• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak masası rengi?

Saricik3

Omg!!!
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
3.989
6.177
78
34
Kızlar mutfak masası alıyoruz henüz evimizi almadık ama beyaz eşyaları gri mutfak dolaplarını beyaz düşünüyoruz

Mutfak masam beyaz kenarlarında 2 bank 2 sandalye var
Sandalye ve bankların rengi ne olmalı?

Mutfak ıvır zıvırlarım mesela kahvaltı takımım kırmızı beyaz pembe bikaç eşyam var

Sandalye ve banklar için 17 renk seçeneği var gri,siyah,ahşap,toz pembe arasındaydım gri ile siyah seçeneğe düşürdüm

Hem mutfağa uyum hemde kullanışlılık açısından gri mi siyah mı?

Gri çok koyu bi gri değil kullanışlı olur mu

Renkler bunlar;

Eklentiler

• 20180108_152953.webp
    20180108_152953.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 361
Satıcıyla konuştum griye karar verdim 1 ton daha koyu bi gri yapacak teşekkürler

Gri güzel morla tamamlayabirsiniz hali ve perdede.

Kızlar mutfak masası alıyoruz henüz evimizi almadık ama beyaz eşyaları gri mutfak dolaplarını beyaz düşünüyoruz

Mutfak masam beyaz kenarlarında 2 bank 2 sandalye var
Sandalye ve bankların rengi ne olmalı?

Mutfak ıvır zıvırlarım mesela kahvaltı takımım kırmızı beyaz pembe bikaç eşyam var

Sandalye ve banklar için 17 renk seçeneği var gri,siyah,ahşap,toz pembe arasındaydım gri ile siyah seçeneğe düşürdüm

Hem mutfağa uyum hemde kullanışlılık açısından gri mi siyah mı?

Gri çok koyu bi gri değil kullanışlı olur mu

Renkler bunlar;
Evleniyor musun hayırlı olsun,oturacağın ev belli mi peki,masayı şimdi aldın ama mutfağa sığar mı nasıl olur peki.Mutfak küçük olursa aldığın masa büyük olursa nasıl olacak beyaz eşyalarda pek sorun olmaz genelde boyları belli de masada sorun olabilir mi,

Evleniyor musun hayırlı olsun,oturacağın ev belli mi peki,masayı şimdi aldın ama mutfağa sığar mı nasıl olur peki.Mutfak küçük olursa aldığın masa büyük olursa nasıl olacak beyaz eşyalarda pek sorun olmaz genelde boyları belli de masada sorun olabilir mi,
Teşekkür ederim
Sığmama gibi bi sıkıntı yok evimizin planını sevgilim çiziyor zaten büyük bi ev olacak
Rengini sormuştum seçtim onu da gri aldık

Back
X