Abdullah Gül’ün büyük oğlu evlendi...

Ayyy , neden kimse K.Pederi incelemedi ? Yazık adam ezilmiş büzülmüş sanki.. Kaynana fena belli..
DAmat yakında BDV de konu acar , Ah kaynana Vah Kaynana deyü..
niye ezilmiş büzülmüşse adamcağız yazık ya hakikaten
anladım ben hala Show da kaldım da aklıma o geldi:KK48::KK48:
ben o şahsiyet yüzünden ilk banımı yedim beni zorla polemiğe soktuğu için adını görünce cinlerim tepeme çıkıyor:KK62:

2000 mi. nasıl yani:KK57:aşiretmisiniz
üstelik tek taraflıydık. oğlan evinden 50 kişi vardı toplasan. Oğlanevide kendi şehrinde düğününü yapmıştı. aşiret değiliz :D ve yaşadığımız şehirde hiç akrabamız yok biliyo musunuz. dıştan gelebilenler geldiği kadar vardı.
2300 kişilik yemek pişirtmiştik düğünde. Annem çok faal bir insan. babamda görevi icabı ve uzuuun yıllardır çalıştığı için çevresi ordan geliyor. Öyle bir ortamdan çıkıp gelip, 100 kişilik oğlan evinde düğünüm olmuştu. ve eşimin ailesinin tek bir tanıdığı yok. o 100 kişide eşimin arkadaşlarıydı. Neyse ben çok konuşkan biriyim böle anlatır dururum :oops: konuyu bölmeyeyim.

evet şarkılı türkülü bir düğün değilmiş, o kadar duyarlı olacağını düşünüyorum gül'ün
gerçi şehitler yüzünden mi böyle yaptılar yoksa zaten mi böyle yapacaklardı bilmiyorum

Aaaa bizim belediye başkanımız bu hafta oğlunu evlendirdi,bu düğüne bin basar gösterişte,şaaşa da:KK14:

Her gün en az bir ocak sönüyor bunlar düğün yapıyor (her ne kadar çalgısız çengisiz olsa da)

Millet evlilik çağındaki evladının mürüvetini görmeden toprağa gömüyor bunlar nispet yapar gibi evladını evlendiriyor mutluluk pozları veriyor

Ne diyelim her zaman yaptıkları şey bu
Şehit aileleri kimin umrunda ki zaten

görende buradaki yandaş yorumcuların her düğününü 1700 kişilik yemekli,otellerde yaptığını sanacak. Bir söz var çok beğeniyorum 'işine dolmuşla giden adam, iftara uçakla giden adama halk adamı diyor' diye bilmem birilerine bir çağrışım yaptı mı ?

Şaşanın temeli müzik,eğlence değildir. Bazıları birçok şeyi yanlış anladığı gibi bunu da yanlış anlamış.

ee ne olmuş anlamadım ben rakı balık yapınca şehitlerimizin kemikleri sızlamıyor mu
Al birini vur ötekine
Olay gül değil olay DUYARLILIK ki insanlar da empati yeteneği sıfır

ee ne olmuş anlamadım ben rakı balık yapınca şehitlerimizin kemikleri sızlamıyor mu
Al birini vur ötekine
Olay gül değil olay DUYARLILIK ki insanlar da empati yeteneği sıfır

bu konunun amacı zaten bu duyarlılık ki Abdullah Gül bir yıl önce Türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaşkanıydı ve herkesten çok daha duyarlı olması gerekiyordu.

birilerinin yoksul evladı vatan sağ olsun diyerek şehit edilir diğerinin zengin evladı bilmem kac kişilik düğünle güya satafattan uzak evlendirilir.ve bu aa napsinlar yaa diye savunulur.

festivalleri, konserleri iptal etmeyen, 8 şehit haber geldiği gün, meydanlarda zil takıp oynatan belediyeler gördüm yakın zamanda.

festivalleri, konserleri iptal etmeyen, 8 şehit haber geldiği gün, meydanlarda zil takıp oynatan belediyeler gördüm yakın zamanda.

aynen sarecim akşam tv8 acunun ses yarışması vardı.
şehit haberleri varken eğlenceye dem vuranlarda var

Azerbaycan 3 günlük yas ilan etti şehit askerlerimiz için Türkiye de kim ne yaptı.yarbay kardeşi için feryat etti diye yarbayı bi asmadıkları kaldı.

en tepedekiler bu duyarlığı gösterecek ki şehitlerimizin de bir değeri olsun.

Azerbaycan 3 günlük yas ilan etti şehit askerlerimiz için Türkiye de kim ne yaptı.yarbay kardeşi için feryat etti diye yarbayı bi asmadıkları kaldı.

sadece tv8 mi?
ben hiç bi kanal da görmedim.
edit: programı iptal eden kanal görmedim

biz de suudi kral için yas ilan etmiştik.:KK51:

Back
X