• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aacciiiiiilllll !!!!!! Sedefli boya yani baskı boya kanser yapar mı????

melita09

hedef 68 inşallah güncel: 69.25
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
1.100
2.014
133
kızlar evimi sedef boyya yapacaktım boya satan mağaza bize dediki sedef boyanın kanser yaptığını ona boya yapan biri soylemiş bu tarz şeylere çok önem veririrm benim için önce sağlık. ne diyorsunuz fikri olan paylaşırsa sevinirim

Sedefli boyalar subazlı olduğu için evlerimizi boyadgımız boyalardan farklı değildir, bende evimde iki yıldır sedef boya kullanıyorum oldukca memnunum üstelik duvarın nefes almasını saglıyor yani duvar kağıdından daha saglıklı temizliği kolay bazı ustalar uygulaması biraz ugrastırgı için değişik yorumlar yapabiliyor $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402722970.873278.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402722988.312935.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sedefli boyalar subazlı olduğu için evlerimizi boyadgımız boyalardan farklı değildir, bende evimde iki yıldır sedef boya kullanıyorum oldukca memnunum üstelik duvarın nefes almasını saglıyor yani duvar kağıdından daha saglıklı temizliği kolay bazı ustalar uygulaması biraz ugrastırgı için değişik yorumlar yapabiliyor Eki Görüntüle 1156463 Eki Görüntüle 1156464

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk kezböyke güzel sedef boya gördüm cok begendim acaba markası nedir nereden temin ettiniz ve birde uygulaması nasıl bende yapabilir miyim yoksa usta mi yapmalı?cok begendim

Back
X