• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El a101 gelen ilk arabam 19.90 tl. güzell

Oğlunuz kaç yaşında benimki iki olacak alsak mı ki benimkinin kocaman akülü arabası varda onu sürmesi için 5-6 yaşına gelmesi lazım dedesi almıştı iki aylıkken:)

Babasına söyledim almış akşam görücem küçük diyor bimede geliyormuş o daha büyük duruyor dedi

arabanın pedalı falan var mı? yoksa direksiyona ip bağlayıp biz mi çekicez çocukları??

Pedalı yok çok küçük kendi kendine ayaklarıyla ittiricek ya da siz çekiceksiniz ki ben öyle yapamam kamyonunda da öyle ip taktık çektiriyor bunda da yapamıycam:) pedallılar biraz daha pahalı 100 den başlıyor daha büyükler bu oyuncak gibi kucaklayıp taşıyor oğlum:) oturma yeride açılıyor üstünde şekiller var içine atıyor o şekilleri.

bende alacaktim kızıma kızım 15 aylık.arabaya oturttuk sanki araba daha küçükler için.emekleyen çocuklar için. onda yürümesini geliştirecek. Geç kaldım o araba için kızım yürüyo zaten.hayirli olsun..

ewet tamamen oyuncak maksatlı aldım ben zaten oğlum yürüyor ama akşam baktımki üzerine oturup yürüyordu pedal falan yok şekilleri falan da oynadı sevdi oğluşum aman işte oyalansın yeter ilk arabamıda var hiç oynamadı zaten bir kaç güne bundan da sıkılıcak....

Back