Rosa Ben Aile birşleim yapıcammm bana anlata bilrisin canımm:)
Evde alışmakla olmuyo canım dedıgın gibi Bende Ankarada bi kursla anlşdım umarım Başari ile sonulanır bitsin şu stres ya ölcemm... B1 sınavı almanyada hzırlanıosun sanırmm...zormu peki ordaki kurs.?
ankaradaki benim kurs yerim cok iyiydi önerirdim ama sen baskasiyla anlasmissin.hangi kursa gidicen neresinde yaparsin canim ya gözünde büyütme calis ve fiil isim ezberle.
evet ben simdi b2 hazirlaniyorum 2 aydir kursa gidiyorum suana kadar hic zorlanmadim ama yavas yavas agirlasiyor ben bide bebegimle gidiyorum.
siz gelir gelmez baslarsiniz cocuk olmadan cok rahat gider gelirsiniz.
Rosa Ben Aile birşleim yapıcammm bana anlata bilrisin canımm:)
ayol ben de yapicam aile birlesimi.. ama nikahtan bahsetmistik ya, benim nisanlimin orada da evi var ve surekli gidip geliyorum nikahin nerede oldugu fark eder mi acaba demek istedim. Yoksa ben de aile birlesimi yapicam. Almanyada yasiycaz cunku.
bende b1 icin hazilranio sayilirim,gerci cok var ama...nasildi b1 ? sinav ortami,sorular vs
ben daha girmedim kursa gidiyorum
zorlik kolaylik derecesi kisiden kisiye göre degisiyor.b2 deyince b1'i verdin sandim.peki cok zor mu dersler ve hangi kitap üzerinden ccalisiosunuz ?
Ankaradaki kursun adı neydı canım senın ben altıngeçit için konuşdum duydunmu bilmiyorumda gözümde büyyüoo vlla 7ayda dugunden sonra kocamlaa gitmek istiyorum umaarım giderim ozaman kadar vize cıkarmı sizin kaç günde cıkdı vizenız sizin hemenmı bebegınız oldu heralde hemen başlamak gerekıyo b1 için allah kolaylık versın benım yeyenımde bebegi ile gidiyor umarımm herşey gönlünüzce olur...:)
zorlik kolaylik derecesi kisiden kisiye göre degisiyor.
bence kolay ama
biz Langenschidt kitabi üzerinden gidiyoruz berliner platz.
sen kursa gidiyormusun gittinmi yada.
hadi bakalim hayirli olsun.insallah vizene cabuk kavusursunMerhabaa Ben sınavı kazandım ve vizeye başvurdum iki hafta oldu sonuç beklıyorum hadı hayırlısı..