• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aamir Khan

Bir çok filminin izlenmesi gereken aktör. Ve ben bu ara fena sardım bu filmlere.

3 idiots, Ghajini, Rang De Basanti, Fanaa, Taare Zameen Par izlenmesi gereken filmleri.

Bende cok beğeniyorum kendilerini :17: İlk, Ghajini filmini izledim. Sonra müptelası oldum zaten, çoğu filmini izledim :) Bi kaç resim paylasmak istiyorum :21:

aamir-khan-fanaa.jpg
:40: Bu fanaa filmindeki hali

CopyofGhajiniSanjaySinghania.jpg
:40:Ghajini

3-Idiots-686171.jpg
:40: 3İdiots

b1c7433e46eb60635ab89d50.jpg
:40:Her çocuk özeldir

Kiran Rio ile evli ve bir çok insan tarafından çirkin diye sıfatlandırılıyor. :19: Aamir sevdiğine göre kalbi temiz biriymiş demek ki. Kiran'dan önce de 1 evliliği oldu ve o evlilikten 2 çocugu var.

Fimlerine gelince;
Her ögretmen, ögretmen adayı ve ögrencilerin izlemsesi gereken filmler; 3 Idiots, Her Çocuk Özeldir
Salya sümük aglamak isteyenler için; Ghajini, Fanaa
Özgür ruhlulara tavsiyem; Rang De Basanti

Son düzenleme:
aşk güzelliğe bakmaz ki zaten seviverirsin bir sebepten:31:
demek ki karısının da ona kendini aşık ettiricek bir tarafı var

Anaaaaaaaaaaam bende konu açmayı düşünüyodummm bu adamı çok seviyorum yaaaaaaaaa ♥♥♥

amir khanın iki üsteki resmindekinin yeğeni olduğunu bilmiyorum çok şaşırdım bunlar ailesi bollowoodu oluşturuyorlar anlaşılan:))

Ben sadece 3 Idiots filminde izledim ve ilk gördüğümde aşırı derecede Sinan Yılmaz'a benzettim. :60:
Aslında burunları filan benzemiyor göz yapıları mı benziyor diye düşünüyorum ama nedense benzettim ben :9:
$200px-AamirKhan.webp $270565.webp

Fanaa ve Ghajini filmini şiddetle önerdiğim, kendisini izlemeyenin çok şey kaybedeceğini düşündüğüm oyuncu.
Kendisi hem yönetmen hem oyuncuymuş bu arada.​

Back