A1 Sınavı( Aİle Bİrleşim Sınavı)

Hangi şehırde gitdin canım sen kursa.? cook soru sorduk sanada napalım Bilmeyınce böyle oluyoo malesff.

ankarada gittim.
yok canim her türlü sorulariniza cevap verebilirm.sizin yasadiklarinizi bende yasadim cok iyi anliyorum sizi.

Once nikah sonra sinav o zaman..

peki nikahin burada ya da Almanyada olmasi biseyi degistirir mi?

evet ya sagli sollu soru bombardimani oldu. Cok tesekkur ederiz gercekten..:)
Bunlari yasayan birileriyle konusmaya cok ihtiyacim vardi..

Benımm eltim almanyada evlenmek için cok uzuun süre ugraşdı kagıt işlemleri için ben 2 gunde halletdım vlla fark etcenı sanmıyorumm uzun süre ugraşmak istemıyosan trye yap derımm..

goethe enstitusunun kursu var mesela zaten sinavi da onlar yapiyor diye biliyorum.

türkiyede yada almanyada olmasi biseyi degistirmez canim sana bagli.

sizi o kadar iyi anliyorumki ama inanin hic korkuldugu kadar zor degil cok kolay sinav
ama tek basiniza calisamazsiniz kursa yönelik sizi hazirlayan bi kursa gidin.

Ben kıtap bulamadım a1için polyana sen hangi şehırdesın Bak ben geçiyim bu sınavı kahve ısmarlıycam gelıpde sana :) Şaka bi yana cok saol yardımların için

Bende ankarada kurs araşdırmışdım canım hangı kurs senın gitdigin?
ben göethe enst. arka tarafindaki bi kurs yerine gittim cok iyiydi cok memnun kaldim.
goethe enstitusunun kursu var mesela zaten sinavi da onlar yapiyor diye biliyorum.
sinavi orasi yapiyor canim evet ama ben kursa oraya gitmedim birsürü kurs var zaten.
Ben kıtap bulamadım a1için polyana sen hangi şehırdesın Bak ben geçiyim bu sınavı kahve ısmarlıycam gelıpde sana :) Şaka bi yana cok saol yardımların için

ben hannoverdeyim ne demek canim her zaman yardimci olurum.
a1 kitabina internetten bak belki bulursun.

resmi nikahin tr de olmasi gerekiyo sanirim,cünkü evli olmadan nasil gidesin ki...ben öyle yapmistim en azindan.nikahimi dügünden yaklasik 6 ayönce yapmistim.konsolosluga da dügünden önce gitmistim.ordaki memur bunu bile sormustu,neden dügünü yapmadiniz diye ??

kizlar her türlü sorulariniza cevap vermeye calisirim bilgim dahilinde,kurs almanya vs...Allah hepinizin yardimcisi olsun.sinava calismayi basite almayin sakin.halk egitimde falan zaman kaybetmeyin.cünkü orada sadece size almanca ögretmeye calisirlar,önemli olan sinava yönelik hazirlanmanizdir.sinavin seklini bilen ,soru tarzlarindan haberdar kurslari bulmanizi tavsiye ederim.almanca hakkinda da yardimci olurum,sorular,sinav sistemi vs...A1,vize bir yandan da evlilik süreci bunlar cok stresli :) ama insallah kolaylikla gecersiniz.

Evde alışmakla olmuyo canım dedıgın gibi Bende Ankarada bi kursla anlşdım umarım Başari ile sonulanır bitsin şu stres ya ölcemm... B1 sınavı almanyada hzırlanıosun sanırmm...zormu peki ordaki kurs.?

Ben almanyaya gidiyorum turist vizesiyle. orda yapariz diye dusunuyorduk ama cok da farketmez. nikah olabiliyo sonucta ama oturma izni verilmiyo yine de. vizen dolunca tipis tipis donuyosun ulkene. evli mevli farketmiyo, oturma iznin yok ya cunku

Ben almanyaya gidiyorum turist vizesiyle. orda yapariz diye dusunuyorduk ama cok da farketmez. nikah olabiliyo sonucta ama oturma izni verilmiyo yine de. vizen dolunca tipis tipis donuyosun ulkene. evli mevli farketmiyo, oturma iznin yok ya cunku

neden öyle yapiyosunuz ki ? eger yasaminizi almanyada sürdüreceksiniz oturum alip da gidersin...

ben de bu kitaptan aldim. Test kitapcigi yok ama. konu kitapcigi var. Einkaufen a kadar geldim.. Oraya kadar anladim :/ nasil durumum.. daha cok yol katetmem gerekiyor degil mi?

hangi sehirdeydin sen ?? dedigim gibi kendin calisirsan coook kafa yorarsin.hic isine yaramayan seylerle vakit harcarsin.mesela tr de ben schritte 1 ve 2 olani görmüstüm ama yüzeysel yaani sadece sinavda cikacak seyleri islemistik.ama buraya gelince tekrar 1.kitaptan basladim,her sayfayi isledik.su an 2. kitabim bitmek üzere ve diyebilirim ki tr de ögrenilen A1 sevivesi ile burdaki esit degil.einkaufendan bilmen gerekenler,fiyat sorabilmelisin,kilo,meyve isimleri vs bunlarin almancasini bilmelisin.yani sinavda bundan fazlasi sana lazim degil.isterseniz sinav ve vize sürecimi örnek olmasi acisindan anlatabilirim ama benimki kolay gecmisti ,zorluk cikartmdilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…