A,C ve E vitaminleri hakkında bilgisi olan yada kullanan

jsj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
9
0
arkadaşlar bilmiyorum duydunuz mu ama a,c ve e vitaminlerinin yararlarını a vitamini cildi yenileyici özelliğe c vitamini yaşlanmayı geciktirici ve e vitamini nem kaybını önleyip cildin gereken nem ihtiyacını karşılıyor. ben bunları duyduktan sonra kullanmak istiyorum ancak bir fikri yada kullanmış olan biri varmı? direk yüze sürülebilir mi yada kreme karıştırıp mı kullanmalıyız?

c vıtamını portakalda var dıye bılıyorum ben folık asıt eksıklıgım oldugu ıcın her gun ıcerm ama dıgerlerı hakkında bılgım yok cnm

tşk ederim canım ilgin için ama yediğimiz meyvelerde olan vitaminler dışında eczanede kapsül şeklinde satılan vitaminler var ki bu vitaminler cilt problemleri düzeltmede cilde enjekte ediliyor e vitaminini göz kremlerine karıştıranlar var ancak benim merak ettiğim bu üç vitamin birden kullanılıp sonuç almak ama nasıl kullanılması gerektiğini bilmiyorum :KK43:(

kapsul olarak degılde hanı yedıgımız ıctıgımız seylerın hangı vıtamın oldugun abaksak da ona gore yesek ıcsek bence daha ıyı faydası olur cunku her gundusunsene bı c vıtamını kapsulu alıyosun bı e falan hayatımız hep hap olur vala ben ılaclara karsıyım bıraz cok gerekmedıkce cnm

haklısın canım herzaman doğal olan daha faydalı ama bu ara çok duydum kapsül yutmak değilde vitaminleri kreme kırıp yada yağlarla karıştırıp kullanan arkadaşlarımız varsa yardımlarınızı bekliyorum..

evet onu bende duymustum saca da yapıyolar cnm kapsulleıkırıp o faydalıolabılır yararını goren cok cunku amaben hıc yapmadım bılemıcem

A vitamini içeren kremler

• A vitamini içeren kremlerin cildi gençleştirici etkiye sahip oldukları bilimsel olarak da ispatlanmıştır. A vitamini, ciltteki kolajen salgısını artırır, cildi gerginleştirir.

• Cilt soyucu özelliğe sahiptir, bu sayede yıpranmış üst derinin altından taze bir derinin gelmesini sağlar. Ciltdeki pigmentasyon düzensizliğini (renk artışı) azaltır. Güneş lekelerinin hafiflemesine destek olur.

• Fakat bu tarz ürünlerin içeriğindeki maddelere dikkat edilmeli. Bu kremleri doktorların reçetelemesi, ürün içeriklerinin doğru oranda, uygun konsantrasyonda ve doğru ciltte kullanılması çok önemlidir.

Sigara içenlere C vitaminli krem

Antioksidan ürünler

• Antioksidan ürünlerin birkaç çeşidi vardır. Fakat içlerinde en tanınmışı C vitaminli antioksidan kremlerdir. C vitaminli kremler, güneşten kaynaklanan yaşlanmalar gidermek için tavsiye edilir.

• Çok sigara tüketenlerin C vitaminli krem kullanmaları büyük önem taşımaktadır. Sigara vücuttaki C vitamininin idrarla atılmasına sebeb olduğu için, kandaki C vitamini azalmaktadır.

• Dışardan verilen krem de vücudun sigara ile kaybettiği vitaminin geri alınmasını sağlar. Uygun konsantrasyonda harici kullanılan C vitamininin, C vitamini içeren tabletlere göre deriyi ultraviyole hasarına karşı çok daha iyi koruduğu kanıtlanmıştır.

E vitaminli kremler

• Güçlü bir antioksidan olduğundan, nemlendirici, güneşin zararlı etkilerinden cildi koruyucu özelliğe sahiptir.

Bu üç vitamin konusunda bilgisi olan yada A,C ve E vitamin içerikli krem kullanan Örneğin the body shop ürünlerinde c vitamini ve e vitamini kremler,peelingler içeren serileri piyasaya sundu bunları kullanıp memnun kalan arkadaşlarımız varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
haklısın canım herzaman doğal olan daha faydalı ama bu ara çok duydum kapsül yutmak değilde vitaminleri kreme kırıp yada yağlarla karıştırıp kullanan arkadaşlarımız varsa yardımlarınızı bekliyorum..

a, c, e vitaminlerini içeren meyvelerin maskesini uygulayabilirsin, öyle daha yararlı olur :)

keşke herzaman vakit olsa cnm biliyosunuz doğal bakımla uğraşmak çalışan bayanlar için biraz daha zahmetli oluyo oyüzden bilgisi olan bir arkadaştan yardım almak istedim.

doktoruma yazdırıyorum ben evigen ampül (e vitamini)ve redoxson (c vitamini)evigeni kremimin içine krıp uzun süre kullanıyorum yağlı bir kvamı oluyor o yüzden gecelri sürüyorum tüm yüzüme göz cevreme hiç bişi olmuyor kullan heryerine .fakat c vitaminini kreme kırdıgında bir kaç gün içinde iğrenç kokuyor onu sadece sürüyorum az az bunlar öyle 3 5 ay kullanıp bırakılacak ürünler değil uzun vadede etkisini gösterirler bence .şimdi yaşım 26 ben bundan 20 yıl sonra yaşıtlarımdan daha diri ve kırışıksız bir cilde sahip olursam eger yaptıgım bakımların ve vitaminlerin etkisi olmuştur derim .sende başlayacaksan eger pahalı kozmetik ürünleri yerine bunlarla çok daha güzel ve ucuz bakımlar yapabilirsin

ubo çok tşk ederim cnm bilgin için bende aynı düşüncedeyim kısa süreli değil uzun sürede kırışık ve cilde faydası olucağını düşünüyorum ayrıca a vitaminide olgun ciltlerin yenilenmesine ve kırışıklarla savaşmaya gergin bir cilde sahip olmak için kullanıyormuş bu üç vitaminde belirli bir yaştan sonra sürekli kullanıldığında etki ediceğini düşünüorum ama şimdilik e ve c vitamini kullanmaya başlamayı düşünüyorum.. peki c vitaminini direk mi yüzüne sürüyosun?

X