- 20 Ocak 2010
- 1.774
- 0
ben hiç evcimen değilim onu napcazzz:roflol:yanii gezmeyi çok severim ama evde durulcaksa da uyum sağlarım yanii aşkımaalülülülülülüboğa erkeği evcimendir şanslısınn:lepi:
anammm ağzındaan bal damlıoo son kısmını çok beğendim özelliklenoyy agzini yerim :)))
heya 13 kasimmmm benimkiii
ben soylimmi olucak
önce böyle yapcaksinizklava: :mymeka:
Sonra boyle bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Sonrada böyle kaydirigubbakcemile gel uleynnnn dicek ve Şeniz Şeniz Şeniz :CüvCüv:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
oyy agzini yerim :)))
heya 13 kasimmmm benimkiii
ben soylimmi olucak
önce böyle yapcaksinizklava: :mymeka:
Sonra boyle bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Sonrada böyle kaydirigubbakcemile gel uleynnnn dicek ve Şeniz Şeniz Şeniz :CüvCüv:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
hatunlarrrrr ben kaçıorumm hepinizi öpüorummm geyiğee devam ederik bi araaaaklinialirimsmile
canım tam çıkıodumm bir çizelgee dikkatimi çekttiiii o nedirrr yavrummopuyorumnanaktanyoksaaammm düğün tarihi mi belli olduuanumm nereye yazacağımı şaşrdım haa:)
anumm nereye yazacağımı şaşrdım haa:)
ii geceler cnmmmmmm.. tatli ruyalar :jeyyar:hatunlarrrrr ben kaçıorumm hepinizi öpüorummm geyiğee devam ederik bi araaaaklinialirimsmile
aynennnn zemuszemusbeybikem süpersin ya ifadeler bak nasılda uydurmurmşş:roflol::roflol:
evli mutlu çocukluuu
canım tam çıkıodumm bir çizelgee dikkatimi çekttiiii o nedirrr yavrummopuyorumnanaktanyoksaaammm düğün tarihi mi belli olduu
kaydirigubbakcemile3heryer senın betuscumm opuyorumnanaktan
aç butun sayfalarıı yukarda hepsıne yaz tek tek ben oyle yapıyorum
haklısın canım hayırlı olsun topikciğinn
saol tatlışım hepımıze hayırlı ugurlu olsunn zemuszemus
Geldimm baktım bişi yazmadann çıkmıyayımm dedim..
İyi gecelerr kızlarrr Hayırlı teskerelerr şafaklar günler gecelerrrr :uhm: Ne diceğimi bulamadımm :roflol:
Geldimm baktım bişi yazmadann çıkmıyayımm dedim..
İyi gecelerr kızlarrr Hayırlı teskerelerr şafaklar günler gecelerrrr :uhm: Ne diceğimi bulamadımm :roflol:
bulursun canım iş merak etme