eşim için de endişeleniyorum acaba sonradan nerden geldm der mi ailesine karşı kendini kötü hisseder mi ne bileyim içi rahat olur mu... Yanlız kalacak sonuçta çevre edinmesi lazım gerçi ben de aynı durumdayım 1 senedir herşeyimi bıraktım ama ne bileyim onun düzenini bozması ona daha zor gelir mi.... yok ya aşarız allahın izniyle benim ailem yeter bize. aslan gibi annem babam var..... ahh ahhh kaderde anneme komşu olmak da var mı dersiniz?
allahım utandırmasın sanırım eninde sonunda biz bunu kafaya koyup yapıcaz öyle görünüyor.
İşte şu var buradan bir hak talep edemeyiz dükkanı abisine bırakıp çıkacak kıllarını kıpırdatıp hakkını al kimse demez. bırakıp gitmeseydin diyecekler. İşte kurulu dükkanı kirasız dükkanı onlara vermek de içimi burkuyor. Elticimin eline kınalar yakılır
allahım utandırmasın sanırım eninde sonunda biz bunu kafaya koyup yapıcaz öyle görünüyor.
İşte şu var buradan bir hak talep edemeyiz dükkanı abisine bırakıp çıkacak kıllarını kıpırdatıp hakkını al kimse demez. bırakıp gitmeseydin diyecekler. İşte kurulu dükkanı kirasız dükkanı onlara vermek de içimi burkuyor. Elticimin eline kınalar yakılır
Son düzenleme: