A1 Sınavı( Aİle Bİrleşim Sınavı)

Evde alışmakla olmuyo canım dedıgın gibi Bende Ankarada bi kursla anlşdım umarım Başari ile sonulanır bitsin şu stres ya ölcemm... B1 sınavı almanyada hzırlanıosun sanırmm...zormu peki ordaki kurs.?

ankaradaki benim kurs yerim cok iyiydi önerirdim ama sen baskasiyla anlasmissin.hangi kursa gidicen neresinde yaparsin canim ya gözünde büyütme calis ve fiil isim ezberle.
evet ben simdi b2 hazirlaniyorum 2 aydir kursa gidiyorum suana kadar hic zorlanmadim ama yavas yavas agirlasiyor ben bide bebegimle gidiyorum.
siz gelir gelmez baslarsiniz cocuk olmadan cok rahat gider gelirsiniz.

bende b1 icin hazilranio sayilirim,gerci cok var ama...nasildi b1 ? sinav ortami,sorular vs

Rosa Ben Aile birşleim yapıcammm bana anlata bilrisin canımm:)

ayol ben de yapicam aile birlesimi.. ama nikahtan bahsetmistik ya, benim nisanlimin orada da evi var ve surekli gidip geliyorum nikahin nerede oldugu fark eder mi acaba demek istedim. Yoksa ben de aile birlesimi yapicam. Almanyada yasiycaz cunku.

ayol ben de yapicam aile birlesimi.. ama nikahtan bahsetmistik ya, benim nisanlimin orada da evi var ve surekli gidip geliyorum nikahin nerede oldugu fark eder mi acaba demek istedim. Yoksa ben de aile birlesimi yapicam. Almanyada yasiycaz cunku.

aile birlesimi yapman icin evli olman gerekio zaten.ama buraya turist gibi gelip burda nikah kiyacksan onu bilemicem

b2 deyince b1'i verdin sandim.peki cok zor mu dersler ve hangi kitap üzerinden ccalisiosunuz ?
zorlik kolaylik derecesi kisiden kisiye göre degisiyor.
bence kolay ama
biz Langenschidt kitabi üzerinden gidiyoruz berliner platz.
sen kursa gidiyormusun gittinmi yada.

Ankaradaki kursun adı neydı canım senın ben altıngeçit için konuşdum duydunmu bilmiyorumda gözümde büyyüoo vlla 7ayda dugunden sonra kocamlaa gitmek istiyorum umaarım giderim ozaman kadar vize cıkarmı sizin kaç günde cıkdı vizenız sizin hemenmı bebegınız oldu heralde hemen başlamak gerekıyo b1 için allah kolaylık versın benım yeyenımde bebegi ile gidiyor umarımm herşey gönlünüzce olur...:)

benim kursum kizilayda alman kitap eviydi goethe enst.hemen arkasindaydi cok memnundum valla keske daha önceden karsilassaydik.
hic gözünde büyümesin canim cok kolay hersey.
benim vizem bas vurduktan 2 ay sonra geldi yanlis hatirlamiyorsam.
sansliysan daha cabukta cikabilir bazen bilerek göndermiyorlar bekletiyorlar.
ben geldikten sonra hamile kaldim.hemen baslamak zorunda degilsin 1-2yil sonrada baslayabilirsin ama bebek olmadan baslamak en dogrusu sanirim.ha bide türkiyedeki bilgilerin daha tazeyken baslamak.

gkc_ibo msj yazmissin ama ben atamiorumsanirim.nikahin avantajini sormussun yani zaten aile birlesimi vizesi icin basvuracaksin nikahinin olmasi gerekiyo...vizem aslinda benim cok kisa sürede cikacakti ama adres yanlis yazildigi icin 1,5 ayda cikti.eger öyle olmasaydi sannirim bir hafta da cikardi.cünkü onayladiktn 2 gün sonra pasaport elimdeydi konsoloslukta zorlamadilar beni gayet rahattti.türkce olarak,nasil tanistin tarih falan bi kac özel soru.sonra almanca olarak bayaa sordu.ben iyi konustugum icin baya devam etti.cikarkende güzel konusuosun devam calismaya dedi sen hele sinavi kazan konsoloslukla ilgili bilgilendiririm seni ama baska sormak istedigin varsa cekinme sor

Merhabaa Ben sınavı kazandım ve vizeye başvurdum iki hafta oldu sonuç beklıyorum hadı hayırlısı..

merhaba ,

bende aile birleşimi sınavına gırmelıyım en kıza zamanda bunun ıcın kurs arıyorum gerçekten memnun kaldığını bır kurs yada hoca onerınız varsa alabılırmıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…