Mutfak Dekorasyonu abanoz rengi mutfak

Hee öyle desenize ayol.

Bende bayılmıştım buna. parlak parlak, ohh mis gibi. Ama benim mutfak küçük olduğundan tavsiye etmemişlerdi. Daha da küçük gösterir dediler, açık renk yaptırdım. Sedefli beyaz. O da güzel oldu be:hulya:

eminim güzel olmustur sende iyi günlerde kullan:)

oiadxd.jpg

işte mutfağım... bugünde tezgah takılacak inşallah

Çok güzel mutfağınız..iyi günlerde kullannın..Benim sadece kilerim abanoz olucak,diğer yerler parlak beyaz..:)

taksit taksit eklemiş olacam ama tezgah takılmış halinide eklemek istiyorum

2d5fyo.jpg

112bigx.jpg

benim mutfağımda abanoz yeni evleiyorum ev aldım müteahhit beyaz altı abanoz yaptırıyor istediğim renkti tesadüf o renk yapıyorlarmış çok güzel duruyor gerçekten güle güle kullanın

benim mutfağımda böyle olacak üstü krem lake altıda abanoz olucak inş. kulanımıda rahattır çünkü gerçekten çok güzel duruyo banyomda siyah beyaz olucak

Hee öyle desenize ayol.

Bende bayılmıştım buna. parlak parlak, ohh mis gibi. Ama benim mutfak küçük olduğundan tavsiye etmemişlerdi. Daha da küçük gösterir dediler, açık renk yaptırdım. Sedefli beyaz. O da güzel oldu be:hulya:

merhabalar bende sedefli beyaz düşünüyorum,lütfen mutfağınızın rengini koyarmısınız,temizlik açısından kullanışlı oluyormu,tavsiye edrmisiniz??

arkadaşlar,sizlerden fazlasıyla fikir alıyorum..
öncelikle kırmızı mutfak yaptırıcaktım,çok göz yorar dediler vazgeçtim..
siyah beyaz yapıcaktım çok sıkılırsın sonra dediler..
en sonda geçen gitim baktım modellere abanoz ve beyaz muhteşem duruyordu,mutfakçımız mebran parlak modeli önerdi,lakeyi önermedi..sağlamlık açısından mebran parlak kaplamada yapıyorlarmış,abanoz rengnde çok hoş duruyor..
aranızda abanoz rengi yaptıran varmı..ne zormuş:((((
arkadaşım mebran kapağı kayınvaldem yaptırdı 3 sene sonra kenarlardan kalkmalar oldu sakın yaptırma

arkadaşlar benim mutfağım da aynı bu renklerden oluşuyor yalnız tezgahım granit kahveli sizce ne renk masa uygun olur böyle bir mutfağa beyaz mı tahta renklerinde mi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

parlak renklerde çizilme oluyomuş diye bize mat önerdiler dolabı aldık ama daha yapılmadı 1ay sonra yapcaklar benim aklım parlaklarda abanoz ve krem çok güzel biz mat koyu kahve ve krem sectk :5: napsak değiştrsekmi bide parlaklar mat renklerden daha pahalıydı sanırım :44:

Abanoz ve parlak renkte dolapları olanlar yardımcı olurmusunuz çizilme oluyomu pişman olunacak bir tercihmi???

Abanoz ve parlak renkte dolapları olanlar yardımcı olurmusunuz çizilme oluyomu pişman olunacak bir tercihmi???

9 ay oldu dolaplarımı kullanmaya başlayalı
diğer mobilyalar gibi cifle süngerin yeşil yüzüyle silinemiyor tabiki
biraz yumuşak davranmak gerekiyor
ben memnunum...vestiyerimle yatak odamıda aynı maldan yaptıracam
gerçi cifi ve süngerin yeşil yüzünü kullanmaya gerek kalmıyor bizim evde kızartma vs yasak...

gerçi cifi ve süngerin yeşil yüzünü kullanmaya gerek kalmıyor bizim evde kızartma vs yasak...

dolaba bişey değse mahfolacağını hissediyorum sanırım mat beğendiğimz dolaptan vazgeçiyorum parlak olsun :62::62::62:

merhaba divinitycim bizim ev şu anda inşaat halinde ve mütahit mutfak dolaplarını, kapıyı, ayakkabılığı ve yatak odasını abonoz ve krem yapacakmış.ben de abonoz krem ve abonoz beyaz arasında kaldım sence abanoz beyaz nasıl olur?senin abonoz kremdi sanırım.bir fikir verirsen çok sevinirim.

Son düzenleme:
bende mutfak yaptırıyorum aslında başta alt kırmızı parlak üst beyaz düşünmüştüm ama sonra mobilyacı onun modası geciyor borda beyaz daha şık duruyor diye aklımı celdi kafam karıştı bu tarz mutfag olan arkadaşlar fotolarınızı eklerseniz sevinirim

merhaba divinitycim bizim ev şu anda inşaat halinde ve mütahit mutfak dolaplarını, kapıyı, ayakkabılığı ve yatak odasını abonoz ve krem yapacakmış.ben de abonoz krem ve abonoz beyaz arasında kaldım sence abanoz beyaz nasıl olur?senin abonoz kremdi sanırım.bir fikir verirsen çok sevinirim.

bence abanoz beyazda çok şık durur
bende beyazı tercih edecektim ama fayanslar krem rengi olduğu için mecburen krem yaptırdık
hiç pişman değilim bu rengi seçtiğim için :34:

bence abanoz beyazda çok şık durur
bende beyazı tercih edecektim ama fayanslar krem rengi olduğu için mecburen krem yaptırdık
hiç pişman değilim bu rengi seçtiğim için :34:

ilgin için çok sağol canım, ablamın görümcesinin de mutfakları abanoz krem oldukca şık durmuş, birde istikbale gittim orda da abanozla kremi kullanmışlar.dolapları yapacak kişiyle de görüştük abanozla beyaz çok sırıtır dedi.artık biz de senin kisi gibi abanoz krem yaptıracağız.yanlız kapıların duvara monte edilen kısmı abanoz, kapılar komple beyaz olacak.

Back
X