_kivi_ Meme Estetiği Ameliyatı

kivicim arkadaşlık isteğimi kabul etmişsin teşekkür ederim.resimlerine inan bakmaya doyamadım. harika görünüyorlar güle güle kullan müthiş olmuş

Tatlım geçmiş olsun :KK16: Boy ve kilon kaçtı ? fot.lara baktım, zayıflığımız aynı gibi :44: gögüs altı çevrenle ,gögüs ucu çevren nedir ?

Kivi fotolarini yeni gordum ve masallah diyorum inanilmaz guzel olmuslar. Daha once gizeml ile konusmustum ikinizinkini de gorunce kesinlikle ameliyat olmaya karar verdim.Aileyi de ikna ettim ah ama ben bu siteyye neden 6 ay once bakmadim diye uzuluyorum.herkes o kdr olumlu seyler yazmis ki simdi yazin gecmesini bekliyorum sadece cok sabirsizlaniyorum Cenk bey de cok da kararliyim arastirdim da.. Ameliyati dusundugum tarih eylul ekim olmasa hemen ilk gorusmeye giderdim.Benim de su an senin eski hali gibi ayni..umarim bende en kisa zamanda kavusurum simdi bikini bile almak istemiyorum:KK43:

Arkadaşlaaar burdayııımm :KK76: malum nişanlım askerden geldi o yüzden çok fırsat bulamadım kusura bakmayın :KK17: herşey yolunda kızlar.benim ameliyattan sonra hissizlik sorunum vardı şimdi hiçbişey kalmadı maşallah :nazar: :KK52: eskisinden daha bile iyi hissediyorum :KK52: göğüslerim inanılmaz yumuşadılar bilmeyen biri kesinlikle silikon olduğunu anlamaz öyle söyleyeyim :KK76: yaptırmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem yaz biter bitmez hiç beklemeyin güvendiğiniz dr.a gidin ve ameliyatı olun derim :KK9: inanılmaz bi özgüven sürekli kendi göğüslerimde gözüm sapık gibi :KK53: haberlerinizi bekliyorum :)))

Arkadaşlaaar burdayııımm :KK76: malum nişanlım askerden geldi o yüzden çok fırsat bulamadım kusura bakmayın :KK17: herşey yolunda kızlar.benim ameliyattan sonra hissizlik sorunum vardı şimdi hiçbişey kalmadı maşallah :nazar: :KK52: eskisinden daha bile iyi hissediyorum :KK52: göğüslerim inanılmaz yumuşadılar bilmeyen biri kesinlikle silikon olduğunu anlamaz öyle söyleyeyim :KK76: yaptırmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem yaz biter bitmez hiç beklemeyin güvendiğiniz dr.a gidin ve ameliyatı olun derim :KK9: inanılmaz bi özgüven sürekli kendi göğüslerimde gözüm sapık gibi :KK53: haberlerinizi bekliyorum :)))

fıstık iyi olmana sevindim ..gözün gögüslerinde olması normal senelerin özlemi oluyor bu aynı şeyleri yaşayınca seni cok iyi anlıyorum bende iç çamaşırları giyip giyip aynada bakıyodum :)))) herkesde oluyor demek:))

Sevgili Kivi merhabalar, Fahri İzmir'li olarak :KK9: sana çok çok geçmiş olsun diyorum Güle güle sorunsuz sağlıkla kullan fıstıklarını :KK53: Kısa süre sonra ben de aranızda olacağım inşallah..:KK36: Keyifli günler dilerim :KK16:

Merhaba canım ben cherry, gercekten de avatardan gördüğüm kadarı ıle harikalar :) ama sanırım sen zayıfsn, 275 cc nin böyle duracağı aklıma hiç gelmez :) Bana kilo boy vucut ölçülerini yazar mısın ? benm bel 67 kalca 96 olunca 300 cc altı düşünmüyorum memişlerimi...hatta 350 civarı düşünüyorum...özelden mailini atabilirsen bana irtibatlasabiliriz ben hala özelden msj yazamıyorum acemi forumcuyum :KK43:(:-)43:

Aaaaa 275 de değilmiş 250 miş :KK53: maşallah arkadaşım muhteşemmiş o vakit !!! bende seninkiler gibi dolgun ama koca koca olmayan memeler istiorum. Herkesin zevki kendine tabii ama bence büyük meme kadını hantal kilolu gösteriyor. Peki canım bir de yeni göğüs çevreni ölçer misin bi gün mezurayla ?? Ben sendeki durusu çok sevdim bende böyle istiyorum dicem Hasan Beye :))) bel kalça yeni meme çevren :)

kiviciğim ameliyatını olalı bir yılı geçmiş, masallah diyorum... :nazar:Sorum su ki, memelerin yumusaklıgı nasıl ?? ne marka silikon kullanıldı sende, yumusaklık derecesi neydi,? bir de silikon taktırmıs olmanın verdiği negatif bir durum oldu mu hiç ? izlerin ne durumda?
benm de ameliyatım 1-1.5 ay içinde inş... en merak ettiğim konu da meme yumuşaklıgı. histe normal meme yumusaklıgı istiyorum çünkü:KK43: umarım cevap gelir hemen, merak içerisindeyim.. Teşekkürler. bir de bir sene öncesi sonrası bir resim ekleyebilirmisin vaktin olursa????En Büyük KK

Canımcım 1 sene öncesine göre duruşta pek bi fark yok ama gün geçtikçe dahada doğallaşıyor ve yumuşuyorlar :) şu an evlilik telaşında olduğum için baya ihmal etmiş durumdayım forumu :S Yeni resimler eklicem senin için :) eski hali çok küçük olduğu için nişanlım bayılıyor açıkçası hiçbir şikayeti olmadı :)) normal göğüse göre çok azıcık sert ama daha iyi sıkı ve dikler yani :) bi sıkıntım olmadı yaptırdığım içinde çok memnunum.izler kişiden kişiye değişiyor.benim yaralarım geç iyileşir o yüzden tam solmadı daha rengi ama rahatsız etmiyor...

kivicim, bişey sorucam; ameliyattan sonra morarma oldu mu, olduysa ne zaman geçti?benim 2 hafta oldu ama morartılarım biraz çürük gibi ben bakınca görebiliyoum

X