- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
şu sözlerine o kadar katılıyorumki canımm..vatan uğrana gidenler halk onlar gidicek analar babalar aglıyacak ses çıkarmıyacaklar ses çıkarırılarsa hain olurlar yada görevden alınıp Show yapmış olurlar.
ama üsttekilerin çocukları çocuk etten kemikten yaratıldılar onlar illarda malikanelerde saraylarda yaşar orda evlenir ve ordan Showlarını yaparlar yaptıklarından dolayı övgü alırlar bu dünya böyle işte
gelinin anası daha kokoş
Malesef böyle oluyor. . Ne desek boşvatan uğrana gidenler halk onlar gidicek analar babalar aglıyacak ses çıkarmıyacaklar ses çıkarırılarsa hain olurlar yada görevden alınıp Show yapmış olurlar.
ama üsttekilerin çocukları çocuk etten kemikten yaratıldılar onlar illarda malikanelerde saraylarda yaşar orda evlenir ve ordan Showlarını yaparlar yaptıklarından dolayı övgü alırlar bu dünya böyle işte
Ayyy , neden kimse K.Pederi incelemedi ? Yazık adam ezilmiş büzülmüş sanki.. Kaynana fena belli..
DAmat yakında BDV de konu acar , Ah kaynana Vah Kaynana deyü..
benım IP de ona yönlendirsek nasi olur aceba _hahahhah bir konu açsa ip incelense ve dünürün evi çıksa ne olur acaba kk
benım IP de ona yönlendirsek nasi olur aceba _
yanılıyorsun .. ona serilmez.. o dışdışdış oldu şekerim..onu bilmem de eger dünür çıktı diyelim eminim ki kardelen kırmızı halı şeklini alır ve seriliverir yerlere
yanılıyorsun .. ona serilmez.. o dışdışdış oldu şekerim..
ay hayır o degil canım ya.. A. GÜL.nasıl yani banladımı dur bi bakıp geleyim
ay hayır o degil canım ya.. A. GÜL.
Bizim düğün 2bin kişilikti bunlarınki nasıl 1500 onu anlamadım :) tamam belki bizimki böle olmadı ama en azından daha kalabalıktı. yarıştırmıyorum elbet yanlış anlaşılmasındemek istediğim, 1500 kişi ne gerek vardı diyen arkadaşların buna çok takılmamaları. ben şaşırdım şahsen 1500 kişi olmasına.
2000 mi. nasıl yaniBizim düğün 2bin kişilikti bunlarınki nasıl 1500 onu anlamadım :) tamam belki bizimki böle olmadı ama en azından daha kalabalıktı. yarıştırmıyorum elbet yanlış anlaşılmasındemek istediğim, 1500 kişi ne gerek vardı diyen arkadaşların buna çok takılmamaları. ben şaşırdım şahsen 1500 kişi olmasına.
düğünden çekim olmamış. otelde yapılmış ama basın yok düğündeAlt tarafı nikah kıyılmış arkadaşlar düğün değilmiş ki. Ben bi gösteriş de göremedim. Nikah Masası bile basitlikten ölüyor.
Hımmm haberde dua ardından nikah yazdığı için ben düğün olmadı sandım.düğünden çekim olmamış. otelde yapılmış ama basın yok düğünde
tatlım öyle demaa o kadar şık tesettür kıyafetleri varki bayılıyorum onlaraaa ve öyle giyinenleride takdir ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?