arkadaşlar,sizlerden fazlasıyla fikir alıyorum..
öncelikle kırmızı mutfak yaptırıcaktım,çok göz yorar dediler vazgeçtim..
siyah beyaz yapıcaktım çok sıkılırsın sonra dediler..
en sonda geçen gitim baktım modellere abanoz ve beyaz muhteşem duruyordu,mutfakçımız mebran parlak modeli önerdi,lakeyi önermedi..sağlamlık açısından mebran parlak kaplamada yapıyorlarmış,abanoz rengnde çok hoş duruyor..
aranızda abanoz rengi yaptıran varmı..ne zormuş(((
bende parlak membran yaptrıdım.renkler ağırlıklı olarak siyah ve beyaz.kırmızı da çok hoş duruyor aslında tamamen değil ama araya birkaç yere yapılabilir o zaman göz yorucu olmaz.siyah byazıda tavsiye ederim.ben dolap kaplarını beyaz sdece yukarı doğru açılan 3 kapağı siyah camdan yaptırdım çok farklı ve hoş oldu.tezgahta siyah granit.aksesuarları kırmızı düşünüyorum.abanoza gelince aynı apartmanda başka bi arkadaş abanoz yaptırdı benim fikrim siyah beyaz yada kırmızıdan sıkılma ihtimalin daha az ama abanoz sanki birkaç yıl sonra daha sıkıcı gelebilir gibi.tabi bu benim fikrim bayan için mutfak çok önemli iyice araştırıp içine sineni yaptırmanı tavsiye ederim.sonradan pişman olma.
ha birde membran kapak gayet güzel lake gibi parlak duruyor pek farkı yok.ama çizilmeye müsait maalesef bnde bunu bilerek yaptırdım.sanada şimdiden hayırlı olsun.güle güle kullan canım.
cnm abanoz mutfak dediğin bunamı benziyor
bende az önce beğendim bu dolabın renginden yaptırıyorum ama yinede fikir almak istiyorum sizden
sizce renk nasıl bu şekilde şık ve modern duruyormu
cnm abanoz mutfak dediğin bunamı benziyor
bende az önce beğendim bu dolabın renginden yaptırıyorum ama yinede fikir almak istiyorum sizden
sizce renk nasıl bu şekilde şık ve modern duruyormu
mutfak cok güzel ama fayanslarin rengi cok koyu düsmüs.ben olsam fayans renginide krem secerdim daha ferah durur.
ben acik renkleri daha cok seviyorum insani rahatlatan renkler. oturma odamda öyle duvar krem,yer krem,tv ünitem krem ve abanoz,yemek masam krem rengi hic bikmadim cok memnunum acik renkten.acik renk evi geniste gösteriyor.
iyi günlerde kullan mutfagini..
ileride degitirirsem mutfagimi komple krem yada beyaz yapip aksesuarlarla renklendiricem.
cnm mutfak tam olarak birebir bunun aynısı değil renkleri aynı sadece
alt dolaplar abanoz üst dolaplar krem olacak
fayanslar malesef turuncu :sinifsinif: mütait işi şimdi fayans değiştirecek maddi durumum yok inşallah oda zamanla daha çok eksiğim var yerimseniben
Abanoz rengi nasıl oluyor acaba??
Çok cahil gördüm kendimibilmiyorumkismile
tabi maddi yönünü düsünmeden söyledim.
ama yaptirdigin sekilde cok güzel olur eminim.tekrar, iyi günlerde kullan...
kuzum
abanoz, findik kabugunun deseni ve rengi oluyor diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?