Aalıp başımızı gitsek? sizce tutunabilir miyiz?

eşim için de endişeleniyorum acaba sonradan nerden geldm der mi ailesine karşı kendini kötü hisseder mi ne bileyim içi rahat olur mu... Yanlız kalacak sonuçta çevre edinmesi lazım gerçi ben de aynı durumdayım 1 senedir herşeyimi bıraktım ama ne bileyim onun düzenini bozması ona daha zor gelir mi.... yok ya aşarız allahın izniyle benim ailem yeter bize. aslan gibi annem babam var..... ahh ahhh kaderde anneme komşu olmak da var mı dersiniz?
allahım utandırmasın sanırım eninde sonunda biz bunu kafaya koyup yapıcaz öyle görünüyor.

İşte şu var buradan bir hak talep edemeyiz dükkanı abisine bırakıp çıkacak kıllarını kıpırdatıp hakkını al kimse demez. bırakıp gitmeseydin diyecekler. İşte kurulu dükkanı kirasız dükkanı onlara vermek de içimi burkuyor. Elticimin eline kınalar yakılır

Son düzenleme:
walla canım bencede hiç bekleme gidin nasıl nasıl karnınızı doyurursunuz elel verip hayat kısa boşuna üzlüp kendinizi yıpratmayın...

evet işte eşime de diyorum buradan daha mı kötü olur diyorum daha iyi olur diyor...
hem ne kadar kötü olur ki ben burada 1 yılda çok yanlız kaldım sahipsiz kaldım tek desteğim eşim. elti pürüz yarattı ilk aylarda kendini nane sandı büük ya kestik ilişkileri o kesti belkide ben de taviz vermedim kendimden şimdi kanlı bıçaklı gibiyiz gidiş geliş yok karşılaşmıyoruz karşılaşsak da ne o ne ben selam veririz... kayınvalidem üvey o da ayrı bir resmi beni burada sahiplenmedi öz anne olsa aileyi bir arada toplamaya çalışır o da içten içe mutlu biz böyleyiz diye. eltimle limoni olan kadın ben gleince 3.ortak olarak gördüler beni şimdi can ciğer kuzu sarmaları ben dışlanıorum. ben burada yanlızım yani.
oraya gitsem hiç değilse annecimin yanında olurum o benim arkadaşım gibi çok özlüyorum onu. çocuğum olsa anne anne dede sevgisiyle büyür. bburada öyle ortam yok ki... benim burada öyle ortamım olsaydı eşimin ailesiyle ilişkilerimiz güzel olsaydı ben bile istemezdim ki gitmeyi...

he belki senin ailenin davranışları karşısında eşinde bir aile ortamının nasıl olması gerektiğini anlar. çünkü anladığım kadarıyla sen ailenle birbirinize tutkunsunuz yardımlaşabilirsiniz yani onlar size yardım ederler kalkınırsınız. canım sen hiç merak etme herşey yoluna girr bended kimsenin yardımı yok ama eşimle elele verdik iyi kötü sabırlageçinip gidiyoruz. sen eşine cesaret ver ve bir an önce kendi hayatınızı kurmaya bakın..

eşim zaten aileme bayılıyor... ailemin nasıl olduğunu da görüyor bazen diyor ki babanın oğlu keşke ben olsaydım diyorum o zaman kardeş olurduk olmazzz
annemler tabiki destek olur şu halde bile canım annem yapıyor bişeyler. istediğim maddi destek değil manevi destek ben onları nasıl bırakmışım nasıl... evet birbirimize çok düşkünüz annem babam bizim için yaşıyorlar gerçek anne baba onlar çünkü...
evet işte allahın izniyle borcumuz bitsiz asıl cesareti o zaman vericem gözümü karartıp gidicem nasıl buraya bilmediğim küçücük yere geldiysem şimdi de kendi ailemin yanına gidicem bu kadar korkmamam lazım...

bence esiniz sicak bakiorsa siz de durmayin, cunku genelde erkekler gitmez. benim esim ole mesela, kiz kocasinin pesinden gider diyor erkek diil.
esiniz razin durumunuz iyi, birikmisiniz de var daha ne. he bi de aileniz de var oooo, kiz ailesi daha fedakar oluyor bunu goruyorum gorumcemde..

hayirlisini isteyin, ve korkmayin; ne demis sems: hayatinin altust olacagindan korkma, nerden biliyorsun altinin ustunden hayirli olmayacagini.. :) kari koca yanyana oldum mu, birbirlerine kenetlendim mi herseyin ustesinden gelinir allahin da yardimiyla.. :)

hayırlısı allahtan artık orada rızkımız varsa olur tabi niye olmasın

canım biz de benzer durumdayız manevi olarak aile ilişkileri kopuk eşimin annesi falan inanılmaz insanlar umurlarında değiliz alt katlarında oturduğum ve ciddi ciddi ameliyatlı ve hasta olduğum durumda bile umursamadılar ilgilenmediler benle eşimin işleri de iyi gitmiyor ben devlete girmek istiyordum oldu ailemin yanına gidiyorum eşimin işini de zamanla benim yanıma daha çok gelebileceği bir hale sokmaya çalışacağız sonuşta ben hasta olursam tekrar benimle ilgilenen ailem olacak yanımda eşimle de çok ilgilenirler zaten işini de gerekirse şehirden şehire yürütecek ben manevi olarak (ki aslında maddi olarak da) bana destek olacak ailemin yanına gitmeyi seçtim eşimi de bir şekilde halledip idare edeceğiz

maddiyatı bilmem ama anlattığın aile meseleleri benim de başımda inan insanın gözü hiçbir şeyi görmüor bir süre sonra ben 5 yıllık evliyim artık canıma tak dedi kaçtım bildiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…