AB Rocket faydalı mı?

*toprak*

ölümden başkası yalan...
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
280
1
aspjpeg.jpg

bu spor aletini almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım sporla ilgilenen arkadaşlara sorum şu bu spor aleti faydalı olur mu? kullananlar varsa kullanımından memnun mu malum sıkılınca alet bir kenarda kalıyor ayrıca tanıtımında günde 5 dakika yapmak yeterli deniyor ısınmadan mı yapılıyor bilen kullanan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum a.s.

gercekten faydalı bir aletmi?? kızlart kullanan varmıı soylesin lutfeenn

benimde hoşuma gitti bu alet..pahalı mı acaba?bende stepper varda bunuda alayım desem? işe yarıyorsa almak iyi fikir aslında....

gercekten faydalı bir aletmi?? kızlart kullanan varmıı soylesin lutfeenn

sanıırm kullanan ya da fikri olan yok canım :uhm:

benimde hoşuma gitti bu alet..pahalı mı acaba?bende stepper varda bunuda alayım desem? işe yarıyorsa almak iyi fikir aslında....

tv de fiyatı çok pahalı ama nette 129 a buldum canım tabi faydalıysa almak isterim bir de katlanıp yer kaplamıyormuş ama öncelikle alırsak maksimum nasıl faydalanabiliriz onu bilmek lazım ama maalesef ne kullanan ne de bilen yok sanırım :uhm:

gecen tv de gordum reklamını biras gaza geldim gibi oldu almak icin ama o kadar usengec olmusumkii belim agrır fln ki zaten agrıyoo hic dusunemicem heralde ben .)(

Bu tarz spor aletleri,hareketi yaparken zorlananlara kolaylık sağlar.
Yalnız şöyle bir durum var.
Mekik çekerken bir yakınınızdan yardım isteyin.
Mekik esnasında kalkarken elleriyle sırtınızdan destek versin size.
Emin olun bu şekilde 50 mekik ya da daha fazla ..kolaylıkla çekersiniz.
işte bu spor aletinin işlevide budur.
Demek istediğim şu ki
Bu tarz spor aletleri sağlık problemi olanlar için gerçekten çok yardımcı olur(Örneğin fıtığı olanlar)
Fakat insanın kendi gücünü kullanarak mekik esnasında kalkması kaslarını daha fazla zorlayacak ve güçlendirecektir.
Kendi kendine 20 mekik çekebilen insanla bu tarz bir spor aletiyle 50 mekik çeken insan arasında muhakkak fark olur.
Fark şudur; kendi gücüyle 20 mekik çeken insan daha kısa zamanda daha iyi bir sonuç alacaktır.

Demek istediğim şu ki
Bu tarz spor aletleri sağlık problemi olanlar için gerçekten çok yardımcı olur(Örneğin fıtığı olanlar)
Fakat insanın kendi gücünü kullanarak mekik esnasında kalkması kaslarını daha fazla zorlayacak ve güçlendirecektir.
Kendi kendine 20 mekik çekebilen insanla bu tarz bir spor aletiyle 50 mekik çeken insan arasında muhakkak fark olur.
Fark şudur; kendi gücüyle 20 mekik çeken insan daha kısa zamanda daha iyi bir sonuç alacaktır.

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler bu spor aletinin bana faydalı olacağını düşündüm zira spor konusunda çok tembelim maalesef
şu konuda da beni aydınlatırsanız memnun olurum günde tanıtımda 5 dakika ayırmamızın yeterli olduğu söyleniyor ayrıca ısınma hareketleri yapmadan mı kullanmalı :uhm:

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler bu spor aletinin bana faydalı olacağını düşündüm zira spor konusunda çok tembelim maalesef
şu konuda da beni aydınlatırsanız memnun olurum günde tanıtımda 5 dakika ayırmamızın yeterli olduğu söyleniyor ayrıca ısınma hareketleri yapmadan mı kullanmalı :uhm:

Rica ederim.a.s.
Reklam amaçlı olarak,"fazla vakit harcamanıza gerek yok" mantığıyla "sadece 5 dakikanızı alır" denmiş.
Siz alıp kullanacaksanız,muhakkak ısınmalı ve kendinize göre program uygulamalısınız.
Mekiğe yeni başlayacaksanız,spor aletini aldığınızda;önce kaç defa yaptığınızda karın bölgenizde yanma olduğunu belirleyin.
Mesela 20 ya da 30. da mı ağrı hissediyorsunuz? O halde 10-15 gün falan 30 mekik yapın.
Kaslar alıştıktan sonra kedeme kademe arttırırsınız sayınızı
yerimseniben

Rica ederim.a.s.
Reklam amaçlı olarak,"fazla vakit harcamanıza gerek yok" mantığıyla "sadece 5 dakikanızı alır" denmiş.
Siz alıp kullanacaksanız,muhakkak ısınmalı ve kendinize göre program uygulamalısınız.
Mekiğe yeni başlayacaksanız,spor aletini aldığınızda;önce kaç defa yaptığınızda karın bölgenizde yanma olduğunu belirleyin.
Mesela 20 ya da 30. da mı ağrı hissediyorsunuz? O halde 10-15 gün falan 30 mekik yapın.
Kaslar alıştıktan sonra kedeme kademe arttırırsınız sayınızı
yerimseniben

tekrar teşekkürler en kısa zamanda aleti alıp kullanıcam ve sonucu size yazıcam benim gibi tembel biri bu aleti kullanarak başarılı olursa ne mutlu bana :1hug:

bugün aleti almaya gittim siparişler full doluymuş öylesine talep varmış ki inanamadım kayıtlara baktım ismini yazdıran 14.kişiydik ayın 20 sinden sonra gelicekmiş voit firmasının elinde kalmamış

arkadaslar merakla sonucu bekliyorum. ben yurt disindayim eger ise yariyorsa mutlaka bunu almak istiyorum. cunku mekik cekmede zorlaniyorum ama karinimi eritmem saaarttt! :KK70: sevgilerkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar bende sırf bu alet için bişeyler arıyordum alsammı almasammı diye kararsız kaldım. lütfen aldıysanız yada faydası olduysa cvp yazarmısın

bende almak istiyorum ama ankarada nerde bulabilirim acaba netten sipariş vermeyi istemiyorum

ankarada nerede bulabilirsin bilmiyorum ama bir fikir olması açısından ben bir alışveriş merkezinde voit standında buldum belki yardımcı olmuşumdur a.s.

ankarada nerede bulabilirsin bilmiyorum ama bir fikir olması açısından ben bir alışveriş merkezinde voit standında buldum belki yardımcı olmuşumdur a.s.

toprakcım meraba aldınmı yoksa ismimi yazdırdım demissin daha alacakmısın nasıl iyimi kullandınmı hiç

toprakcım meraba aldınmı yoksa ismimi yazdırdım demissin daha alacakmısın nasıl iyimi kullandınmı hiç

yok canım daha gelmedi gelince arıyacaklar sanırım hafta sonunu bulur gelmesi
kullanınca yazarım burada nasıl diye yerimseniben

bende alamayı düşünüyorum ama acaba bu aletle çalışmak zor mu diye kafama takılıyor

Demek istediğim şu ki

antrenöre sonuna kadar katılıyorum..
babam kendisi için aldı geçen hafta bu spor aletini beli rahatsız olduğu için.
Bikaç kere denedim ama hiç faydasını göremedim.Yatıp kalktıkca başım döndü sadece kafamçokkarıştı
Yani bu aletle 60-70 adet mekik çektikten sonra göbeğimde sadece hafif bi yanma oluyor.Ama normal kendi gücümle 20 adet mekiği zor çıkıyorum.Tabi cd sine bakılınca değişik hareketleride var kasları daha çok çalıştıran.Ama ben yinede bi rahatsızlığınız yoksa normal mekiği tercih edin derim.Bence gereksiz a.s

arkadaşlar ben aldım 1 aydan fazla oldu.netten sparişle aldım.cok memnunum.her kese tavsiye ediyorum...inanın belim ortaya cıktı midem küçüldü.sabah ve akşam olmak üzere yapıyorum.öle 5dk filan diil.sayı ile .mesala 200 sabah 200 akşam gibi kaydirigubbakcemile2

X