Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çavuşunun beybisiiiii:asigim:
çokda tınn:roflol:
dahaaa mutlu olamam ömrümdeeee beni öpüşün varyaaa
ayrıntılara takılmayalım hatunlarr:roflol:öpüş derkeennkaydirigubbakcemile3
heeeeeeeeeeeeeeee ben cavusun beybisiyimm:lepi:
Cokta fifiiiiiii, cokta pipiii :lepi::roflol: :roflol: :roflol:
uhaUHAUauauah :lepi:kaydirigubbakcemile3şiiii noluyoo leynnn aklinialirimsmileaklinialirimsmile
yavrumm sana nuri amcanın gazozundan verimiii :içelim::içelim:
aklinialirimsmile Bende isterem aklinialirimsmile
öp beni cavusum, ye beni cavusum, öp beni cavusum, ye beni cavusum
ayrıntılara takılmayalım hatunlarr:roflol:
hemde ferfenaaa:roflol:abbboowww desene durumlar feanaaa:roflol::roflol:
aklinialirimsmilesen iste yeterki babykemm ben her daim heyecanlandırabilme potansiyeline sahibimmmdelikafaduldenuhaUHAUauauah :lepi:
Sarilalenin sayesinde heyecanlandim aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ah bi bulsamm aşkımııı ayrıntıları gözden geçircemm ama yokkiidelikafadulden:roflol:akşam akşammm ben noldum böle yaaa:roflol:ayrıntılar onemlıdır sarılalemm gereklıdır aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ohhh seninki sansli deseneee :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:aklinialirimsmilesen iste yeterki babykemm ben her daim heyecanlandırabilme potansiyeline sahibimmmdelikafadulden
ah bi bulsamm aşkımııı ayrıntıları gözden geçircemm ama yokkiidelikafadulden:roflol:akşam akşammm ben noldum böle yaaa:roflol:
kızlaarr yaaaa sizde beni amma sıkıştırdınız hee:sm_cool:..daha fazla konuşturmayıınn benii şimdiii sansür yicemm sonraaa:roflol:ohhh seninki sansli deseneee :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
kızlaarr yaaaa sizde beni amma sıkıştırdınız hee:sm_cool:..daha fazla konuşturmayıınn benii şimdiii sansür yicemm sonraaa:roflol:
bende akrep burcuyum uleynnnnnnnnnnnnnnnnn
bendeee koç burcuyumm aşkım da boğaaa napcaz şimdii:roflol:çook tehlikelii oluoo
oyy agzini yerim :)))annnoowww
seni ben onun için çok sevdüümmmm opuyorumnanaktan
doğum gunusumuzde geliyoooa.s.
ben soylimmi olucakbendeee koç burcuyumm aşkım da boğaaa napcaz şimdii:roflol:çook tehlikelii oluoo