Abdullah Gül’ün büyük oğlu evlendi...

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.878
218
Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül evlendi

23 Ağustos 2015

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül hayatını Zehra Ayşe Karadere ile birleştirdi. Gül'ün nikah şahitliğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptı.

Erdoğan ve Davutoğlu'nun konvoyları peş peşe düğünün yapılacağı Yeşilköy'deki WOW Otel'e saat 20.15 civarında geldi.

WOW Otel'e saat 20.15 civarında geldi.

Düğün törenine yaklaşık bin 500 konuk katıldı. Hacettepe Tıp Fakültesi son sınıf öğrenicisi Ahmet Münir Gül ile Zehra Ayşe Karadere çiftinin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Meclis Başkanı İsmet Yılmaz yaptı. Çiftin nikahını ise İBB Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

ÇİÇEK YERİNE " AĞAÇ DİKİN" TALEBİ

Abdullah Gül, düğün sırasında konuklara kısa bir konuşma yaparak katılımlarından dolayı teşekkür etti. Genç çiftin ise, nikah merasimine çelenk ve çiçek gönderilmemesini bunun yerine Kayseri'deki Abdullah Gül Üniversitesi'nin yeni kampüsünün ağaçlandırılmasına katkıda bulunulmasını istediği öğrenildi. Yaklaşık bin beş yüz davetlinin katıldığı nikah töreni Kuran-ı Kerim tilaveti başlayıp nikah töreni ile son buldu. Davetlilere nikah şekeri yerine Hz. Muhammed'e sevgi, bağlılık ve özlemi ifade eden Hilye-i Şerif'ler dağıtıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29879796.asp

Son düzenleme:
Çiçek yerine ağaç mı diksinler??
Şaka gibi yaa.
Bu söz birilerinin zoruna gitmiştir.
Böyle şahsiyetlerin nikah şahitliği ne kadar hayırlısı olur muamma.
Ülkede hiç sorun yokmuş gibi böylesine kalabalık gösterişli bir davet.
Hiçte mutluluklar dileyemeyeceğim.
O kadar insan eşini, nişanlısını, evladını kaybederken.

dimi 3 çocuk olmazsa olmaz
olmaz tabi ki ben kız çocuklarını çoook severim 1 oğlum var bu da erkek olsaydı bir daha düşünmüyordum zaten millet ne var bir daha doğurursun dedikçe 3 çocuk olmaz ya 2 de kalırım ya da dörtlerim çocukları 4 çocuğa da bakamayacağıma göre 2 çocuk en iyisi derdim.Allah yüzüme baktı da kızım olacak 3 rakamından nefret eder oldum

[

erdogana yolla o bakar töbe yarabbi 3 çocuk diyorda bu çocuklara kim bakar demiyor.hoş burdaki Abdullah gülün oglu olunca haliyle torun olucak ona herkes bakar.3 değil 10 olsa dokunmaz.

Kimi oğlunu vatan için toprağa veriyor, kimide bu dönemde düğün yapıyor. . .Allah mesut etsin.

vatan uğrana gidenler halk onlar gidicek analar babalar aglıyacak ses çıkarmıyacaklar ses çıkarırılarsa hain olurlar yada görevden alınıp Show yapmış olurlar.

ama üsttekilerin çocukları çocuk etten kemikten yaratıldılar onlar villarda malikanelerde saraylarda yaşar orda evlenir ve ordan Showlarını yaparlar yaptıklarından dolayı övgü alırlar bu dünya böyle işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…