Abartıyor muyum?

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
24
İyi akşamlar. Abartıyor muyum bilmiyorum ama şu an ailemin yanındayım.cinsel.olarak aktif bir kadındım okuduğum şehirde. Okul bitti ve ben aile evinde muhafazakar ailemle kaliyorum. bu şehire atanmami çok istiyorlar. Baskı var. Ama burada istediğim gibi cinsellik yaşayamam.Cok mu abartiyorum?

İyi akşamlar. Abartıyor muyum bilmiyorum ama şu an ailemin yanındayım.cinsel.olarak aktif bir kadındım okuduğum şehirde. Okul bitti ve ben aile evinde muhafazakar ailemle kaliyorum. bu şehire atanmami çok istiyorlar. Baskı var. Ama burada istediğim gibi cinsellik yaşayamam.Cok mu abartiyorum?
Aile yani aile evi her zaman en iyisidir

Hayir abartmiyorsunuz. Siz bir bireysiniz. Kendi kararlarinizi kendiniz alin. Sagduyuyu hic birakmayin tabi.

Azıcık aşınız kaygısız başınız olsun, kendi eviniz kendi hayatınız olsun. Kendi hayatınızı yaşamanızı engelleyen, sizin bir birey olduğunuzu kanıksayamamış ailenizden uzaklaşın, bu herkesin huzuru için gerekli. Koskoca kadınsınız dışarıya bile özgürce çıkamıyorsanız, o evde durmayın.

X