Abdullah Gül’ün büyük oğlu evlendi...

sadece tv8 mi?
ben hiç bi kanal da görmedim.

ben akşam tesadüf o kanalı gördüğüm için onu örnek verdim.tv sadece haberlere bakıyorum hatta annem bakıyor bana söylüyor.annem fena siyasetçidir.

mesele tv kanalı da değil topyekün duyarlı ve azıcık düşünceli olmak,abdullah gül düğün yapsın evet ama sade bir düğün yapsın yada ertelesin ne olucak ki

hatırlıyormusun soma da göçük olmuştu ve fatih altaylı kıznın düğünü ertelemişti konserler ertelenmişti.bunun gibi pek çok örnek verebilirim.tamam o zaman ülkece çok büyük kayıp verdik ama askerlerimizde bizi korumak için can veriyor.şuan biz evimizde oturup sanala takılıp bir yandan çayımızı yudumlarken gece gündüz dağlarda tetikte duran askerlerimiz var.hain kurşun şurdan gelicek burdan gelicek diye kendilerini o kurşunlara atanlar var.

biraz bunun bilincinde olmak gerekiyor.

ben akşam tesadüf o kanalı gördüğüm için onu örnek verdim.tv sadece haberlere bakıyorum hatta annem bakıyor bana söylüyor.annem fena siyasetçidir.

mesele tv kanalı da değil topyekün duyarlı ve azıcık düşünceli olmak,abdullah gül düğün yapsın evet ama sade bir düğün yapsın yada ertelesin ne olucak ki

hatırlıyormusun soma da göçük olmuştu ve fatih altaylı kıznın düğünü ertelemişti konserler ertelenmişti.bunun gibi pek çok örnek verebilirim.tamam o zaman ülkece çok büyük kayıp verdik ama bu askerlerimizde bizi korumak için can veriyor.şuan biz evimizde oturup sanla takılıp bir yandan çayımızı yudumlarken gece gündüz dağlarda tetikte duran askerlerimiz var.hain kurşun şurdan gelicek burdan gelicek diye kendilerini o kurşunlara atanlar var.

biraz bunun bilincinde olmak gerekiyor.
bak haftaya düğünümüz var, elbiseler alındık planlar programlar yapıldı. valla içim sızlamıyo değil. ama bi söz var ya ateş düştüğü yeri yakıyor sadece.
ben isterdim ki, en baştan (hükümet), en alta (sen ben biz), herkes duyarlı olsun. ama bu yok. asıl acı olan bu.

bak haftaya düğünümüz var, elbiseler alındık planlar programlar yapıldı. valla içim sızlamıyo değil. ama bi söz var ya ateş düştüğü yeri yakıyor sadece.
ben isterdim ki, en baştan (hükümet), en alta (sen ben biz), herkes duyarlı olsun. ama bu yok. asıl acı olan bu.

aynen canım ya ama bu senin benim mahhelleden birinin düğünü de değil hiç olmasa yüreği yanmasa bile göstermelik

Abdullah gül ve üstdekiler düğünü erteledim desin ne kayıpları olur aksine takdir görürler.buda zor bir şey değil ki.

burda günlerdir yazıyoruz acımızı paylaşıyroruz.birazda yukardakiler bunu gösterseler.

bir sürü asker gitti kimi evli nişanlı sevgilisi olan eşi hamile olan onlar toprağa gark olurken balkondan evlilik cüzdanlarını gösterip 3 çocuk deyip şak şaklamanın anşamı yok oluyorsa da bu millet tepkisini gösterir.

bunu yapmak zorunda bir yerde

Son düzenleme:
Ya evet bende katılmıyorum, özellikle şu zamanda yapılmış olması uygun değil.
Lakin bazı yorumlar beni benden alıyor.
Sanırsınız Türkiye'deki herkes yasta, bir tek bu çift evleniyormuş gibi konuşmayın Allah aşkına.
Tekrar diyorum evet uygun değil, evet eski Cumhurbaşkanı'nın daha duyarlı olması gerek ama sanki şehitlerimiz herkesin umrundaymışta bir tek onlar takmıyormuş gibi bahsetmeyin arkadaşlar.

Sanırsınız Türkiye'deki herkes yasta, bir tek bu çift evleniyormuş gibi konuşmayın Allah aşkına.
Tekrar diyorum evet uygun değil, evet eski Cumhurbaşkanı'nın daha duyarlı olması gerek ama sanki şehitlerimiz herkesin umrundaymışta bir tek onlar takmıyormuş gibi bahsetmeyin arkadaşlar.

picamam fıstığım,cumhur başkanlığı yaptığı için Abdullah gülün daha duyarlı olması gerektiğini yazdım.ve herkesinde ...

azerbeycanı örnek verdim bak onlar bizim için yas ilan ederken biz bir şey yapmıyoruz dedim.

picamam fıstığım,cumhur başkanlığı yaptığı için Abdullah gülün daha duyarlı olması gerektiğini yazdım.ve herkesinde ...

azerbeycanı örnek verdim bak onlar bizim için yas ilan ederken biz bir şey yapmıyoruz dedim.

öyle enteresan bi durum ki, ikinize de katılıyorum kızlar ;)

Ablacımm:KK68: biliyorum, dedim ya bence de hoş olmamış. Yapmayabilirlerdi. Sonuçta para pul, düğün salonu, davetiye dağıtıldı dertleri olmazdı. Ama yapılmış artık. Benim kızdığım nokta; Azerbeycan bile bizim için yas ilan ederken, bizim ülkecek şehitlerimize yapmacık hüzünler sergilemek. Yani zaten kimse pek takmıyor. Herkes yine kendi rutin hayatına devam ediyorken, Abdullah Gül'ün oğlunu evlendirmesi bu kadar göze batmamalı. Burdaki bazı yorumlar beni benden aldı valla. :110:

Back
X