Abartımı olmuş ??? ( resimli )

hayır ben değilim , konuma yapılan bütün yorumları beğendim
çünkü düşünüp yorum yazıyorlar yardımcı olmaya çalışıyorlar olumlu yada olumsuz her yorum değerli .
O mekan düğün mekanı arkadaş düğününde giyinildi
ne tepki gösterdiler sana diye sormadım açıkçası
herkesin ortamı ve çevresi farklı ben farklı bir çevrede giyicem
o zaman sizin fiziğiniz farklı . onun fiziğine yakışmış. sizde nasıl olur bilemem. her fizik kaldıramaz bu kıyafeti.
hoş,bence hiç giymeyin,ben hiç beğenmedim.daha zarif ,basit olmayan daha asil bir elbise düşünün bence.

Kiyafetim cokmu acik diye sormadiki
yeri degilse nerde giyecek baska ben onu merak ettim
konu sahibi bu fotodaki sizseniz cok guzel oldu
tek nokta gelini golgelemeyin

ve ayrica nerde giyilir baska bu kiyafet

Off konu nerelere geldi... yok heryerini acican illa demeler. Bu kadar huzel fizikli bayana fizigine gitmemis diyenlr, bu fizige gitmiyosa hangi fizige gider? Kisa boylu popolu birine mi ? Catalina kadar ac diyenler... begendin yorumu o kisi sensin diyenler.kizlar abartmiiyor musunuz biraz? Alti ustu fikir sorulmus sirf fikir sordu kizcagiz diye firsat bu firsattir yapmaniz gerekmiyordy... elbise ucuz , basit demissinizde gelen yorumlarda cok kalite degil hani...

Son düzenleme:
Bu sene sırt dekolteli elbiseler genelde moda o yüzden fazla abartılı değil. Taşlı olması sıkıntı değil sonuçta ablanızın nişanı abartsanız da kırk kat yabancı değil ya... Ablanızı da tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah darısı sizin başınıza : ))

Bu elbiseyi kınada bile giyemezsen kınadan baska bi yerde hic giyemezsin. Kadinlar arasında olucak beğenmiş para vermiş almissin bence giy cok yakışmış

fiziğin fotodaki kız gibiyse, giy, ben çok beğendim..

Tam yakın birisinin kınasında giyilecek bir kıyafet.taşlı şıkır şıkır.

Abartı olabilir evet ama yaz ayındayız ve kına zaten kadınlar arasında oluyor..yani dekolte sorun olmaz.

sen kardeş olarak gelen misafirlerden farklı ve abartılı olmalısın zaten..

zaten herkes askılı dekolteli elbiseler giyecek..farkın olsun.

benim tarzım değil mesela ben kına gecemde böyle birşey tercih etmezdim ama madem sen beğendin sana göre abartılı olmayan başkaları için abartılıdır yani göreceli birşey bu başkalarının yorumlarına göre mi giyip giymiceksin şimdi? :26: senin içine siniyorsa sen beğeniyorsan giy tabiiki...

hayır ben değilim , konuma yapılan bütün yorumları beğendim
çünkü düşünüp yorum yazıyorlar yardımcı olmaya çalışıyorlar olumlu yada olumsuz her yorum değerli .
O mekan düğün mekanı arkadaş düğününde giyinildi
ne tepki gösterdiler sana diye sormadım açıkçası
herkesin ortamı ve çevresi farklı ben farklı bir çevrede giyicem

zaten baştan bir hata içindesin çünkü elbisenin içindeki sen değilsin. ve bunu söylemedin insanlar sana yakışmış fiziğine gitmiş deyip duruyor ve doğrusunu söylemiyorsun, bana bu tutumun garip geldi.
avam gözükmek bir tercihtir yani öyle insanların içinde giyinirsin ki bu elbiseye bayılırlar ya da öyle insanlar içinde giyinirsin ki ay ne avam derler. senin de dediğin gibi nasıl insanlar içinde giyeceğin çok önemli. normalde insanlaın ne düşündüğün önemseme, istediğini giy, ablanın kınası derdim ama bu elbise normal değil. kostüm gibi. bazıları demiş ablasının kınasında giymeyecekse nerede giyecek diye, bence bu kıyafet kostümden öte değil. ya da avamın dibine vurmuş diğer yandan gösteriş içinde olmaya çalışanlara uygun bir kıyafet.
sonuç olarak sen de bu kıyafetin abartılı olduğunun farkındasın ve yine de giymek istiyorsun. ama bence ilgi çekmesi gereken ablan. rol çalmamalısın. gelinin kızkardeşi olarak tabii ki özenli olmalısın ama bunu giymek özenli olmak değil. :/

zaten baştan bir hata içindesin çünkü elbisenin içindeki sen değilsin. ve bunu söylemedin insanlar sana yakışmış fiziğine gitmiş deyip duruyor ve doğrusunu söylemiyorsun, bana bu tutumun garip geldi.
avam gözükmek bir tercihtir yani öyle insanların içinde giyinirsin ki bu elbiseye bayılırlar ya da öyle insanlar içinde giyinirsin ki ay ne avam derler. senin de dediğin gibi nasıl insanlar içinde giyeceğin çok önemli. normalde insanlaın ne düşündüğün önemseme, istediğini giy, ablanın kınası derdim ama bu elbise normal değil. kostüm gibi. bazıları demiş ablasının kınasında giymeyecekse nerede giyecek diye, bence bu kıyafet kostümden öte değil. ya da avamın dibine vurmuş diğer yandan gösteriş içinde olmaya çalışanlara uygun bir kıyafet.
sonuç olarak sen de bu kıyafetin abartılı olduğunun farkındasın ve yine de giymek istiyorsun. ama bence ilgi çekmesi gereken ablan. rol çalmamalısın. gelinin kızkardeşi olarak tabii ki özenli olmalısın ama bunu giymek özenli olmak değil. :/

tutumumda herhangi bir art niyet yoktu , aynı boy ve kiloda olduğum bir insan ten rengimiz dahi çok yakın o sebeble ses etmedim fizikende benzediğim bir arkadaş çünkü . Ama biz KK olarak Bir elbise konusundan dahi kavga çıkartabiliyoruz nedense...

Kusura bakmayın hanımlar ama yani altı üstü kınada giyilecek elbise için fikir sorulmuş, elbise için bile tartışmaya başlamışsınız.
Elbise yahu elbise...

Ne dansöz kıyafetliği kalmış ne avamlığı, beğenmemiş olabilirsiniz zevkler ve renkler tartışılır fakat bunu dile getirmeninde bir yolu yordamı vardır, açmaya meraklısın, gösteriş mi yapacaksın gibi sözler ağır değil mi?

İnsanları yüzyüze görmediğiniz için kırmak, yerden yere vurmak bu kadar kolay mı? Biraz daha özenle seçilmiş kelimelerle kınaya uygun bulmadım, daha farklı bir model olsa iyi olur deseniz, biraz daha anlayışlı, biraz daha kırıcı olmadan yorum yapsanız.

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X