Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ((-_-))....BEn DoĞDuM BuDa iLK ReSİMlErİm......((-_-))

5879.jpg

yakışıklım 2 günlükken :nazar:

allhım bnlerce kez maşşşalhh böle bır bebegım olsun ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

allhım bnlerce kez maşşşalhh böle bır bebegım olsun ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin....:Saruboceq:

ay bu topik tam benlik bebeklere bayılırım:)
Allah herkesin bebegine ailesiyle birlikte uzun saglıklı mutlu ömürler versin:):):

ınşallah bana da bir gün buraya hayırlısıyla bebeğimin sağlıklı bir resmini koymak nasip olur...
Şimdi çok sevdiğim yeğenimin resmini ekliyorum...
Henüz yeni doğmuşken ablaları/teyzeleri işte bebişimiz...

j9o8za.jpg

3169mqx.jpg

oyy maşallah aynı hastane çıkışı cnm benim kızımada aynı fbli hastane çıkışı aldık çok tatlı allah analı babalı büyütsün

aman allahım ne tatlı bu bebişler yerim onları bennn
kocamannnn maşallah hepsine

koyun resimleri de azcık bebek sevelim anneler::)

oğluşum ilk saatleri küvözdeydi malesef ALLAHım birdaha yaşatmasınsenağlama

karnımdaki ve 1,5 aylık halii :nazar:

işte 3,5 aylık mustafa doğukanım bitanem herşeyimm:nazar:

oyy küvezde minnacıkmış şimdi kocaman adam olmuş maşallah allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş

oğluşum ilk saatleri küvözdeydi malesef ALLAHım birdaha yaşatmasınsenağlama

karnımdaki ve 1,5 aylık halii :nazar:

işte 3,5 aylık mustafa doğukanım bitanem herşeyimm:nazar:

amaaaannnn ne tatlı bi bebeksin sen ölee yakışıklışey senii tü tüü maşallahhh...:nazar: nazarlardan korusun seni Allahım
neden küvezde kaldı erkenmı doğdu ayy bnde korkuyorum erken doğumdann bilmiyorumkismileAllah analı babalı buyutsun

tşkler canlarım ALLAH isteyen herkese nasip etsin bir evlat
evet canım erken doğum oldu 10 gün kaldı küvözde ama şuan çok iiz şükür sende hiç korkmam erken doğum yapıcam die düşündükce gerçekten yapıosun pozitif düşün nekadar zor olsada düşünmeye çalışş

Back