• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abdominoplasti/karın germe oldum

arimes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
19
6
88
İzmir
Merhaba uzun sure bu konuda yazılanları okudum ve son derece kendinden emin şekilde ameliyata girdim 7 eylulde. Kas onarımı yanlara lipo ve karın germe yapıldı. Bugun 6. Gunum asla dik duramıyorum. Ve bir daha duramayacagım diye cok korkuyorum zayıftım zaten cok az lipo yapılmış asıl sorun kas ayrılması idi ama dr mutlaka karın germe şart dedi yaptı. Hiç memnun değilim görüntüden de ve bu dik duramama olayı cok canımı sıkıyor. Bu ameliyatı olan arkadaşların yorum ve önerilerine ihtiyacım var.tesekkurler şimdiden

şimdi dr ismi de vermeyeyim cunku son derece bu konuda uzman görülüyor burada. bugun 11. gunum hala yarım dik duruyorum ve göbek deliğim cok kötü görünüyor. umarım bu ameliyatı olan birileri bana yorum yapar cidden cok canım sıkılıyor :(

şimdi dr ismi de vermeyeyim cunku son derece bu konuda uzman görülüyor burada. bugun 11. gunum hala yarım dik duruyorum ve göbek deliğim cok kötü görünüyor. umarım bu ameliyatı olan birileri bana yorum yapar cidden cok canım sıkılıyor :KK43:
Merhaba
Bende 12 eylül de mini karın germe lipo ve göğüs ameliyatı oldum...gerçi şu an daha iyisinizdir diye ümit ediyorum baya zaman geçmiş çünkü..

selamlar evet cok daha iyiyim ama yaralarım hala iyileşmedi siz nasılsınız?
Geçmiş olsunn. Yara izlerinin geçmemesini sigaraya bağlıyorlar. İciyormuydunuz sigara?
Bende 21 kasımda olucam. Dr um sigarayı kesinlikle birakmal8sun yaraların dikişlerin düzgün iyileşmez dexi

Geçmiş olsunn. Yara izlerinin geçmemesini sigaraya bağlıyorlar. İciyormuydunuz sigara?
Bende 21 kasımda olucam. Dr um sigarayı kesinlikle birakmal8sun yaraların dikişlerin düzgün iyileşmez dexi

Bende ilk onu sordum bana nekadr iciyorsun dedi ben gunde bi bucuk iki paket iciyorum dedim birakmani bekleyemem ama en azindan azalt dedi ve ameliyat girmeden bi gun once hic icmemeye gayret goster dedi zaten narkozdan cikinca canin pek istemez dedi ama benim ister ben bilirim kendimi bi arkadasim 3sene önce oldu amaliyat o ben hic birakmadim dedi ama kisiden kisiye degisir bence kiminin teni daha hassas oluyo

Bende ilk onu sordum bana nekadr iciyorsun dedi ben gunde bi bucuk iki paket iciyorum dedim birakmani bekleyemem ama en azindan azalt dedi ve ameliyat girmeden bi gun once hic icmemeye gayret goster dedi zaten narkozdan cikinca canin pek istemez dedi ama benim ister ben bilirim kendimi bi arkadasim 3sene önce oldu amaliyat o ben hic birakmadim dedi ama kisiden kisiye degisir bence kiminin teni daha hassas oluyo
Ben 12 yıl bıraktım sigarayı.daha sonra 2.5 yol önce tekrar başladım ama gunde 5 taneyi geçmez. Eylülün barından beridir de gunde 2 ye dururdum .su an tam 1 ay var ameliyatima ve hiç ic.emeye başlıcam.cunku doktor sigaranın yaralara çok safari var dedi. Güzelleşmek için ameliyat olurken bunu yapmamalisin defi. Bende hak verdim.ve onun dediği şartlara uymaya gayret gosteriyorum.doktoru dinlemekten hiiç zarar gelmez diye dusunuyorum

merhaba sigara kullanmıyorum ben. sigaranın ciddi sıkıntıları oluyormuş ameliyattan sonra.

Benim iki ay var ameliyata birakmaya ugrastikca daha fazla iciyorum bende uc hamileliginib 3undede emzirme donemindede hic icmedim biraktim ama sonra arkadas ortamlarina gire gire yine basladim

Merhaba uzun sure bu konuda yazılanları okudum ve son derece kendinden emin şekilde ameliyata girdim 7 eylulde. Kas onarımı yanlara lipo ve karın germe yapıldı. Bugun 6. Gunum asla dik duramıyorum. Ve bir daha duramayacagım diye cok korkuyorum zayıftım zaten cok az lipo yapılmış asıl sorun kas ayrılması idi ama dr mutlaka karın germe şart dedi yaptı. Hiç memnun değilim görüntüden de ve bu dik duramama olayı cok canımı sıkıyor. Bu ameliyatı olan arkadaşların yorum ve önerilerine ihtiyacım var.tesekkurler şimdiden
Arımda meraba nasıl olsun merak ettim. Problemlerin çözüldü mü
Benimde insallah 20 gün kaldı ameliyatima

merhaba R rubi henüz oluşan yara iyileşemedi. ancak cok cok daha iyiyim. dr iletişim kurmuyor artık sanırım bana kızdı. ancak şuana kadar bu bölgede ne kadar dr gezdimse herkes aynı şeyi soyluyor. bu kadar yamuk yumuk dikilmesi ve en önemlisi bu derece vahim bir yarayı tedavisiz bırakması normal değil. sen nerede ameliyat olacaksın?

merhaba R rubi henüz oluşan yara iyileşemedi. ancak cok cok daha iyiyim. dr iletişim kurmuyor artık sanırım bana kızdı. ancak şuana kadar bu bölgede ne kadar dr gezdimse herkes aynı şeyi soyluyor. bu kadar yamuk yumuk dikilmesi ve en önemlisi bu derece vahim bir yarayı tedavisiz bırakması normal değil. sen nerede ameliyat olacaksın?
Sanirim sen dr adını vermemiştin ama bilinen bir doktor diye bahsetmiştin. Ben aslında yazdigin durumun senin moral ve motivasyonunla alakalı olduğunu düşünmüştüm demekki değilmiş.baska doktorlarda bu işte bir yanlışlık olduğu kanısında. Inşallah en kısa zamanda geçer dilerim.
Ben kasım 21 de denizli pamukkale üniversitesinde olucam insallah.dr eğriyi doğruyu anlattı gibi. Umarım icraat ta da anlattığı gibi olur.sonucda bir hastalık sonucu değil olduğumuz ameliyat .mutlu olmak için.

selamlar evet cok daha iyiyim ama yaralarım hala iyileşmedi siz nasılsınız?
Slm dik yuruyebiliyormusun artik? Bende subatta yaptircagim insllh hep hayalimdi dumduz bir karina sahip olmak!!umarim hayal kirikligi yasamam !dr 6gun sonra is basi yapilabilir ve duz yurunebilir dedi ama ...

Slm dik yuruyebiliyormusun artik? Bende subatta yaptircagim insllh hep hayalimdi dumduz bir karina sahip olmak!!umarim hayal kirikligi yasamam !dr 6gun sonra is basi yapilabilir ve duz yurunebilir dedi ama ...
Meraba karin germeden 6 gün sonra ise başlamak zor olmazmi? Daha fazla izin alma şansınız yokmu

selamlar evet dik durabiliyorum. aslıda yağlı ve sarkık göbekler için lipo ve karın germe muhtesem bir çözüm. doktorun kim. burada asıl konu o cunku .

Back