Çatlaklar aaa JENOVİ ÇATLAK KREMİ İŞE YARAMIŞ :)

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
evet canım bunu boşa para bunşlar ben bıktım inanmayın çatlak kremle geçmio malesef öle olsa ben varya çoktan geçrmiştim :KK70:

canım arkadaşın jenovi kremi sabah - akşam düzenli 1-2 ay kullandı mı ? düzensiz kullanınca fayda etmez biliyosun....biraz bilgi ver :KK34::KK34::KK34:

tatlım kullandı kullanmaz olurmu hiçbi etkisi olmadı kremlere inanmayn doktorlare ble söçlüo bunu hayal satıyolar bize

Dermaroller kullanıcam aslında ama yanında kök hücre kremi önerdi doktor....
Kök hücre kremi kullanmazsan boşuna uğraşısın dermarollerle dedi ....kök hücre serumu sürülüyoo sonra dermaroller uygulanıyoo üzerine kök hücre kremi sürülüp bırakılıyoo.... Ama pahalı kök hücre krem ve serumu 500 tl ..... Ama doktor söyleyince içimde kaldı alsam mı almasam mı diyee? Ne kullancağımı şaşırdım artık....:KK37::KK37::KK37:

hadi bakalım inşallah fayda eder..... biraz bahsetsene senin çatlaklar yeni mi ? eski mi ?

canım özel mesaj yazamıyorum ama abtronicx2 aldım ama daha çok yeni bişey diyemicem alanlar çok memnun ama tavsiyem alırsan pahalı alma ben 35e aldım kargo dahil herkez 70 90lardan bahsediyo değecek bir ürün değil etmez o kadar ufacık bişey etkisi için erken 1 2 hafta sonra gösterir inşallah...

Emzirirken kullanmak sakinca yaratmiyo mu ?
Benim karnimda yok da sol kalcamda var az bisi.

hadi bakalım inşallah fayda eder..... biraz bahsetsene senin çatlaklar yeni mi ? eski mi ?

ooooooooon yıllık benim ergenlikten miras:KK4:

ben aralık ayından başlayarak 3 ay boyunca düzenli bi şekilde o3one kullandım daha sonrada seyrek haftada bi falan yapıodum faydası oldu bazı yerlerdekileri geçirdi silikleştirdi ama var yani yine görünür vaziyetteler. şimdi de jenoviyi denemek istiyorum reklemı iyi ama bir şeyin etki etmesi için çok düzenli bir iki ay kullanmak gerekio öyle bi haftayla olucak iş değil yanii. etki ederse yazıcam buraya zaten. umarım etkisi olur :KK53:

hımmmmmm bi de unutmadan kahve limonda yapıyrm haftada 2 kez. ama ona karar veremedim işe yarıyo mu yaramıyo mu diye bir geçer gibi oluyo bi belirginleşio çünküü:95:

Emzirirken kullanmak sakinca yaratmiyo mu ?
Benim karnimda yok da sol kalcamda var az bisi.

sen yağ için mi krem için mi sordun enobo. yağ içinse bir fikrim yok ama krem için sorduysan mutlaka doktoruna danış derim. içeriğine baktım ben bi çok kimyasal var çünkü doğal bir ürün değil.

hımmmmmm bi de unutmadan kahve limonda yapıyrm haftada 2 kez. ama ona karar veremedim işe yarıyo mu yaramıyo mu diye bir geçer gibi oluyo bi belirginleşio çünküü:95:

bence kahve limon yapma canım ....çatlağı daha derinleştiriyoooo:KK47: benimde 10 senelik çatlaklar beyaz beyaz...bende kararsızım ne alacağımı şaşırdım...kullandıkça yaz olur mu ...unutma bizi :KK69::KK69:
kabak lifi veya kese kullanabilirsin destek amaçlı ...cildine krem daha iyi etki etsin diye....inşallah sende fayda görürsün.. iyi haberlerini bekliyozzzzz....:KK54:

tuana kese kullanki daha faydalı olsun bio-oil.....
Bide sahte ürünler var.... Gerçek olup olmadığınıda bilmiyoruz ki...yurt dışından alıyoz ama sahte mi değil mi bilemiyoruz......

tuana yöntemine hayran oldum ya süpersin! bunu bende düşünmüştüm:)
bu arada bebe yağının çatlaklara iyi geldiğini yazan bir arkadaş var bence onu denemek daha mantıklı hem de ucuz:KK66:

sevgiler,

kızlar bu krem aslında rejeneymiş piyasada sahteleri çıkınca ismi değişmiş insanlarda rejene diye sahtelerini alıyo yani ben baktım memnun olan çok hepsi buradada yorumlar var birkaç kişi beğenmemiş çoğunluk beğenmiş almaya değermi bilmiyorum bide bunu deneyelim bari zaten çatlak için döktüğüm parayla ameliyat olup kurtulmuştum valla:KK52:

bisey soracam..bu ameliyat dedigin ne ameliyati ?..lazer falanmi yoksa ameliyatla cözümü varmi ? ben kac para olursa veririm ameliyatla cözüm varsa yeterki kurtulim su lanet catlaklardan :KK43:

bisey soracam..bu ameliyat dedigin ne ameliyati ?..lazer falanmi yoksa ameliyatla cözümü varmi ? ben kac para olursa veririm ameliyatla cözüm varsa yeterki kurtulim su lanet catlaklardan :KK43:

canim arkadas ameliyat oldum dememis, catlaklar iicin döktügüm parayla ameliyat olurdum,kurtulurdum demis. :KK34:
ama ameliyatla bile tedavisi yok bu catlaklarin, olsada biraz derece olarak gecer ama hepsi gececegini sanmiyorum :KK59:

Kızlar maalesef işe yaramıyor.. Aktarlardan yağlar aldım, nivea aldım, ismini hatırlamadığım başka bir krem aldım, jenovi aldım hepsini de düzenli kullandım en az 2şer ay. Keşke işe yarasa : (

kızlar bu krem aklımda bu aralar kullanan varmı nette görüm 3 kutu jenovi 180 tl 1 tanede hediye yolluyolar 4 oluyo 4 kutu kullanılsa işe yarar gibi piyasanın en iyisiymiş

X