaş eski mesajlarını fln yollamış.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Yemin olsun bende o yirtik ayakkabili meyve bogazindan gecmeyen cocuklari dusundum dusundum gece uyuyamadim.Valla bende dün akşam üzüldüğüme yandım. Allahtan bir arkadaş eski mesajlarını fln yollamış.
Hanfendi kendi harcamıyormuş sanırım şizofren fln heralde. Eski paylaşımlarında eşim yeni altın zincir aldı bana, makaron istedinm aldı diyor. Ama kendi araba almak istiyorum bu nedenle kenarımdaki beş kuruşu dahi kumbaraya atıyorum bu defada ekmek alcak para kalmıyor evde ama araba da almak çok istiyorum yazmış bir yerde. Bence eşi değilde çocuklarını madur eden kendisi. Makaronuna kadar alan adam neden zeytin almasın.
Sorma nihalim. Vicdanımla oynadı gece gece hatunArkadaşlar lütfen son mesajları okuyup ona göre yazin kendinizi boşuna üzmeyin biz uzduk de noldu
Şirket sahibi adamların 4'er bin lira alması saçmalıktı zaten.
Yani ya her ay giderleri çıkıp kalan parayı ikiye bölersin. O da her ay 4 bin olmaz. Toplam 8 bin kalıyorsa çok da büyük bir işletme değildir ve bir ay 8 olur, diğer ay 5 olur vs. Serbest meslek sonuçta.
Ya da çok kazanıyorsundur ve giderler çıktıktan sonra çok fazla para kalıyordur. O da şirket hesabında kalır ve maaş gibi belli miktarda para alınır. E o zaman da kuru ekmeğe muhtaç olunmaz.
3 sene önceki konuda maaş 3 bin demiş. Yani konu ya komple fake ya da bu adam gerçekten ortak falan değil ve abisinin yanında maaşlı çalışıyor. "Sana ne eltinden" tepkisi almamak için de fazla dramatize edilmiş.
Konunun cevabı bu işte eşinde sorun var demek ki eltinin veya kaynının bu konuyla alakası yokEşim yemeklerini dışarıda yiyor. Bizim evde ne yediğimşz pek umrunda değil. Pazar deyince para yok diyor
Bu konuda tek saf sizsiniz.İşte eşim saf gerçek anlamda saf. Abide bunu kullanıyor
Gercekten bende merak ediyorum. Bir aciklamasi olmali. Gece boyu gozume uyku girmedi. Kendi cocugumun bulundugu sartlara baktim,burda yazdiklarina baktim. Icim eridi tum gece. Insan nasik bir hastalikli kafada olabilir bunlari yazmak icin merak ediyorumÜlen kaç sayfa boşu boşuna üzüldük kadına çocuklara.OnDeryaa bizi üzmeye ne hakkınız vardı? Bir açıklamanız var mı?
Gercekten bende merak ediyorum. Bir aciklamasi olmali. Gece boyu gozume uyku girmedi. Kendi cocugumun bulundugu sartlara baktim,burda yazdiklarina baktim. Icim eridi tum gece. Insan nasik bir hastalikli kafada olabilir bunlari yazmak icin merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?