- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Kayserinin yüz karaları kabul etmiyoruz biz onlarıhahhahhah al birini vur ötekine :) zıhrlı araba kahramanları
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayserinin yüz karaları kabul etmiyoruz biz onlarıhahhahhah al birini vur ötekine :) zıhrlı araba kahramanları
![]()
niye ezilmiş büzülmüşse adamcağız yazık ya hakikatenAyyy , neden kimse K.Pederi incelemedi ? Yazık adam ezilmiş büzülmüş sanki.. Kaynana fena belli..
DAmat yakında BDV de konu acar , Ah kaynana Vah Kaynana deyü..
ben o şahsiyet yüzünden ilk banımı yedim beni zorla polemiğe soktuğu için adını görünce cinlerim tepeme çıkıyoranladım ben hala Show da kaldım da aklıma o geldi![]()
üstelik tek taraflıydık. oğlan evinden 50 kişi vardı toplasan. Oğlanevide kendi şehrinde düğününü yapmıştı. aşiret değiliz2000 mi. nasıl yaniaşiretmisiniz
Haberin kahramanları mâlum şahıslar olunca yorumlarda malum oluyor cnm.Dua,nikah ve yemek...Bende abartı deyince dansöz otnattılar falan sandım
Allah mesut etsin...
ee ne olmuş anlamadım ben rakı balık yapınca şehitlerimizin kemikleri sızlamıyor mu
Al birini vur ötekine
Olay gül değil olay DUYARLILIK ki insanlar da empati yeteneği sıfır
evet akepe'li belediye başkanımız böyle bir düğün yaptı.festivalleri, konserleri iptal etmeyen, 8 şehit haber geldiği gün, meydanlarda zil takıp oynatan belediyeler gördüm yakın zamanda.
festivalleri, konserleri iptal etmeyen, 8 şehit haber geldiği gün, meydanlarda zil takıp oynatan belediyeler gördüm yakın zamanda.
sadece tv8 mi?aynen sarecim akşam tv8 acunun ses yarışması vardı.
şehit haberleri varken eğlenceye dem vuranlarda var
Azerbaycan 3 günlük yas ilan etti şehit askerlerimiz için Türkiye de kim ne yaptı.yarbay kardeşi için feryat etti diye yarbayı bi asmadıkları kaldı.
en tepedekiler bu duyarlığı gösterecek ki şehitlerimizin de bir değeri olsun.
biz de suudi kral için yas ilan etmiştik.aynen sarecim akşam tv8 acunun ses yarışması vardı.
şehit haberleri varken eğlenceye dem vuranlarda var
Azerbaycan 3 günlük yas ilan etti şehit askerlerimiz için Türkiye de kim ne yaptı.yarbay kardeşi için feryat etti diye yarbayı bi asmadıkları kaldı.
en tepedekiler bu duyarlığı gösterecek ki şehitlerimizin de bir değeri olsun.