- 18 Ekim 2011
- 114
- 0
kiz napayim, sana ozelden mesaj atiyorum fakat okuyamiyorsun sanirim.
ÖZelden msj atarmıyorumm 100 mesj dolmamış sanırmm sabahdır peşinde geziom bi ulaşamadım sana kader arkadaşım..:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz napayim, sana ozelden mesaj atiyorum fakat okuyamiyorsun sanirim.
orada ne var ki? hangi bakimdan dedin?
burdada kursa gitmek zorundasin ve gecmen gereken b1 sinavi var.
Bune ya Vlla gına geldı kus lafında sınavadan orda gitmek zorundayız biliyorumda sonunda sınav oldugunu yenı duydum kazanamazsak atmazlarya bizide Allahım sabır ver
off onu biliyorum ama oraya kadar gidince kolaylarmissin gibi geliyor. ucreti cok mu peki? ne kadar zamanda gecmen lazim?
süresiz oturum almak icin bu sinavi gecmek zorundasin yok canim atamazlar öyle bi ihtimal yok.
insan herseye alisiyor malesef.burdaki yalnizlik cok zor ama insan bi süre sonra alisiyor.hayat sartlari cok iyi türkiyeye göre.Anladım CAnım ARtık A1 Gçtikden sonra vizzemi aldıkta sonra onun için endişelinirimm:) hıc bişey kolay degıl hayatda yeterkı iste yaparımm diorumm inş.. Yorumlara bakılırsa ordakı ortam hayat tarzı benı korkutuo
pollyana sen kursa mi gidip de gectin a1'i?
yok canim hic o nikah islerine girmedim henuz.. Bu a1 sinavini gecmeden baska streslere girmedim.. Once ona hazirlaniyim dedim. Cunku evlenirsem turist vizesiyle de gitmem zor olur gibi.[/QUOTE
sınava girmen için nıkah yapman gerekıyor die biliyorum ben vize işlemleri için
yok canim hic o nikah islerine girmedim henuz.. Bu a1 sinavini gecmeden baska streslere girmedim.. Once ona hazirlaniyim dedim. Cunku evlenirsem turist vizesiyle de gitmem zor olur gibi.[/QUOTE
sınava girmen için nıkah yapman gerekıyor die biliyorum ben vize işlemleri için
Tursit vizesi ile degıl eşinin senı istek yapması gerekıyo maaşi evi yeterlı ise gece biliosun belgeyı aldıkdan sonra kagıt işlerim var sadece..
nasil bir kursa gittin peki? onun fiyatlari nasildi? Ben 1 aylik kursu 600tl ye buldum. Artik iyice beceremezsem tek basima odiycem.. Once kursa gidip sonra nikah yapsak olur degil mi? sizler nasil dusunuyorsunuz?
1 aylik kurstu sinava yönelik calismaydi.hafta ici hergün gittim.esimle birlikte calistim hep.
fiyati pek hatirlamiyorum ama 700 civariydi sanirsam.
vize basvurusuyla a1sertifika arasindaki zaman cok olmamali haberin olsun.