Hee öyle desenize ayol.
Bende bayılmıştım buna. parlak parlak, ohh mis gibi. Ama benim mutfak küçük olduğundan tavsiye etmemişlerdi. Daha da küçük gösterir dediler, açık renk yaptırdım. Sedefli beyaz. O da güzel oldu be:hulya:
Çok güzel mutfağınız..iyi günlerde kullannın..Benim sadece kilerim abanoz olucak,diğer yerler parlak beyaz..:)
Hee öyle desenize ayol.
Bende bayılmıştım buna. parlak parlak, ohh mis gibi. Ama benim mutfak küçük olduğundan tavsiye etmemişlerdi. Daha da küçük gösterir dediler, açık renk yaptırdım. Sedefli beyaz. O da güzel oldu be:hulya:
arkadaşım mebran kapağı kayınvaldem yaptırdı 3 sene sonra kenarlardan kalkmalar oldu sakın yaptırmaarkadaşlar,sizlerden fazlasıyla fikir alıyorum..
öncelikle kırmızı mutfak yaptırıcaktım,çok göz yorar dediler vazgeçtim..
siyah beyaz yapıcaktım çok sıkılırsın sonra dediler..
en sonda geçen gitim baktım modellere abanoz ve beyaz muhteşem duruyordu,mutfakçımız mebran parlak modeli önerdi,lakeyi önermedi..sağlamlık açısından mebran parlak kaplamada yapıyorlarmış,abanoz rengnde çok hoş duruyor..
aranızda abanoz rengi yaptıran varmı..ne zormuş(((
Abanoz ve parlak renkte dolapları olanlar yardımcı olurmusunuz çizilme oluyomu pişman olunacak bir tercihmi???
9 ay oldu dolaplarımı kullanmaya başlayalı
diğer mobilyalar gibi cifle süngerin yeşil yüzüyle silinemiyor tabiki
biraz yumuşak davranmak gerekiyor
ben memnunum...vestiyerimle yatak odamıda aynı maldan yaptıracam
gerçi cifi ve süngerin yeşil yüzünü kullanmaya gerek kalmıyor bizim evde kızartma vs yasak...
9 ay oldu dolaplarımı kullanmaya başlayalı
diğer mobilyalar gibi cifle süngerin yeşil yüzüyle silinemiyor tabiki
biraz yumuşak davranmak gerekiyor
ben memnunum...vestiyerimle yatak odamıda aynı maldan yaptıracam
gerçi cifi ve süngerin yeşil yüzünü kullanmaya gerek kalmıyor bizim evde kızartma vs yasak...
merhaba divinitycim bizim ev şu anda inşaat halinde ve mütahit mutfak dolaplarını, kapıyı, ayakkabılığı ve yatak odasını abonoz ve krem yapacakmış.ben de abonoz krem ve abonoz beyaz arasında kaldım sence abanoz beyaz nasıl olur?senin abonoz kremdi sanırım.bir fikir verirsen çok sevinirim.
bence abanoz beyazda çok şık durur
bende beyazı tercih edecektim ama fayanslar krem rengi olduğu için mecburen krem yaptırdık
hiç pişman değilim bu rengi seçtiğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?