Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ((-_-))....BEn DoĞDuM BuDa iLK ReSİMlErİm......((-_-))

ınşallah bana da bir gün buraya hayırlısıyla bebeğimin sağlıklı bir resmini koymak nasip olur...
Şimdi çok sevdiğim yeğenimin resmini ekliyorum...
Henüz yeni doğmuşken ablaları/teyzeleri işte bebişimiz...

j9o8za.jpg

3169mqx.jpg

Maaşallah , çooook sewimli . ALLAH nazarlardan korusun inşaallah , amiiiiinnnn :Saruboceq:

offf yaaaa resimleri görünce nasıl heveslendim. benim ne zaman olucak bebeğim yaaa senağlama

heyecanlandım resimleri görünce :) Allah nazarlardan korusun hepsini, benim minik prensesim gelsinde bende ekleyeyim fotolarını teyzeleri :emir_bebek: şimdilik 30 haftalığız bakalım heyecanla bekliyoruz :)

cimg0027qf.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

buda bizim ılk dogum fotografımız:):) nerdeyse 1 sene oldu.. zaman nasıl cabuk gecıyo..

vrvx41.jpg

kızım doğalı 1 saat bile olmamıştı kan alırken ağlamış kuzum babasıda böle çekmiş

2qi2p3d.jpg

burdada 2 günlüğüz hastaneden çıkmadan önceki halimiz yüzümüz gözümüz şiş :emir_bebek:

yüce allahım hyrlı ewlat olmayı nasıp eder işlll gözünüz aydın allah sızlere bagıslasın prensesınızı :))))
:nazar:

Fotoğraflara bakanlar aman unutmasın "maşallah" demeyi! Hele ki bebeklere daha çok nazar değiyor, Allah korusun.

Back