- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.878
- 218
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
ahh hayrun nisa gül leydilik zamanındada pek şık giyinmiyordun halada öyle bunların modacıları kim ayoll..
hayırlı olsun mutlu mesut yaşayın 3 çocuk bekliyoruz ona göre
tatlım öyle demaa o kadar şık tesettür kıyafetleri varki bayılıyorum onlaraaa ve öyle giyinenleride takdir ediyorumilahi kakom ya
olmaz tabi ki ben kız çocuklarını çoook severim 1 oğlum var bu da erkek olsaydı bir daha düşünmüyordum zaten millet ne var bir daha doğurursun dedikçe 3 çocuk olmaz ya 2 de kalırım ya da dörtlerim çocukları 4 çocuğa da bakamayacağıma göre 2 çocuk en iyisi derdim.Allah yüzüme baktı da kızım olacak 3 rakamından nefret eder oldumdimi 3 çocuk olmazsa olmaz
gelinin anası daha kokoşahh hayrun nisa gül leydilik zamanındada pek şık giyinmiyordun halada öyle bunların modacıları kim ayoll..
olmaz tabi ki ben kız çocuklarını çoook severim 1 oğlum var bu da erkek olsaydı bir daha düşünmüyordum zaten millet ne var bir daha doğurursun dedikçe 3 çocuk olmaz ya 2 de kalırım ya da dörtlerim çocukları 4 çocuğa da bakamayacağıma göre 2 çocuk en iyisi derdim.Allah yüzüme baktı da kızım olacak 3 rakamından nefret eder oldum
aaa dur bakem onuda inceleyeyimm..gelinin anası daha kokoş
o değil de ya bu Abdullah Gül ile Taner Yıldız Kayserili ona yanıyorum[
erdogana yolla o bakar töbe yarabbi3 çocuk diyorda bu çocuklara kim bakar demiyor.hoş burdaki Abdullah gülün oglu olunca haliyle torun olucak ona herkes bakar.3 değil 10 olsa dokunmaz.
baktım canımm evet daha kokoş tee yerebbimm bi şık giyinomuyo bunlarr..gelinin anası daha kokoş
şehit cenazelerinin yasını tutuyordurbaktım canımm evet daha kokoş tee yerebbimm bi şık giyinomuyo bunlarr..
o değil de ya bu Abdullah Gül ile Taner Yıldız Kayserili ona yanıyorum
Kimi oğlunu vatan için toprağa veriyor, kimide bu dönemde düğün yapıyor. . .Allah mesut etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?