• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abdülkadir Göksele beye revizyon olanlar

Ben de ilk ameliyat için Eren taştan düşünüyorum ama baya pahalı
İlk ameliyatınızı Eren beye olursanız, zaten son ameliyatınız olur, ha pahalı diyip başka doktora olursanız, revizyon için mecburen eren beye gideceksiniz ve bu sefer çok uçuk para ödeyeceksiniz. Siz benim hatamı yapmayın, bir defada eren beye olun kurtulun derim

İlk ameliyatınızı Eren beye olursanız, zaten son ameliyatınız olur, ha pahalı diyip başka doktora olursanız, revizyon için mecburen eren beye gideceksiniz ve bu sefer çok uçuk para ödeyeceksiniz. Siz benim hatamı yapmayın, bir defada eren beye olun kurtulun derim
Eren bey hakkında da olumsuz yorumlar gördüm burda maalesef

Tüm doktorlar hakkında illaki olumsuz doktorlar vardır, önemli olan 1000 de 1 mi yoksa 10 da 1 mi olumsuzluk, ben kendisine revizyon Oldum hayata döndüm
Size kesinlikle katılıyorum ve Eren beyi çook başarılı buluyorum. Çok pahalı olmasa gözüm kapalı hiç tereddütsüz ameliyat masasına yatarım

Size kesinlikle katılıyorum ve Eren beyi çook başarılı buluyorum. Çok pahalı olmasa gözüm kapalı hiç tereddütsüz ameliyat masasına yatarım
Evet pahalı ama burun riske atılacak konu değil, ucuz olsun diye yaptıranlar sonuçta toplamda daha çok ödemek zorunda kalıyor maalesef, psikolojik yıkıntısıda cabası

Merhaba, ben Abdulkadir göksel beye 6. Gün önce revizyon ameliyatı oldum. Kendisi Ve ekibi inanılmaz ilgililerdi. Başka şehirden yalnız geldiğim İçin çok ilgilendiler her sürecimde. Hala tamponum ve atelim duruyo. Onuda yarın çıkarıcaklar. Şuan aşırı derecede ödem var yüzümde. Alerjik reaksiyon gösterdim tamponlar yüzünden. Burnum şuan anormal kalkık ve şiş duruyor. Yüzümde öyle. Henüz burnum nasıl oturucak nasıl olucak bir fikrim yok açıkcası. Ama doktor beye güvendiğim için çokta tedirgin değilim. Sadece fiyatını düşünerek burnunuzu yaptırmamanızı tavsiye ederim. Ne kadar ameliyat işlemi olursanız ve memnun kalmazsanız bi sonraki revizyonda sıkıntı oluşuyo malesef.

Merhaba, ben Abdulkadir göksel beye 6. Gün önce revizyon ameliyatı oldum. Kendisi Ve ekibi inanılmaz ilgililerdi. Başka şehirden yalnız geldiğim İçin çok ilgilendiler her sürecimde. Hala tamponum ve atelim duruyo. Onuda yarın çıkarıcaklar. Şuan aşırı derecede ödem var yüzümde. Alerjik reaksiyon gösterdim tamponlar yüzünden. Burnum şuan anormal kalkık ve şiş duruyor. Yüzümde öyle. Henüz burnum nasıl oturucak nasıl olucak bir fikrim yok açıkcası. Ama doktor beye güvendiğim için çokta tedirgin değilim. Sadece fiyatını düşünerek burnunuzu yaptırmamanızı tavsiye ederim. Ne kadar ameliyat işlemi olursanız ve memnun kalmazsanız bi sonraki revizyonda sıkıntı oluşuyo malesef.
Geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur bu sefer. İlk ameliyatı kime oldunuz ve ne gibi sorunlar vardı burnunuzda

Sonucu ve süreci burada bizimle paylaşabilir misiniz acaba?

Geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur bu sefer. İlk ameliyatı kime oldunuz ve ne gibi sorunlar vardı burnunuzda
İlk ameliyattım deviasyon ameliyatıydı estetik olarak bi ameliyat geçirmedim. Fakat ameliyattan sonra burnumun görüntüsünde değişiklik olmaya başladı. Daha sonra fonksiyonel bi ameliyat daha geçirdim. Bunların hepsi 5-6 yıl önce oldu Tabi. Antalyada oldum ameliyatlarımı.1 yıla yakın süredir doktor araştırıyodum. En sonunda göksel beye karar kıldım.

Sonucu ve süreci burada bizimle paylaşabilir misiniz acaba?
Tabi ki. Bu covid döneminde ameliyat olduğum için herşey fazla sterilize ediliyo. O yüzden ameliyat esnasında boğazıma taktıkları tüp inanılmaz tahriş etti. 2 gün boyunca acısına dayanamadım. Onun dışında ağrım olmadı. Kolaydı. Tamponlar çok rahatsız edici bugün 6. Günüm ve hala çıkarmadılar. Atelle beraber çıkıcağını söylediler. Şuan inanılmaz şiş yüzüm o da alerjik reaksiyon gösterdiğim için. Morluğum falan olmadı. Şuan burnu değerlendirmem mümkün değil çünkü inanılmaz şiş. Tampon ve atelde olunca şuan aşırı kalkık ve şiş duruyo. Süreç içerisinde şişliğim indiği zaman önceki ve sonraki halinin resmini yükleyebilirim. Daha öncesinde doktor beyle burun tasarımı için görüştüğümüzde Bilgisayar üzerinden hangi problemlere müdahele ediceğini gösterdi. Kendisi zaten kaydırak gibi bir burundan ziyade doğallıktan yana. Ve hastalara birşeyler katmaktan memnun olan bir doktor. İlgisi ve ekibi inanılmaz şahane. Ve en önemlisi ben bu süreci yalnız atlatıyorum istanbulda, bana kendi kişisel numarasını verdi. Herhangi bi durumda iletişime geçebilmem için. Ki bence bu bi hasta için doktorunun ulaşılabilir olması çok güzel. Ameliyattan sonraki günlerde hergün videolar atıyolar. Hergüne özel neleri ve nasıl yapmam gerektiğini açıklayıcı video çekmişler onları gönderiyolar. Şuana kadar anormal şişliğimden ve tanponun verdiği rahatsızlıktan başka bi problemim olmadı.

Göksel beye ameliyat olmadan önceki burnum açıkcası aşırı problemli bi burun değildi. Fakat bi bayan olarak göze batıcak kadar da sıkıntıları vardı. Hafif bi kemerim vardı, burnum zaten büyük bir burun değildi. Burnumun orta kemiği olması gereken yerde değildi yani sağa doğru içerden hafif bir eğrilik vardı. Deliklerimde asimetri vardı. Burnumun kalkıklığında bi sıkıntı yoktu. Doktor bey açısı yüzüne göre orantılı dedi fakat gülerken burun kanatlarım olması gerekenden yukarıya doğru çıktığı için sanki burnumun ucu düşük gibi görünüyodu. Ve burnumun iç kısmı göründüğü için sanki burun deliklerim çok büyük gibi bi algı oluşturuyodu. Doktor bey sadece kemerini aldı. Burun ucumu güçlendirdi. Burun ucumu kaldırmicağını söyledi. Ve gülme kaslarıma müdahele etti. Burnumun kanatları yukarıya olması gerektiğinden fazla çıkmasın diye. Bir de burun orta kemiğini olması gereken yere getirdi. Ameliyatımda en zor kısım kemiği ortaya grtirdikten sonra burun deliklerimde oluşan asimetri onu çok uğraştırmış. Dengesi bozulmuş milimetrik ayarlicaz diye çok uğraştık ama yaptım dedi.

Göksel beye ameliyat olmadan önceki burnum açıkcası aşırı problemli bi burun değildi. Fakat bi bayan olarak göze batıcak kadar da sıkıntıları vardı. Hafif bi kemerim vardı, burnum zaten büyük bir burun değildi. Burnumun orta kemiği olması gereken yerde değildi yani sağa doğru içerden hafif bir eğrilik vardı. Deliklerimde asimetri vardı. Burnumun kalkıklığında bi sıkıntı yoktu. Doktor bey açısı yüzüne göre orantılı dedi fakat gülerken burun kanatlarım olması gerekenden yukarıya doğru çıktığı için sanki burnumun ucu düşük gibi görünüyodu. Ve burnumun iç kısmı göründüğü için sanki burun deliklerim çok büyük gibi bi algı oluşturuyodu. Doktor bey sadece kemerini aldı. Burun ucumu güçlendirdi. Burun ucumu kaldırmicağını söyledi. Ve gülme kaslarıma müdahele etti. Burnumun kanatları yukarıya olması gerektiğinden fazla çıkmasın diye. Bir de burun orta kemiğini olması gereken yere getirdi. Ameliyatımda en zor kısım kemiği ortaya grtirdikten sonra burun deliklerimde oluşan asimetri onu çok uğraştırmış. Dengesi bozulmuş milimetrik ayarlicaz diye çok uğraştık ama yaptım dedi.
Çok geçmiş olsun, teşekkür ediyorum. Ben güzel olduğuna inanıyorum başarılı bir doktor

Geçmiş olsun. Umarım dilediğiniz gibi olmuştur.

Geçmiş olsun öncelikle umarım dilediğiniz burna kavuşmuşsunuzdur ve rahat nefes alıyorsunuzdur. Bende çok şükür çökme vs gibi bir durum yok ama önden görüntü, eskiden ince olan burun sırtımın şimdi kalın ve belirsiz olması. Ucunun hala şiş ve garip durması önden görünüşümü çok etkiledi. İnsan kendine ön görüntüden bakıyor malum. Sadece yandan değişmesini isterken böyle bi sonuç görünce dünyam başıma yıkıldı. Ayrıca nefes de problem haline gelince işin içinden çıkamıyorum. Umarım bende bir gün dilediğim doğal güzel burna kavuşurum. 4 yıl boyunca zorlandınız mı? Ben 5 aydır zor dayanıyorum. Nereye kadar devam edebilirim bilmiyorum.
SİZİn önden görüntünüz düzeldi mi? Kemik daha belirgin oldu mu? Ucu düzeldi mi?

hahaha dunyada hicbir doktorun yuzde yuz basarisi yoktur canim benim biraz gaz vermisler sana sanirim en iyi burun estetikleri kliniklerinde bile yuzde 4-5 komplikasyon mevcut bilimsel yayinlarda. sanki ameliyat ettigi 1000 hastasini takip etmis gibi konusmussun

Haklısınız tabii, bu tarz durumları görünce hiç bu işe bulaşmasam mı diyorum açıkcası zor bir süreç olduğunu düşünmeye başladım. Özel de mi oldunuz devlette mi?
Merhaba Ben toplamda beş kez ameliyat oldum her seferinde düzelecek diye bir umutla ama daha kötüye gitti sakın acele etmeyin bu konuda şimdi hayatım mahvoldu diyorsunuz ya bir ameliyatla ben sizin yaşadığınızın beş katını yaşıyorum hayatım bitti artık doktorlara da güvenim kalmadı acele karar vermeyin lütfen sonucu iyi olmuyor çünkü

Back